- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Yıkıl surdan yaaaaYok bebegim bu gece o
4 gibi benimkine gidicem işte yemegi falan baraber yicez romantiklikler minnoşluklarAksam 10 gibi de cıkıp arkadaslarla buluscaz iste sonra sabaha kadar dans
O halde kolay mı kadının şeysi... Yazık ya, insanın alıştığı hayatın daha aşağısına düşmesi ne kadar zordur Lady.
Üzüldüm komşuna...
Bir ince gadın daha...
Sanırım ben kadın-erkek ilişkilerinde bir tutam odunum, romantizm anlayışımda bi tuhaflık var :/
Yok bebegim bu gece o
4 gibi benimkine gidicem işte yemegi falan baraber yicez romantiklikler minnoşluklarAksam 10 gibi de cıkıp arkadaslarla buluscaz iste sonra sabaha kadar dans
Ayyy di mi? Erkege ne cicegi gonderilir yaw. Odunsu bir bitki mi?
Aktif yahu. Bi tane almanci kuzeni var esimin. 2 yıl once "nike var mi Turkiye de" demişti. Aklima getirdin ha simdiLan odunlaşma, gönder işte bi çiçek. Sizin orda çiçek sepeti aktif değil mi?
Aktif yahu. Bi tane almanci kuzeni var esimin. 2 yıl once "nike var mi Turkiye de" demişti. Aklima getirdin ha simdi
Ben de pek romantik sayılmam kuzu. Sadece ilk evlilik yıldönümümüzden beri gelenek oldu, çiçeği ben gönderiyorum. Adam bekliyor resmen artık. İlkini gönderirken biraz gerilmiş biraz da gülmüştüm kendi kendime dalga mı geçer, hoşlanmaz mı acaba diye. Adam mutluluğun nirvanasına ulaştı, hatta gözleri doldu. Ben de ondan sonra her sene gönderttim işte.
Aa utandırmasana kardesiiWuhuuu. İyi sevi... Ay pardon iyi eğlenceler.
Maşallahİyi keşfetmişsiniz romantik yönlerinizi, sen romantik sayılmam diyorsun ama sen de romantiksin.
Biz ne yapmıştık evlilik yıldönümümüzde... Ben griptim sanırım en son
Tatlı olsun, bi kilo paklava olsun, çikolatalı pasta olsun filan yemelik bi şeyler olsun budur bizim romantizm anlayışı.
Aa utandırmasana kardesiiyok daha öyle bi sey, hic yok ama bi gün olamaz mı olabiliir
YirimŞaka şaka
Hamilesin şimdi sana şakada yapılmaz
GobekliNabiyon göbekli.
Ayy onlar kari-koca manyaklar. Karisi da aramizda 2 ay var diye "haa sen buyukmussun benden" demişti. Valla bak ciddi ciddi söyledi.Sizin yan tarafta, bizim memlekette aktif değil de ondan sordum. Kuzenimin düğününde göndermek istemiştim bikaç ay önce.
Nike yok biz fakiriz diyeydin.
Hayır beeEvde yemek varsa oynaşma da vardır yeme bizi şimdi. Saatlerce uğraşılıp boşuna yapılmıyor o yemekler.
Mercimek yok mu kızım senin göbeğinde? Şimdi olmasan da yarın göbekli olacaksın, ne alınıyon.Gobekli
İyi catalini gordugum senden ne haber?
Ayy onlar kari-koca manyaklar. Karisi da aramizda 2 ay var diye "haa sen buyukmussun benden" demişti. Valla bak ciddi ciddi söyledi.
Son bombalari da adamin esime "lan cocuklarimizin arasinda 3 gun var. 2.yi yaparken niye haber vermedin? Onlar da ayni olurdu"
Hayır beeAy utanıyordum ahahahah biz cok yeniyiz daha oralara gelmedik ben kendi capımda zaten oralara gelemedim dogru zaman-mekan-insan üclüsünü tutturamadıgımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?