Ev içinde olursa aynen bende bunu düşündüm..Altına sandalet giymem lazım ama. Başka hiç bişeyi kaldırmıyor elbise.
Pantolon gomlek o vakit. Gonderdigin tam deniz elbisesi .
Valla olmaz ya.Altına sandalet giymem lazım ama. Başka hiç bişeyi kaldırmıyor elbise.
Ev içinde olursa aynen bende bunu düşündüm..
Evde sandalet giyilirmi diye..
Tamam disarda guzel de. Ev de soz icin valla uygun degil.Ay deniz elbisesi değil yaw. Normal akşam çıkınca falan giyiniyorum ben onu bara pavyona.
Tamam disarda guzel de. Ev de soz icin valla uygun degil.
Dışarıda güzel, açık havada isterlerse kızı süper :))Kafamı kurcalayan bu sadece. Yoksa ben onu giyerim muhtemelen.
Ya da beyaz pantolon pembik kolsuz gömlek.
Dışarıda güzel, açık havada isterlerse kızı süper :))
Bence pantolon gömlek de olur ev içinde..
Yada evde sandalet giyilmez diye bişey yok, giyersin yine.. İkiside güzel olur bence..
Ankara tayfasi kim?Tamam bee.
Dur bakalım bizim ankara tayfası gelsin onlara da sorayım.
Kız istemede hafif şıklık yani misafire hürmeten şıklık yeterlidir bence diğer akrabaların.. Normal bi elbise yada herhangi kıyafete fön az makyaj.. Bitti gitti..Biraz daha bakınayım ben.
Bir ton günlük elbisem var aslında kısalı uzunlu. Ama günlük işte. Olur mu olmaz mı bilemedim. Biraz daha bakınayım gardroba.
Ankara tayfasi kim?
Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 4, Ziyaretci: 1)Misafir var mı zenginler?
Ena ben valla casper im .
Evet sen ve Seph caspersiniz :) Ben kendime görünüyorum..Ena ben valla casper im .
HahaEvet sen ve Seph caspersiniz :) Ben kendime görünüyorum..
Şuan ziyaretçi 3 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?