Olsun,normalde oyle olsa bile sen geliceksin diye ozverili olmasi super..sana verdigi degerle orantilidir benim gozumde..Denas14__ duyuyo musun hakkındaki iddiaları
Mutfak pırıl pırıldı ama dedim ya ilk defa gidiyorum diye herhalde pek bi özenmisti her zaman böyle bırakıyo mu bilemiyorum
Coluk cocuklu kadinim ben. Gecti benden..Sen yaşlı mısın?
Coluk cocuklu kadinim ben. Gecti benden..
Nazar edip gelcem bekle.Gerçegi yalnızca gerçegi söyleyecegime yemin ediyorum hakim bey
Öncelikleemojilerinizi sonraya saklayın uslu uslu gittim uslu uslu geldim. Beklediginiz aksiyonlara ulasılamıyor yani, gördün mü in vino veritas bosuna utandırdın beni
Evi güzelmis gercekten, mimar sevgili bulmanın faydaları bekar evi olmasına ragmen zevkli dösenmis baya, erkeksi ama şık
Ben geliyorum diye bi güzel temizlenip toplanmıştı tabiyoksa fotograflardan biliyorum dagınık biraz
Şahane bi et yapmıstı, cevizli peynirli erişte, kaşarlı patates püresi (acayip güzeldi), 2 cesit salata, şarap. Mutfakta iddialıyım demisti ama bu kadarını beklemiyodum ya, yani cok abartılı seyler degil ama eli lezzetliymis baya doyamadım resmen. Kendisi yapmamıs olabilir mi sizce, sıkıstırdım baya ama yok ben yaptım diyo
Yemegi yedik birer kadeh daha sarap kapıp bi film seyrettik minnos minnosEk: Beklediginiz romantizm ve aksiyonun fragmanının fragmanı burası oluyo
Bi ara bosver arkadasları uyuyup kalayım kolunun altında ne var diye geciriyodum icimdenAma cıktık tabi, eglendik baya güzeldi Uzun zamandır hem Türkce hem yabancı sarkılar arasında bu kadar iyi gecen dj e rastlamamısız yalnız bi dk durmadık ya acayip iyiydi bi dk durmadım herhalde
Eve bıraktı sonra da beni öyle yani
Gören de 30 yaşında sanacakSen yaşlı mısın?
Gören de 30 yaşında sanacak
Sadece kıza değil kızın arkadaşına (yani gariban bana) da temizletiyordu. Zor böyle öküzünü bulmak arkadaşım çok başarılı.Olsun,normalde oyle olsa bile sen geliceksin diye ozverili olmasi super..sana verdigi degerle orantilidir benim gozumde..
tantanis in arkadasinin sevgilisi,kiza evi temizletiyordu sukret
Hii cebimde yer var gel gelDimi la. Halbu ki en fazla benimle yaşıttır denas 20-21
Kiziam 1 saat oyun grubu krese birakiyorum. Ooo napmaliyim diye dusunurken 1 saat bitiyor.Ruhun yaşlanmış senin, için çürümüş beaa
Hii cebimde yer var gel gel
Yok senden 2 yas buyugum 23Dimi la. Halbu ki en fazla benimle yaşıttır denas 20-21
Kiziam 1 saat oyun grubu krese birakiyorum. Ooo napmaliyim diye dusunurken 1 saat bitiyor.
Disari cikarsin viziklar,uykusu gelir,acikir,sıkılır.
Beyimle cok sık yaptigimiz atraksiyon arabayla bebeyi gezdirmek
Sende temizledin mi yaniSadece kıza değil kızın arkadaşına (yani gariban bana) da temizletiyordu. Zor böyle öküzünü bulmak arkadaşım çok başarılı.
Sende temizledin mi yani
Yirim seni yaaAnnatmayın bana bunlarıı, yeni aşk heyecanı çekiyor canım.
Sonra kocaya sarıyorum olmuyor, evliliğimi bozacaksınız.
Şaka bir yana güzel geçmesine sevindim.
Benim bey de benden güzel yemek yapıyor üzülme kuşum. Ben normal yemeklerde iyiyim o et türevi şeylerde.
Hee. Abimin dugunu hem burda hem bodrumda..once ora. Dedik dugunu yapalim 1 haftada tatile gidelim. Sonra burdaki dugune gecelim.oda.yatti tabi. Pek guzel olur kizin arkasindan kosturamamak diye.Bi de ikinci geliyor fiyuuu.
Sen ölmüşsün ağlayanın yok yabrum.
Etme dur ne olursun, etme kal yalan söyledim tanti. Benim sevgilim piiis, igreeeenc, o beyaz atletiyle ayaklarını uzatıp maç seyretti ben çay koyup yerleri sildim valla bakNazar edip gelcem bekle.
Valla saf saf temizlemis adamin b.kladigi eviSaf bunlar saf. Bu yeni nesil böyle ahretlik
Yirim seni yaasiz de ask tazeleyin eniste beyle
Biz de biraz eskisek keske, yani o ne kadar fark ediyo bilmiyorum ama nefesim kesiliyo heyecandan benim onun yanında yabiraz fazla toy, ergen hissediyorum kendimi
Dogum gunu icin kesin kararlıyım ne hediye alırsam alayım bi de pasta yapıcam. Onun benim icin yaptıgı seyler cok hosuma gitti, ben de ellerimle bi sey yapmak istiyorum onagüzel bi tarif bulmam lazım.
Bu arada yalnız degilmisim ya, hamarat koca ve sevgililere selam olsun
Ona şok olmuştum ya ben, sevgilin hadi cekti hıyarlıgını nazını bizim tantan da gündelige ortak olmustu onu nasıl becerdin be adamOlsun,normalde oyle olsa bile sen geliceksin diye ozverili olmasi super..sana verdigi degerle orantilidir benim gozumde..
tantanis in arkadasinin sevgilisi,kiza evi temizletiyordu sukret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?