Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Mercimek yok mu kızım senin göbeğinde? Şimdi olmasan da yarın göbekli olacaksın, ne alınıyon.
Ben iyiyim, benim kızlar da iyi selam söylüyolla.
Yok benim ic karnim genis dogumdan 1 gun once bile kimse hamile oldugumu anlamiyordu. Hatta soyledigimde sen bu cocugu besleyememissin buyumemis sakat olcak diyen oldu. 3.500 kilo 52 cm dogdu. Ah ulkemin canim insanlari.

Sende onlara selam soyle

Benim de almanyadan kesin dönüş yapan kuzenim "çok aramayın beni sıkılıyorum, herkes kendi işine baksın" demişti. Biz iyi niyetle kızcağız alışma sürecinde yalnız kalmasın, üç çocukla kocası yokken sıkıntı çekmesin diye arıyor soruyorduk. Totomu ye dedim ben de. Almanya insanı bir tuhaf yapıyor sanırım.

Yok benim ic karnim genis dogumdan 1 gun once bile kimse hamile oldugumu anlamiyordu. Hatta soyledigimde sen bu cocugu besleyememissin buyumemis sakat olcak diyen oldu. 3.500 kilo 52 cm dogdu. Ah ulkemin canim insanlari.

Sende onlara selam soyle

Enee negzel lan. Bi arkadaşım var benim de öyle. Karnı yoktu hiç 4 kilo tosun doğurdu.

Yengem de 31 kilo aldı hamileliğinde, üçüz taşıyor gibi göbeği vardı. Çıkara çıkara 2200 gr bir kedi yavrusu çıkardı.

Evet, mum ışığı filan kesinlikle bana göre de değil. Evlendiğimiz sene "Ya hiç romanizm yaşamıyoruz" diye mum ışığında yemek yiyelim dedikti, özenmek işte öyle. Sonra kaldı gitti, bi fırtınada elektrikler kesilince yemiştik mum ışığında, dışarıda deli gibi yağmur yağıyordu, o aklımda kalmış. Basit bi akşam yemeğiydi...

Senin verdiğin örnekler Sep, sadece romantizm değil, incelik yani maşallah
Her yerde anlatma nazar değer.

Benimki arada akıl eder öyle şeyleri. Bi şeyi söylemiş olurum, sonra beklemediğim bi zamanda çıkarır getirir onu.
Mesela geçen sene, bi muhabbet kuşu videosu mu izliyodum, çok sevmişim kuşu dalmışım, doğum günümde almıştı, birlikte baktık büyüttük. Böyle.

Sesli guldum ya cikara cikara ne la ne ayip
Ya kimi oyle evet cok yukleniyor yemege. Kendine aliyor

E benimki de arada akıl ediyor işte. Normalde kapıdan girip acele sarılıp ne yemek var diye mutfağa koşan adam. Bazen kafa çalışıyor işte.

Eneem muhabbet kuşuu, ne güzel düşünmüş. Seninki de az ince değil bence.

Seni dinleyen, yüzünü ne güldürür diye merak eden, ince düsünen, kücük tüyoları kendi kendine yakalayan adam ne güzel adam sahip cıkalım koruyalım nesilleri tükenmesiin

Denas14__
Ben girmeden önce göbeğim giriyor kapıdan, kocaman oldum.
Bir insan evladı 9 ayda enine ne kadar genişleyebilir sorusunun rekor denemesi gibiyim.

900 gram nedir insan dokunmaya korkar, bi de bakıp büyütceksin onu masallah kocaman olmus bi de

Hiç sorma. Neredeyse bir dönem okula yarım yamalak gittim o sıpaya bakacaz diye.
Dokunmaya korkuyorduk, prematüre bebek kıyafetleri bile büyük geliyordu. Bebek yastığı yatak oluyordu çocuğa. Hayatımda gördüğüm en küçük bebekti. Hala yaşıtlarına göre oldukça ufak ama sağlıklı çok şükür.

Aaa cok sevindim..maasallah Allah omur versin.. dipçik gibiymiş demekki :))

İnatçı ve azimli. Hala öyle. Ben yaparım ben başarırım en iyi ben olurum modunda çocuk. Amin cicim, hepinizinkine uzun ömür sağlık versin.

Denas14__
Ben girmeden önce göbeğim giriyor kapıdan, kocaman oldum.
Bir insan evladı 9 ayda enine ne kadar genişleyebilir sorusunun rekor denemesi gibiyim.
İc karnin genis degilmis bosver cok see yapma

Amann sonradan kazanilan birsey su kilolar.yapisip kalmayacak ya ustune silkelenip atarsin

Maasallah Allah daim etsin

İc karnin genis degilmis bosver cok see yapma

Amann sonradan kazanilan birsey su kilolar.yapisip kalmayacak ya ustune silkelenip atarsin

Bi de karın öne giderse erkek yayılırsa kız bebiş diyorlar ya, gördüm birkaç kişide, nasıl denk geliyorsa doğru gibi.
Bunun bilimsel bi dayanağı var mı acaba diye, doktora soracağım.
Zaten kovalayasoldu adam beni, hamileliğin ilk zamanlarında adama tüm hurafeleri sormuştum "Bi açıklaması var mı? Peki neden böyle demiş olabilirler?" filan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…