Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Evet ya o cidden tanidigim herkeste tutuyor

Peki number one olan hurafe tuttu mu?

"Ye eksiyi dogur Ayseyi,ye tatliyi dogur Hakkiyi"

Sorunca bize de haber ver, cidden tutmadıgını görmedim ben de daha ilginc baya

Evet ya o cidden tanidigim herkeste tutuyor

Peki number one olan hurafe tuttu mu?

"Ye eksiyi dogur Ayseyi,ye tatliyi dogur Hakkiyi"

Önüme gelen her şey hızla yok oluyordu, tatlı mı ekşi mi bilmiyorum
Her şeyi yedim ya, ekşi de tatlı da tuzlu da... Çok pis hamur işi yedim bi de, normal zamanda doğru düzgün ekmek bile yemeyen ben, kapıları tırmaladımdı poğçaaa, böreeaak diye. Annem bile korktuydu

Sorunca bize de haber ver, cidden tutmadıgını görmedim ben de daha ilginc baya

Soracağım. Adama neler neler sordum, şunu yersek iz çıkar diyolla, neden diyolla var mı bilimsel şeysi, biliyorum hurafe ama neden demiş olabilirler vs.
Onda da asabımı bozdulardı, nasıl uğraşıyorlardı ya annemler. Kadın bi sakatat yapıyo beslen iyi gelir diye, tam yemeye başlıyorum "Ama şurana burana elleme yoksa şöyle olur" Baştaki o saçma psikoloji yüzünden kaşıntı tutuyordu bi de, huy geliyordu Gülüyolardı bi de hainler.

Maasallah. Yiyememek inanki daha kotu bosver buldugunu gotur

Bana da yollasana, aylardır kendiminkini göremiyorum
Ay o durum cok kotu ya. Egilip egilip bakardim mumkun olmazdi ki karnim olmamasina ragmen aynayla bakardim vah yavriiim diye

Ayak tirnaklarimi kesemezdim oturur esim keserdi bak soyle bak boyle bura iyi olmadi falan diye diye

Wuhahaha özledin mi ?

İlk kez bu kadar ayrı kalıyoruz, aynalarda kavuşuyoruz Sep kolay mı

Ay o durum cok kotu ya. Egilip egilip bakardim mumkun olmazdi ki karnim olmamasina ragmen aynayla bakardim vah yavriiim diye

Ayak tirnaklarimi kesemezdim oturur esim keserdi bak soyle bak boyle bura iyi olmadi falan diye diye

Hala ayak tırnaklarımı kesebiliyorum, elastik bir ficudum var ayıptır söylemesi Boşuna demedik seksi diye
Ama son demlerindeyim onun da, çaktırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…