Ziyaretciii nörüyon gadasini aldigimŞuan ziyaretçi 3 :)
Bilino küs müyüzŞuan ziyaretçi 3 :)
Yahu normal birsey. Trend konularda cikiyor. Son mesajlarda da. Meraktan bakiyorlardir. Napacak baska.Ben ciddi ciddi rahatsız olmaya başladım bu misafirlerden. Neden okuyorlar ki? Talep etsek kapatmazlar mı dışarıya?
Ben ciddi ciddi rahatsız olmaya başladım bu misafirlerden. Neden okuyorlar ki? Talep etsek kapatmazlar mı dışarıya?
in vino veritas o elbiseyi giyme bence, evde nişan için bile çok hafif değil mi gelinin kız kardeşi olarak?
Benim de söz (Nişan aynı zamanda) evde oldu. Kısa, düz bi abiye giysen?
Toplaşıp mı?Yahu normal birsey. Trend konularda cikiyor. Son mesajlarda da. Meraktan bakiyorlardir. Napacak baska.
Aslında bazı bölümleri dışarı kapasalar iyi olur. Ama talep edince yapılır mı bilinmez, talep etmek lazım :)
Hea. Bende uye olmadan once topiklere bakiyordum. Bi kac denk gelince.3-4 kisi oluyorlardir bura populer bir yerToplaşıp mı?
Akin dedigi max 4 kisiMune bu konuda bir şey yapılabilir mi? Üye olmayanlar göremese bari? Ziyaretçi akınına uğruyoruz da.
11 mi ne çıkmadı mı dün?Akin dedigi max 4 kisi
Aa ben bilmiyorum affola.11 mi ne çıkmadı mı dün?
Ablam kısa düz siyah elbise giyecek. O kısıtlıyor biraz beni.
Dur sana ziyaretçi kasıyım11 mi ne çıkmadı mı dün?
Yaaa iste bi beben olsaydi kolik ayaklarina bir çok seyden yirtardin.He midem bulandı.
Bu sene düğünlerden kurtulamıyorum bacı düğünden alışverişten midem bulandı.
Yarın abimler ablamlar geliyor ankaradan, ablamın nişanı var hafta sonu. Ama o kadar aceleye getiriyorlar ki hiç bişeye yetişemiyorum. Ağustos sonu da evleneceklermiş. Bayılazaam.
NeiiyBilino küs müyüz
Yaaa iste bi beben olsaydi kolik ayaklarina bir çok seyden yirtardin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?