Ne güzel açıklamışsın teşekkür ederimDüzleştiren saç maşası ütü çizgisi yapmak için bire birdir(Belki bilirsin, saçları düzleştirmek için ütü yapardık, sizler yaptınızmı bilmem işte saç maşası ile neden ütü çizgisi, mesela pantolon çizgisi sabitlenmesin? )
Birde ütü yaparken tv karşısında falan yapmak lazım, heleki film falan varsa daha hızlı ürer, yada müzik..
Birde psikolojik olarak kendini daima, hatta çamaşırlar kurumadan hazır etmen lazım
Mesela bebek kıyafeti ütülüyorsan çizgi falan gerekmeyen, yada aynı boy t-shirt falan onları üst üstte koyup ütüleyebilirsin, alttakide o arada dolaylı ütülenir, sadece 1 kere geçmek yeterli olur. Aynı şekilde kendi kıyaferlerindede geçerli (bu aslında son ütücü tekniğidir) (lise hazırlıktan 1 e geçtiğim sene tekstil fabrikasında çalışmıştım )
Ütü yaparken her seferinde dolaba yerleştirmek için git gel yapma, mesela yemek masası tarafındaysan, üzerine bir örtü ser, ütülediklerini katlayıp oraya kategorilerine göre diz, veya yatak odanda ütülüyorsan yatağın üzerine diz, böylece zamandan kazanırsın. İşin bitince dolaplara yerleştirirsin.
Son çare canın istemeyince bey ine yaptır
Benim bey de sever ütü yapmayı, alıştı
3,5 aylık abla büyüdü minnoşum tanıyor beni artık abisini görünce çırpınıyor. Biraz sıkıntılı geçiyor stresten heryerimde yaralar çıktı eşimin dönüş belli değil daha. Sen nasılsın nasıl gidiyor çeyiz hazırlıkları
Günaydın.Bir görünüp kayboluyorsun ,az yerinde oturamaz mısın sen.Çok gezenti seniGünaydınlar olsun
Gece nasıldı?Günaydınlarr
Niye gülüyon gızGünaydınlarr
Günaydın.Bir görünüp kayboluyorsun ,az yerinde oturamaz mısın sen.Çok gezenti seni
Günaydınlarr
Nusaybinde abla 1,5 ay olduMaşallah onabüyümüş bile,çok geçmiş olsun eşin içide zor tabi görevde herhalde demi..
Arkadaş arkadaşa yemek yedik, deliler gibi güldük geldik işte denacığım, başka da bir şey olmadıGece nasıldı?
Genelde gülüyorum ben :)Niye gülüyon gız
İçtim içtim, kırmızı ayran içtim ayıptır söylemesiGünaydın içtinmi ayranını yarasın koçuma
Nusaybinde abla 1,5 ay oldu
Arkadaş arkadaşa yemek yedik, deliler gibi güldük geldik işte denacığım, başka da bir şey olmadı
Genelde gülüyorum ben :)
İçtim içtim, kırmızı ayran içtim ayıptır söylemesi
Beyaz sevmiyorum benAllah yardımcınız olsun bir an önce dönsün sizlere evine kavuşsun..
Beyaz tercihimdir,yada aslan sütü tekirdağ sodalı ama
Beyaz sevmiyorum benAnca kırmızı. Aslan sütü soda da güzeldir onu da severim
Kırmızı beyaz pembe.
Mor yeşil siyah yapsalar onları da içerün
Beyaz sevmiyorum benAnca kırmızı. Aslan sütü soda da güzeldir onu da severim
Kırmızıyıda ben sevmiyorum buruk geliyor tadı,beyaz yada pembe olsa daha güzel içiyorum..
Kırmızı beyaz pembe.
Mor yeşil siyah yapsalar onları da içerün
Ondan içiniz bu kadar temizDemi ne kaadann güzel olurdu renk renkk lıkırdardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?