Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Kocam gelmeden birşeyler yapayım gençler size bu şarkıyla veda ediyorum tekrar görüşüceğiz elbette bu klipdede bu adamı görünce çok üzülüp gözlerim doluyor ya

Magazinsel kişilik seni
Ben uyuyamadığım zaman ya başladığım kitap varsa, kafam kaldırırsa onu okurum, yoksa ütü yaparım, o arada tv yi açar ne varsa onu izlerim, Hatta 4,5 g günü başbakanın ulusa seslenişini bilem izledim
Eh yorum yapabilmek diğer taraf hakkında bilmek gerek diye düşünürüm
Seyredecek hiç bir şey yoksa, magazin izlerim

Hımbılmı parkurda hiç görmedin heraşde pire gibim maşallah

Bir iki defa baktım sörvayvıra, hani herkes övüyor, eğlenceli diyor hani belki ben de izlerim diye ama beni senelerdir sarmadı bu yarışma. Hiç zevk alamadım, belki başından mı izlemek gerek. Yani evlenme programlarından, o iğrenç dizilerdense bu yarışmayı izlemeyi tercih ederim. Sonuçta yarışma yani çoluk çocuğa kötü örnek olmuyordur zannımca.

Şimdi bu Semih Ütopyada da varmış. Ütopyanın ne menem bişey olduğunu bile bilmiyorum, konusu neydi, orada ne yaptılar ne ettiler hakkaten fikrim yok. Ama orada çok tutuluyormuş. Şimdi de sörvayvırda halk bu çocuğu tutuyormuş. Turabiciler seviyor sanırım bunu. Başarılı mı yani çocuk?

Ütü deme bana

Püf noktaları neler?
Salona Erciyes'i diktim.öyle duruyorlar.
İlk önce ipten toplarken katlayarak toplamak,
Sonra ütü esnasında masaya ütüleyeceğin parçayı masaya yatırıp öce elinle açmak ki böylece ütüyü sürerken toplaşmasını engellersin.
Pantolon ütüsünde ilk önce elinle düzeltip, iki bacağı üst üste koyup, çizgi kaydırmamak için, iç taraftaki dikiş ile üstte kalan dilkişili kısımı eşitlemek (hatta hiç olmuyorsa saç maşası ile önce çizgileri belli edebilirsin )
En önemlisi cidden zamandan tasarruf etmek için buhar kazanlı ütü..
Bu saç maşası olayını kol ütülerinde de kullanabilirsin

Onlar ingiliz bide ne kadarçok pislermiş öylee

Onu görmedim denk gelirse seyredeyim bende

Ne haber nasılsın kızın nasıl iyimi kaç aylık oldu şimdi
3,5 aylık abla büyüdü minnoşum tanıyor beni artık abisini görünce çırpınıyor. Biraz sıkıntılı geçiyor stresten heryerimde yaralar çıktı eşimin dönüş belli değil daha. Sen nasılsın nasıl gidiyor çeyiz hazırlıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…