- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
En sevdigin isse seni soyle bizim eve alalım. Sabaha kadar ütü yaparsin o kadar cokEn sevdiğim iş ütü
Hatta dün gece yaptım 1 posta, bu gecede var
Yaaaa bunları biliyorumİlk önce ipten toplarken katlayarak toplamak,
Sonra ütü esnasında masaya ütüleyeceğin parçayı masaya yatırıp öce elinle açmak ki böylece ütüyü sürerken toplaşmasını engellersin.
Pantolon ütüsünde ilk önce elinle düzeltip, iki bacağı üst üste koyup, çizgi kaydırmamak için, iç taraftaki dikiş ile üstte kalan dilkişili kısımı eşitlemek (hatta hiç olmuyorsa saç maşası ile önce çizgileri belli edebilirsin)
En önemlisi cidden zamandan tasarruf etmek için buhar kazanlı ütü..
Bu saç maşası olayını kol ütülerinde de kullanabilirsin
Bu saç maşası olayını kol ütülerinde de kullanabilirsin
İşin büyük bir kısmını kocaya atarak halletmişsin sen zatenSaç düzleştirici... Tam bir pratik zeka örneği
Eşime söyleyeyim de öyle ütülesin kolları
İşin büyük bir kısmını kocaya atarak halletmişsin sen zaten
Hee N..W...rumuzlu markayada bak orda da çok hoş modeller oluyor :)Yok yav gidemedim bugün. Yarın kısmetse.
Düzleştiren saç maşası ütü çizgisi yapmak için bire birdirYaaaa bunları biliyorum
Saç maşası olayını hiç anlamadım ama
Ben çok üşeniyorum sevmiyorum...
Dağ oldu duruyor öyle . Nasıl sevebilirim
Hee N..W...rumuzlu markayada bak orda da çok hoş modeller oluyor :)
Erdiysem demek kiİnternette kampanyası var. Şahane fiyatlar ona bakıyordum şimdik.
Düzleştiren saç maşası ütü çizgisi yapmak için bire birdir(Belki bilirsin, saçları düzleştirmek için ütü yapardık, sizler yaptınızmı bilmem işte saç maşası ile neden ütü çizgisi, mesela pantolon çizgisi sabitlenmesin? )
Birde ütü yaparken tv karşısında falan yapmak lazım, heleki film falan varsa daha hızlı ürer, yada müzik..
Birde psikolojik olarak kendini daima, hatta çamaşırlar kurumadan hazır etmen lazım
Mesela bebek kıyafeti ütülüyorsan çizgi falan gerekmeyen, yada aynı boy t-shirt falan onları üst üstte koyup ütüleyebilirsin, alttakide o arada dolaylı ütülenir, sadece 1 kere geçmek yeterli olur. Aynı şekilde kendi kıyaferlerindede geçerli (bu aslında son ütücü tekniğidir) (lise hazırlıktan 1 e geçtiğim sene tekstil fabrikasında çalışmıştım )
Ütü yaparken her seferinde dolaba yerleştirmek için git gel yapma, mesela yemek masası tarafındaysan, üzerine bir örtü ser, ütülediklerini katlayıp oraya kategorilerine göre diz, veya yatak odanda ütülüyorsan yatağın üzerine diz, böylece zamandan kazanırsın. İşin bitince dolaplara yerleştirirsin.
Son çare canın istemeyince bey ine yaptır
Benim bey de sever ütü yapmayı, alıştı
Sende mi ütüyle fön çekenlerdensinDüzleştiren saç maşası ütü çizgisi yapmak için bire birdir(Belki bilirsin, saçları düzleştirmek için ütü yapardık, sizler yaptınızmı bilmem işte saç maşası ile neden ütü çizgisi, mesela pantolon çizgisi sabitlenmesin? )
Birde ütü yaparken tv karşısında falan yapmak lazım, heleki film falan varsa daha hızlı ürer, yada müzik..
Birde psikolojik olarak kendini daima, hatta çamaşırlar kurumadan hazır etmen lazım
Mesela bebek kıyafeti ütülüyorsan çizgi falan gerekmeyen, yada aynı boy t-shirt falan onları üst üstte koyup ütüleyebilirsin, alttakide o arada dolaylı ütülenir, sadece 1 kere geçmek yeterli olur. Aynı şekilde kendi kıyaferlerindede geçerli (bu aslında son ütücü tekniğidir) (lise hazırlıktan 1 e geçtiğim sene tekstil fabrikasında çalışmıştım )
Ütü yaparken her seferinde dolaba yerleştirmek için git gel yapma, mesela yemek masası tarafındaysan, üzerine bir örtü ser, ütülediklerini katlayıp oraya kategorilerine göre diz, veya yatak odanda ütülüyorsan yatağın üzerine diz, böylece zamandan kazanırsın. İşin bitince dolaplara yerleştirirsin.
Son çare canın istemeyince bey ine yaptır
Benim bey de sever ütü yapmayı, alıştı
Valla ben herşeyi ütülerimBenim yöntemlerim çok daha kolay cicim. Bi konuya yazmıştım geçenlerde.
Herşeyi askıya asarak kurut.
Sadece gömlekleri ütüle, tişört nevresim falan uğraşma.
Takımlar pantolonlar kuru temizlemeye.
Yardıma gelen ablayı boş bulursan ütüyü kilitle.
Benim yöntemlerim bunlar, tembel olduğumu söylemiş miydim?
Off aynı annem gibi konuştun nevresim ütülenseymiş keşke hem kokusu hoş olurmuş hemde geç kirlenirmişValla ben herşeyi ütülerim
Ben sadece cam falan sildirmek için eve gelen abla alırdım, hariçten almam, şimdi boşluk olayını çok seviyorum
Başkası kişisel eşyalarıma dokunmamalı, böyle bir cinsliğim var
Takım elbise olayını zaten kuru temizlemeciye vermek sağlıklısı, o beni aşar, ama nevresimin ütülüsünde uyumak süper bir histir
Valla ben herşeyi ütülerim
Ben sadece cam falan sildirmek için eve gelen abla alırdım, hariçten almam, şimdi boşluk olayını çok seviyorum
Başkası kişisel eşyalarıma dokunmamalı, böyle bir cinsliğim var
Takım elbise olayını zaten kuru temizlemeciye vermek sağlıklısı, o beni aşar, ama nevresimin ütülüsünde uyumak süper bir histir
Saç maşaları pek yokkene yapıyordumSende mi ütüyle fön çekenlerdensin
Ay tembellik falan değil seninkiHiiç bana göre değil.
Abla ben yokken kıyafet dolaplarına çekmecelerine dokunmadığı sürece her türlü eşyama dokunabilir.
O olmazsa evi mok götürür.
Uyuduktan sonra nevresim ütülü mü değil mi anlamıyorsun ki
Çok tembelim, keşke ölsem
Ama nevresim ütülü olunca kaymıyorda gerçektenOff aynı annem gibi konuştun nevresim ütülenseymiş keşke hem kokusu hoş olurmuş hemde geç kirlenirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?