Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yaaaa bunları biliyorum
Saç maşası olayını hiç anlamadım ama
Ben çok üşeniyorum sevmiyorum...
Dağ oldu duruyor öyle . Nasıl sevebilirim

Yaaaa bunları biliyorum
Saç maşası olayını hiç anlamadım ama
Ben çok üşeniyorum sevmiyorum...
Dağ oldu duruyor öyle . Nasıl sevebilirim
Düzleştiren saç maşası ütü çizgisi yapmak için bire birdir (Belki bilirsin, saçları düzleştirmek için ütü yapardık, sizler yaptınızmı bilmemişte saç maşası ile neden ütü çizgisi, mesela pantolon çizgisi sabitlenmesin?)
Birde ütü yaparken tv karşısında falan yapmak lazım, heleki film falan varsa daha hızlı ürer, yada müzik..
Birde psikolojik olarak kendini daima, hatta çamaşırlar kurumadan hazır etmen lazım
Mesela bebek kıyafeti ütülüyorsan çizgi falan gerekmeyen, yada aynı boy t-shirt falan onları üst üstte koyup ütüleyebilirsin, alttakide o arada dolaylı ütülenir, sadece 1 kere geçmek yeterli olur. Aynı şekilde kendi kıyaferlerindede geçerli (bu aslında son ütücü tekniğidir ) (lise hazırlıktan 1 e geçtiğim sene tekstil fabrikasında çalışmıştım)
Ütü yaparken her seferinde dolaba yerleştirmek için git gel yapma, mesela yemek masası tarafındaysan, üzerine bir örtü ser, ütülediklerini katlayıp oraya kategorilerine göre diz, veya yatak odanda ütülüyorsan yatağın üzerine diz, böylece zamandan kazanırsın. İşin bitince dolaplara yerleştirirsin.
Son çare canın istemeyince bey ine yaptır
Benim bey de sever ütü yapmayı, alıştı

Benim yöntemlerim çok daha kolay cicim. Bi konuya yazmıştım geçenlerde.

Herşeyi askıya asarak kurut.
Sadece gömlekleri ütüle, tişört nevresim falan uğraşma.
Takımlar pantolonlar kuru temizlemeye.
Yardıma gelen ablayı boş bulursan ütüyü kilitle.

Benim yöntemlerim bunlar, tembel olduğumu söylemiş miydim?

Sende mi ütüyle fön çekenlerdensin

Valla ben herşeyi ütülerim
Ben sadece cam falan sildirmek için eve gelen abla alırdım, hariçten almam, şimdi boşluk olayını çok seviyorum
Başkası kişisel eşyalarıma dokunmamalı, böyle bir cinsliğim var
Takım elbise olayını zaten kuru temizlemeciye vermek sağlıklısı, o beni aşar, ama nevresimin ütülüsünde uyumak süper bir histir

Off aynı annem gibi konuştun nevresim ütülenseymiş keşke hem kokusu hoş olurmuş hemde geç kirlenirmiş

Hiiç bana göre değil.

Abla ben yokken kıyafet dolaplarına çekmecelerine dokunmadığı sürece her türlü eşyama dokunabilir.
O olmazsa evi mok götürür.
Uyuduktan sonra nevresim ütülü mü değil mi anlamıyorsun ki

Çok tembelim, keşke ölsem

Ay tembellik falan değil seninki
Sakın ölme, Allah geçinden versin
Benim içime temizlikçi abla kaçtı, böyle iyi hissediyorum Birde evde eski eşya yada antika görmeye tahammül edemem, kendim sanırım yeterince antikayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…