Ay tembellik falan değil seninki
Sakın ölme, Allah geçinden versin
Benim içime temizlikçi abla kaçtı, böyle iyi hissediyorumBirde evde eski eşya yada antika görmeye tahammül edemem, kendim sanırım yeterince antikayım
Temizlik yapıldıktan sonra o gazla bi süre kakılmış gibi dolaşıyorum evde öyle ki koltuğun kırletinin yerini değiştirseler boğasım geliyor ama ucu kaçınca sokak kapısını çekip çıkınca tüm işler bitiyorBu arada bütün ev işlerinide sevmem aslında, sadece ütü severim..
Mesela bulaşığı makinaya bile koymaktan, yada o makinayı boşaltmaktan nefret ederim..
Çamaşır asmayı sevmem..
Dolap düzenini çok güzel yapar, 3 günde bozarım
YuttumArada cam silmeye gelen temizlikçi ablayı yuttun sen dimi...
Benim ev de antika dolu. Ben antika değilsem demek
Maşayla ütü çizgisi yapabilen kadınsın ablacım bulaşık makinesi koyar mı sana aşk olsun. Elinde tabakları durularken aynı anda sol ayagınla onları makineye dizer sağ ayagınla da çorbayı karıştırırsın sen dibi tutmasın diyeBu arada bütün ev işlerinide sevmem aslında, sadece ütü severim..
Mesela bulaşığı makinaya bile koymaktan, yada o makinayı boşaltmaktan nefret ederim..
Çamaşır asmayı sevmem..
Maşayla ütü çizgisi yapabilen kadınsın ablacım bulaşık makinesi koyar mı sana aşk olsun. Elinde tabakları durularken aynı anda sol ayagınla onları makineye dizer sağ ayagınla da çorbayı karıştırırsın sen dibi tutmasın diye
İşte kendi evime çıktığımda ben.Benim yöntemlerim çok daha kolay cicim. Bi konuya yazmıştım geçenlerde.
Herşeyi askıya asarak kurut.
Sadece gömlekleri ütüle, tişört nevresim falan uğraşma.
Takımlar pantolonlar kuru temizlemeye.
Yardıma gelen ablayı boş bulursan ütüyü kilitle.
Benim yöntemlerim bunlar, tembel olduğumu söylemiş miydim?
Ayyhhhh iyice ev işine bağladınızSıkıldım ve tembelliğimi hatırladım
İşte kendi evime çıktığımda ben.
İyi annem okumuyo buraları, tembelligime kahrolurdu kadın
Tembel ittifakı kuralım
Ay o kadar zamana yazık değilmi zaten donuna kadar ütüleyenler varHiiç bana göre değil.
Abla ben yokken kıyafet dolaplarına çekmecelerine dokunmadığı sürece her türlü eşyama dokunabilir.
O olmazsa evi mok götürür.
Uyuduktan sonra nevresim ütülü mü değil mi anlamıyorsun ki
Çok tembelim, keşke ölsem
Benim gibi arada kocana kitle ben boşaltmayı hiç sevmiyorumBu arada bütün ev işlerinide sevmem aslında, sadece ütü severim..
Çamaşır asmayı sevmem..
Bak mesela 2 saatir duşakabinoğulları beyliğinin yılmaz bi neferi olarak dolanıyorum bornozla. Neden, çünkü tembelim.
Bi şort bi t-shirt geçircem üstüme ha şimdi ha sonra derken
Ay kuralım vallahaTembel ittifakı kuralım
Keyfimize feda olsun ya, banyo sonrası tembelliği haktır engellenemez. Bornoz popolarında malezemeden çalan tekstil sektörünü de kınıyorumAy o huy bende de var.
Habire bornoz eskitiyorum o yüzden.
Hatta en sonuncusu totosundan caaart diye gitti
Ay o kadar zamana yazık değilmi zaten donuna kadar ütüleyenler var
Benim gibi arada kocana kitle ben boşaltmayı hiç sevmiyorum
Ben uzanmıyorum bile uzaktaysa telefondan degistiriyorum telefonda yanımda değilse izlemeye devam ediyorum mecburBeni de yazabilirsiniz oraya bi yere. Tv kumandasına ayağıyla uzanan kadınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?