Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ay geldik mi, öhöm günaaydıın
Bu sabah resmen ayakta uyuyorum.

Herkes rüyalarda bulusmus, kimsecikler beni görmedi mii Hoş ben rüya falan da göremedim cünkü adam gibi 2 saat bile uyuyamadım.

Önce yan komşu 3 saate yakın kocasıyla kavga etti ama ne kavga Adam evde degildi sanırım telefon konusmasıydı, bi insan aksam onbirden gece bire ikiye kadar nasıl aralıksız bagırabilir ya? Bizim komsu amca para, banka hesabı, arazi ne bulduysa yemiş sanırım batıyolar da ben bunu niye biliyorum yani, al gitti iste sizin özel hayat, az bagırsan biz ögrenmesek olmaz mıydı

Sonra davulcu abinin solosu, sanırım bi de korsan davulcumuz var bizim aynı sokaktan 4 defa aynı davulcu gecemez herhalde di mi

Yazmam miiiii? in vino veritas sahidimdir.
Gecen gun girdigi sözlü sinavdan 100 almış. Birazdan guzel bir mesaj doseyecegim.

Dur akşama beyim gelsin sana gönderdiğim çiçeklerin kartlarına yazdıklarımı göndereyim. Koy kenara lazım olur.

Bu arada kuru mesaj atma lan, adam sınavdan 100 almış, çiçek göndert.

Sen dün gece alemlere akmıyor muydun?

Kapıya para istemeye dört davulcu gelirse anlarsın gerçeği

Kör olmayasica adam. Git kadina yardim et. Bogazinda kalsin yedikleri.

O halde kolay mı kadının şeysi... Yazık ya, insanın alıştığı hayatın daha aşağısına düşmesi ne kadar zordur Lady.
Üzüldüm komşuna...

Dur akşama beyim gelsin sana gönderdiğim çiçeklerin kartlarına yazdıklarımı göndereyim. Koy kenara lazım olur.

Bu arada kuru mesaj atma lan, adam sınavdan 100 almış, çiçek göndert.

Bir ince gadın daha...
Sanırım ben kadın-erkek ilişkilerinde bir tutam odunum, romantizm anlayışımda bi tuhaflık var :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…