Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Oof geçmiş olsun shot fena görünüyor. Tedavisi kolay bir şeydir umarım.
Böcek alerjisi kuzum. Şimdi bir hafta ilaç kullanacağım, bir hafta içinde düzelme olmazsa haftaya kan tahlili yapılacak.

Cok gecmis olsun
Teşekkürler.

Çok geçmiş olsun Shot cuğum, umarım Ürtiker değildir..
Çabuk iyileşmeni diliyorum..
Yok değil canım, sağol.

Ay sot nasil kotu olmus boyle kiyamam sana ya cok uzuldum. Umarim bir an once gecer Allahtan acil sifalar diliyorum gul duacinim.
Sağol kuzum teşekkürler.

Geçmiş olsun Shot, alerjik bi şeye benziyor. Kaşıntı filan da var mı? Kaşınıyorsa mümkün olduğunca kaşıma (Gerçi doktorlar uyarmıştır)
Kaşıntı var zaten ama kaşımıyorum. O zor oluyor zaten.

Oyyy yavrum ne hale gelmişsin sen. Bulaşıcı bir şeye benziyor. Kalırsan pis hostellarda öyle olur.
Bulaşıcı değil, böcek alerjisi.
Hostelle de alakası yok, senelerdir hostelde kalıyorum. Şehrin tam merkezi, eski bina, şans :)

Shot bu ne böyle Allah şifa versin. Böcek yememiş resmen tecavüz etmiş sana Allah korumuş valla şoka girebilirdin
Sağol kuzum, biz de ona sevindik zaten. Bir gün içinde bu boyuta geldi çünkü.

Canım yaa çok geçmiş olsun
Sağol namecim.

Güneş görürse izi kalabilirmiş, o yüzden güneş görmeyecekler. Nasıl olacak bilmiyorum.

Kıyamam yavrum ben sana cok gecmis olsun yanma sızlama falan yapıyolar mı

Meymenetsiz hayvan, soyu tükensin pis mendebur hayır nasıl bi böcekti kaç tanelerdi de her yerine sıcradı böyle ya
Sızlama yanma yok da çok kaşınıyor bazen. Öyle her an kaşıntı yok, bir anda bastırıyor arada.
Bir de eskaza çarparsam falan acıyor. Özellikle el bileğimdeki su keseleri patlamasın diye dikkat etmem gerekiyor.

Sağol kuzum ya. Narin ve hassas vücudum isyan etti

Pissst office im hazır buralardayken bi fikir de sen ver.
Anahtar kelimeler; erkek, sevgili, ilk hediye, dogum günü

hemen aklıma gelenleri söyleyeyim Lady'im :) kitap okumayı seviyorsa Amazon Kindle al, romantik biriyse küçük bir kutunun içine giydirilebilir sevimli bir mug, güzel bir bileklik, bir iki tane anlamlı not yaz koy saklanabilir olsun, fanatik biri ise sevdiği takımın formasını bir de yanında o takımın cookilerini bir kutuya koyup hediye edebilirsin, araba ya da uçak tarzı şeyleri seviyorsa maket alabilirsin, ya da antika arabaları seviyorsa o tarz bir maket araba hediye edebilirsin. aklıma geldikçe eklerim ben yine :)

Aman sen iyi olda Shot cuğum.. Güneş görmeyiver bir kaç gün :))

Şu andaki boyunu dememişsin ama canım boyuna gidiyorsa doktor o yüzden birşey dememiştir. Sadece anne sütü mü alıyor ek alıyor mu özel konuşalım bunları ne olmuş benim güney korelime

Aman sen iyi olda Shot cuğum.. Güneş görmeyiver bir kaç gün :))
Yok kuzum ya derdim güneş görmek değil.
Ayaklarımla yüzümü nasıl korurum onu düşünüyorum. Ayak bileğimdeki ve ayağımın üstündeki su keseleri yüzünden ayakkabı giyemiyorum, parmak arası terlik anca. Güneş kremi vs süremiyorum yüzüme de ayağıma da. Hadi bacaklarımı kollarımı bir şekilde saklarım da ötekileri napıcam diyorum :)

Ayak üstü içinde bi çözüm üretmeye çalışacağım ; )

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1846531
Ayak üstü içinde bi çözüm üretmeye çalışacağım
Bunu görünce kuzenim aklıma geldi
Kendisi recep ivedik gibi iri yarı biridir. Dışarıda bir yağmur yağıyor ki. Bahçeden birşey almaya çıkacak bu şemsiye yok bunu taktı kafasına içeri bir geldi omuzlardan akan üstüne akmış daha çok ıslanmış takmasa daha az ıslanırmış

Bu güneşten korunmak için miş, babam balık tutarken takar

Işten izinli değil misin zaten? Evde dur azıcık.

Işten izinli değil misin zaten? Evde dur azıcık.
Aslında iznin bitersede rapor da alırsın..

Sabah sabah sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün Msg38 emi
Gaz söktürücü bişey içirmişimdir
Gerçektede bebekler beni görünce kucağımda uyuklar, anason etkisi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…