Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben de pek romantik sayılmam kuzu. Sadece ilk evlilik yıldönümümüzden beri gelenek oldu, çiçeği ben gönderiyorum. Adam bekliyor resmen artık. İlkini gönderirken biraz gerilmiş biraz da gülmüştüm kendi kendime dalga mı geçer, hoşlanmaz mı acaba diye. Adam mutluluğun nirvanasına ulaştı, hatta gözleri doldu. Ben de ondan sonra her sene gönderttim işte.

Loch Ness Canavari @_angela_
Kadına ben de üzüldüm, hayır bi de insan kötü hissediyo kendini. O kendince bagırıp cırpınıyo orada, duyuyosun icin gidiyo. Çalsan kapısını kocasıyla bi kavganın ortasında, bi de sesinin yan evden duyuldugunu da fark edecek utandırır mıyım, daha mı kötü hisseder kendini, daha da sinirlenir mi derken bi sey de yapamadık öyle oturduk dinledik bütün gece.

Ben uykuma söylenir gecerim de alttaki dedikoducuya gitmemis olsa bari sesler, o duyduysa 1 hafta icinde bin katını tüm site duyar cünkü.

Annem gündüz gözüyle bi ugrasın yanına dertlesirler biraz. Maddi yönden aileden de zengin o teyze sanmam ona bi sey olacagını ama evlilik sağlam catırdıyo gibi

Aktif yahu. Bi tane almanci kuzeni var esimin. 2 yıl once "nike var mi Turkiye de" demişti. Aklima getirdin ha simdi

Sizin yan tarafta, bizim memlekette aktif değil de ondan sordum. Kuzenimin düğününde göndermek istemiştim bikaç ay önce.

Nike yok biz fakiriz diyeydin.

Maşallah İyi keşfetmişsiniz romantik yönlerinizi, sen romantik sayılmam diyorsun ama sen de romantiksin.
Biz ne yapmıştık evlilik yıldönümümüzde... Ben griptim sanırım en son
Tatlı olsun, bi kilo paklava olsun, çikolatalı pasta olsun filan yemelik bi şeyler olsun budur bizim romantizm anlayışı.

Tatlıdan daha iyi romantizm mi olur.
Ben klasik romantizmi sevmiyorum aslında. Mum ışığında yemekler, romantik müzikler danslar, güller falan bana göre değil.
Regl olduğum günü takip edip elinde bir kutu tatlıyla gelmesi ya da senenin ilk eriği ile kapıda belirmesi, o akşam kendi istediğini değil benim istediğimfilmi izlemesi romantikliktir bence.

Evlilik yıldönümlerinde tatilde olduk genelde biz bu seneye kadar. İlk kez bu sene olmayacağız sanırım. Bir gün bile olsa kaçardık ama bayramda gidicez diye gitmeyiz bi yerlere heralde.

Sizin yan tarafta, bizim memlekette aktif değil de ondan sordum. Kuzenimin düğününde göndermek istemiştim bikaç ay önce.

Nike yok biz fakiriz diyeydin.
Ayy onlar kari-koca manyaklar. Karisi da aramizda 2 ay var diye "haa sen buyukmussun benden" demişti. Valla bak ciddi ciddi söyledi.
Son bombalari da adamin esime "lan cocuklarimizin arasinda 3 gun var. 2.yi yaparken niye haber vermedin? Onlar da ayni olurdu"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…