Evet ya o cidden tanidigim herkeste tutuyorBi de karın öne giderse erkek yayılırsa kız bebiş diyorlar ya, gördüm birkaç kişide, nasıl denk geliyorsa doğru gibi.
Bunun bilimsel bi dayanağı var mı acaba diye, doktora soracağım.
Zaten kovalayasoldu adam beni, hamileliğin ilk zamanlarında adama tüm hurafeleri sormuştum "Bi açıklaması var mı? Peki neden böyle demiş olabilirler?" filan diye
Sorunca bize de haber ver, cidden tutmadıgını görmedim ben de daha ilginc bayaBi de karın öne giderse erkek yayılırsa kız bebiş diyorlar ya, gördüm birkaç kişide, nasıl denk geliyorsa doğru gibi.
Bunun bilimsel bi dayanağı var mı acaba diye, doktora soracağım.
Zaten kovalayasoldu adam beni, hamileliğin ilk zamanlarında adama tüm hurafeleri sormuştum "Bi açıklaması var mı? Peki neden böyle demiş olabilirler?" filan diye
Evet ya o cidden tanidigim herkeste tutuyor
Peki number one olan hurafe tuttu mu?
"Ye eksiyi dogur Ayseyi,ye tatliyi dogur Hakkiyi"
Emin misin abiiAnnem bana hamileyken deli gibi tatlı yemiş. Hakkı olduğumu sanmıyorum yaw.
Abi sen bidaha kontrol et yaAnnem bana hamileyken deli gibi tatlı yemiş. Hakkı olduğumu sanmıyorum yaw.
Emin misin abii
Abi sen bidaha kontrol et ya
Höm neyse sen istisnasindir diyip gecelimTekrar baktım sizin için. Yok hakkı değilim.
Höm neyse sen istisnasindir diyip gecelim
Evet ya o cidden tanidigim herkeste tutuyor
Peki number one olan hurafe tuttu mu?
"Ye eksiyi dogur Ayseyi,ye tatliyi dogur Hakkiyi"
Sorunca bize de haber ver, cidden tutmadıgını görmedim ben de daha ilginc baya
Catalindan sonra fena olmazFoto ister misin?
Sen de mi istiyosun?
Maasallah. Yiyememek inanki daha kotu bosver buldugunu goturÖnüme gelen her şey hızla yok oluyordu, tatlı mı ekşi mi bilmiyorum
Her şeyi yedim ya, ekşi de tatlı da tuzlu da... Çok pis hamur işi yedim bi de, normal zamanda doğru düzgün ekmek bile yemeyen ben, kapıları tırmaladımdı poğçaaa, böreeaak diye. Annem bile korktuydu
Soracağım. Adama neler neler sordum, şunu yersek iz çıkar diyolla, neden diyolla var mı bilimsel şeysi, biliyorum hurafe ama neden demiş olabilirler vs.
Onda da asabımı bozdulardı, nasıl uğraşıyorlardı ya annemler. Kadın bi sakatat yapıyo beslen iyi gelir diye, tam yemeye başlıyorum "Ama şurana burana elleme yoksa şöyle olur" Baştaki o saçma psikoloji yüzünden kaşıntı tutuyordu bi de, huy geliyorduGülüyolardı bi de hainler.
Bana da yollasana, aylardır kendiminkini göremiyorum
Ay o durum cok kotu ya. Egilip egilip bakardim mumkun olmazdiBana da yollasana, aylardır kendiminkini göremiyorum
Hosgeldin abla bayadir goremedim iyiyiz sen? :)Selam hanımlar ner habersiniz
Ya çayı püskürttüm ahahahahahahaBana da yollasana, aylardır kendiminkini göremiyorum
Wuhahaha özledin mi ?
Ay o durum cok kotu ya. Egilip egilip bakardim mumkun olmazdiki karnim olmamasina ragmen aynayla bakardim vah yavriiim diye
Ayak tirnaklarimi kesemezdimoturur esim keserdi bak soyle bak boyle bura iyi olmadi falan diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?