Günaydın Sep..Günaydııın..
Niye o kadar ziyaretçi gelmiş ki?
Sandılar ne be gerçek tabiki onlar hem zengin hem proyum benGünaydın Sep..
Bir kaç gündür böyle, ergen dikizi olabilir :) Gerçi enteresan muhabbet yok şuan :) Galibanameaver ve MazlumuGetirinBana in altınlarını gerçek sandılar
Aman çokta şey
Trend konular da görünüyoruz ondandır belkiGünaydııın..
Niye o kadar ziyaretçi gelmiş ki?
Bizim altınlar ziyaretçilerin internet kotasına zararGünaydın Sep..
Bir kaç gündür böyle, ergen dikizi olabilir :) Gerçi enteresan muhabbet yok şuan :) Galibanameaver ve MazlumuGetirinBana in altınlarını gerçek sandılar
Aman çokta şey
Günaydın kuşumGünaydın.
Yanlislik oldu yaGünaydın kuşum
Sabah sabah adamcağızla dedin neYanlislik oldu ya
Onu esime yollayacaktim. Alttaki fotografti size gostermek istedigim
Yanlislik oldu ya
Onu esime yollayacaktim. Alttaki fotografti size gostermek istedigim
Geceyarısı gelmis. Pek görüşmedik dün. Sabah da acele çıktı. Ne ediyosun falan diye yazmis. "Kuş gibi hafifim" demek isteyecektimSabah sabah adamcağızla dedin ne
Bari muhabbet kuşu fotosu ataydınGeceyarısı gelmis. Pek görüşmedik dün. Sabah da acele çıktı. Ne ediyosun falan diye yazmis. "Kuş gibi hafifim" demek isteyecektim
Yazmam miiiii?Kız, canım, aşkım, bebeem diye yazıyor musun? Bak zorlayacaktın kendini, öyle konuşmuştuk.
Ne alemdesin hımm?
Yazmam miiiii?in vino veritas sahidimdir.
Gecen gun girdigi sözlü sinavdan 100 almış. Birazdan guzel bir mesaj doseyecegim.
Ay geldik mi, öhöm günaaydıın
Bu sabah resmen ayakta uyuyorum.
Herkes rüyalarda bulusmus, kimsecikler beni görmedi miiHoş ben rüya falan da göremedim cünkü adam gibi 2 saat bile uyuyamadım.
Önce yan komşu 3 saate yakın kocasıyla kavga etti ama ne kavgaAdam evde degildi sanırım telefon konusmasıydı, bi insan aksam onbirden gece bire ikiye kadar nasıl aralıksız bagırabilir ya? Bizim komsu amca para, banka hesabı, arazi ne bulduysa yemiş sanırım batıyolar da ben bunu niye biliyorum yani, al gitti iste sizin özel hayat, az bagırsan biz ögrenmesek olmaz mıydı
Sonra davulcu abinin solosu, sanırım bi de korsan davulcumuz var bizim aynı sokaktan 4 defa aynı davulcu gecemez herhalde di mi
Kör olmayasica adam. Git kadina yardim et. Bogazinda kalsin yedikleri.Ay geldik mi, öhöm günaaydıın
Herkes rüyalarda bulusmus, kimsecikler beni görmedi miiHoş ben rüya falan da göremedim cünkü adam gibi 2 saat bile uyuyamadım.
Önce yan komşu 3 saate yakın kocasıyla kavga etti ama ne kavgaAdam evde degildi sanırım telefon konusmasıydı, bi insan aksam onbirden gece bire ikiye kadar nasıl aralıksız bagırabilir ya? Bizim komsu amca para, banka hesabı, arazi ne bulduysa yemiş sanırım batıyolar da ben bunu niye biliyorum yani, al gitti iste sizin özel hayat, az bagırsan biz ögrenmesek olmaz mıydı
Sonra davulcu abinin solosu, sanırım bi de korsan davulcumuz var bizim aynı sokaktan 4 defa aynı davulcu gecemez herhalde di mi
Ayyy di mi? Erkege ne cicegi gonderilir yaw. Odunsu bir bitki mi?Dur akşama beyim gelsin sana gönderdiğim çiçeklerin kartlarına yazdıklarımı göndereyim. Koy kenara lazım olur.
Bu arada kuru mesaj atma lan, adam sınavdan 100 almış, çiçek göndert.
Yok bebegim bu gece oSen dün gece alemlere akmıyor muydun?
Kapıya para istemeye dört davulcu gelirse anlarsın gerçeği
Ay geldik mi, öhöm günaaydıın
Dur akşama beyim gelsin sana gönderdiğim çiçeklerin kartlarına yazdıklarımı göndereyim. Koy kenara lazım olur.
Bu arada kuru mesaj atma lan, adam sınavdan 100 almış, çiçek göndert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?