Yok benim ic karnim genis dogumdan 1 gun once bile kimse hamile oldugumu anlamiyordu. Hatta soyledigimde sen bu cocugu besleyememissin buyumemis sakat olcak diyen oldu. 3.500 kilo 52 cm dogdu. Ah ulkemin canim insanlari.Mercimek yok mu kızım senin göbeğinde? Şimdi olmasan da yarın göbekli olacaksın, ne alınıyon.
Ben iyiyim, benim kızlar da iyi selam söylüyolla.
Ayy onlar kari-koca manyaklar. Karisi da aramizda 2 ay var diye "haa sen buyukmussun benden" demişti. Valla bak ciddi ciddi söyledi.
Son bombalari da adamin esime "lan cocuklarimizin arasinda 3 gun var. 2.yi yaparken niye haber vermedin? Onlar da ayni olurdu"
Yirim seniiTaam taam uğraşıyorum seninle.
Umarım bu sefer üçlüyü tutturursun. Hayırlısı.
Yok benim ic karnim genis dogumdan 1 gun once bile kimse hamile oldugumu anlamiyordu. Hatta soyledigimde sen bu cocugu besleyememissin buyumemis sakat olcak diyen oldu. 3.500 kilo 52 cm dogdu. Ah ulkemin canim insanlari.
Sende onlara selam soyle
Tatlıdan daha iyi romantizm mi olur.
Ben klasik romantizmi sevmiyorum aslında. Mum ışığında yemekler, romantik müzikler danslar, güller falan bana göre değil.
Regl olduğum günü takip edip elinde bir kutu tatlıyla gelmesi ya da senenin ilk eriği ile kapıda belirmesi, o akşam kendi istediğini değil benim istediğimfilmi izlemesi romantikliktir bence.
Evlilik yıldönümlerinde tatilde olduk genelde biz bu seneye kadar. İlk kez bu sene olmayacağız sanırım. Bir gün bile olsa kaçardık ama bayramda gidicez diye gitmeyiz bi yerlere heralde.
Yirim seniineyse ben gidip bi düzeltme yapayım öhöm her yer itiraf oldu ziyaretcisi var üyesi var
Sesli guldum ya cikara cikara ne la ne ayipEnee negzel lan. Bi arkadaşım var benim de öyle. Karnı yoktu hiç 4 kilo tosun doğurdu.
Yengem de 31 kilo aldı hamileliğinde, üçüz taşıyor gibi göbeği vardı. Çıkara çıkara 2200 gr bir kedi yavrusu çıkardı.
Evet, mum ışığı filan kesinlikle bana göre de değil. Evlendiğimiz sene "Ya hiç romanizm yaşamıyoruz" diye mum ışığında yemek yiyelim dedikti, özenmek işte öyle. Sonra kaldı gitti, bi fırtınada elektrikler kesilince yemiştik mum ışığında, dışarıda deli gibi yağmur yağıyordu, o aklımda kalmış. Basit bi akşam yemeğiydi...
Senin verdiğin örnekler Sep, sadece romantizm değil, incelik yani maşallah
Her yerde anlatma nazar değer.
Benimki arada akıl eder öyle şeyleri. Bi şeyi söylemiş olurum, sonra beklemediğim bi zamanda çıkarır getirir onu.
Mesela geçen sene, bi muhabbet kuşu videosu mu izliyodum, çok sevmişim kuşu dalmışım, doğum günümde almıştı, birlikte baktık büyüttük. Böyle.
Evet, mum ışığı filan kesinlikle bana göre de değil. Evlendiğimiz sene "Ya hiç romanizm yaşamıyoruz" diye mum ışığında yemek yiyelim dedikti, özenmek işte öyle. Sonra kaldı gitti, bi fırtınada elektrikler kesilince yemiştik mum ışığında, dışarıda deli gibi yağmur yağıyordu, o aklımda kalmış. Basit bi akşam yemeğiydi...
Senin verdiğin örnekler Sep, sadece romantizm değil, incelik yani maşallah
Her yerde anlatma nazar değer.
Benimki arada akıl eder öyle şeyleri. Bi şeyi söylemiş olurum, sonra beklemediğim bi zamanda çıkarır getirir onu.
Mesela geçen sene, bi muhabbet kuşu videosu mu izliyodum, çok sevmişim kuşu dalmışım, doğum günümde almıştı, birlikte baktık büyüttük. Böyle.
Sesli guldum ya cikara cikara ne la ne ayip
Ya kimi oyle evet cok yukleniyor yemege. Kendine aliyor
Ay cok azmış ya. Tutunabildi mi?Ona da diyorum. Abim orkinos diye lakap takmıştı hamileyken.
Onun çıkardığı bişey değil, ablam kaç kilo aldı tam bilmiyom ama 900 gram doğurdu sıpayı. Bi somun ekmek kadardı.
Ay cok azmış ya. Tutunabildi mi?
Aaa cok sevindim..maasallah Allah omur versin.. dipçik gibiymiş demekki :))11 yaşında şimdi. Tam bir canavar.
İnanır mısın kuvozde bile kalmadı. Aldık eve geldik direkt.
900 gram nedir insan dokunmaya korkar, bi de bakıp büyütceksin onu11 yaşında şimdi. Tam bir canavar.
İnanır mısın kuvozde bile kalmadı. Aldık eve geldik direkt.
900 gram nedir insan dokunmaya korkar, bi de bakıp büyütceksin onumasallah kocaman olmus bi de
Aaa cok sevindim..maasallah Allah omur versin.. dipçik gibiymiş demekki :))
Ufaklıgın pesinde uykusuz gecelerde verirsin hic merak etmeDenas14__
Ben girmeden önce göbeğim giriyor kapıdan, kocaman oldum.
Bir insan evladı 9 ayda enine ne kadar genişleyebilir sorusunun rekor denemesi gibiyim.
İc karnin genis degilmis bosver cok see yapmaDenas14__
Ben girmeden önce göbeğim giriyor kapıdan, kocaman oldum.
Bir insan evladı 9 ayda enine ne kadar genişleyebilir sorusunun rekor denemesi gibiyim.
Maasallah Allah daim etsinHiç sorma. Neredeyse bir dönem okula yarım yamalak gittim o sıpaya bakacaz diye.
Dokunmaya korkuyorduk, prematüre bebek kıyafetleri bile büyük geliyordu. Bebek yastığı yatak oluyordu çocuğa. Hayatımda gördüğüm en küçük bebekti. Hala yaşıtlarına göre oldukça ufak ama sağlıklı çok şükür.
İnatçı ve azimli. Hala öyle. Ben yaparım ben başarırım en iyi ben olurum modunda çocuk. Amin cicim, hepinizinkine uzun ömür sağlık versin.
İc karnin genis degilmis bosver cok see yapma
Amann sonradan kazanilan birsey su kilolar.yapisip kalmayacak ya ustune silkelenip atarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?