Böcek alerjisi kuzum. Şimdi bir hafta ilaç kullanacağım, bir hafta içinde düzelme olmazsa haftaya kan tahlili yapılacak.Oof geçmiş olsun shot fena görünüyor. Tedavisi kolay bir şeydir umarım.
Teşekkürler.Cok gecmis olsun
Yok değil canım, sağol.Çok geçmiş olsun Shot cuğum, umarım Ürtiker değildir..
Çabuk iyileşmeni diliyorum..
Sağol kuzum teşekkürler.Ay sot nasil kotu olmus boyle kiyamam sana yacok uzuldum. Umarim bir an once gecer Allahtan acil sifalar diliyorum gul duacinim.
Kaşıntı var zaten ama kaşımıyorum. O zor oluyor zaten.Geçmiş olsun Shot, alerjik bi şeye benziyor. Kaşıntı filan da var mı? Kaşınıyorsa mümkün olduğunca kaşıma (Gerçi doktorlar uyarmıştır)
Bulaşıcı değil, böcek alerjisi.Oyyy yavrum ne hale gelmişsin sen. Bulaşıcı bir şeye benziyor. Kalırsan pis hostellarda öyle olur.
Hostelle de alakası yok, senelerdir hostelde kalıyorum. Şehrin tam merkezi, eski bina, şans :)
Sağol kuzum, biz de ona sevindik zaten. Bir gün içinde bu boyuta geldi çünkü.Shot bu ne böyle Allah şifa versin. Böcek yememiş resmen tecavüz etmiş sana Allah korumuş valla şoka girebilirdin
Sağol namecim.Canım yaa çok geçmiş olsun
Güneş görürse izi kalabilirmiş, o yüzden güneş görmeyecekler. Nasıl olacak bilmiyorum.İlacını bilemem de doğru. Kaşıdıkça kaşıyası gelir insanın bu tip döküntülerde, bi de yayılır. Sulu diyor, iz de bırakabilir o yüzden hiç dokunmaması lazım. S shot doktorlarının sözünden çıkma çabucak iyileş bakayım. Geçmiş olsun tekrar ve tekrar.
Benim de güneş alerjim var, çabuk yanıyorum, canım yanıyor.
Koruyucu kremlerin hiçbirini de kullanamıyorum, şaka gibi... Tam da memleketindeyim.
Sızlama yanma yok da çok kaşınıyor bazen. Öyle her an kaşıntı yok, bir anda bastırıyor arada.Kıyamam yavrum ben sana cok gecmis olsunyanma sızlama falan yapıyolar mı
Meymenetsiz hayvan, soyu tükensin pis mendebur hayır nasıl bi böcekti kaç tanelerdi de her yerine sıcradı böyle ya
Bir de eskaza çarparsam falan acıyor. Özellikle el bileğimdeki su keseleri patlamasın diye dikkat etmem gerekiyor.
Sağol kuzum ya. Narin ve hassas vücudum isyan etti