Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Denas14__ duyuyo musun hakkındaki iddiaları

Mutfak pırıl pırıldı ama dedim ya ilk defa gidiyorum diye herhalde pek bi özenmisti her zaman böyle bırakıyo mu bilemiyorum
Olsun,normalde oyle olsa bile sen geliceksin diye ozverili olmasi super..sana verdigi degerle orantilidir benim gozumde..

tantanis in arkadasinin sevgilisi,kiza evi temizletiyordu sukret

Nazar edip gelcem bekle.

Olsun,normalde oyle olsa bile sen geliceksin diye ozverili olmasi super..sana verdigi degerle orantilidir benim gozumde..

Sadece kıza değil kızın arkadaşına (yani gariban bana) da temizletiyordu. Zor böyle öküzünü bulmak arkadaşım çok başarılı.

Ruhun yaşlanmış senin, için çürümüş beaa
Kiziam 1 saat oyun grubu krese birakiyorum. Ooo napmaliyim diye dusunurken 1 saat bitiyor.
Disari cikarsin viziklar,uykusu gelir,acikir,sıkılır.

Beyimle cok sık yaptigimiz atraksiyon arabayla bebeyi gezdirmek

Kiziam 1 saat oyun grubu krese birakiyorum. Ooo napmaliyim diye dusunurken 1 saat bitiyor.
Disari cikarsin viziklar,uykusu gelir,acikir,sıkılır.

Beyimle cok sık yaptigimiz atraksiyon arabayla bebeyi gezdirmek

Bi de ikinci geliyor fiyuuu.
Sen ölmüşsün ağlayanın yok yabrum.

Yirim seni yaa siz de ask tazeleyin eniste beyle

Biz de biraz eskisek keske, yani o ne kadar fark ediyo bilmiyorum ama nefesim kesiliyo heyecandan benim onun yanında ya biraz fazla toy, ergen hissediyorum kendimi

Dogum gunu icin kesin kararlıyım ne hediye alırsam alayım bi de pasta yapıcam. Onun benim icin yaptıgı seyler cok hosuma gitti, ben de ellerimle bi sey yapmak istiyorum ona güzel bi tarif bulmam lazım.

Bu arada yalnız degilmisim ya, hamarat koca ve sevgililere selam olsun

Güzel tarafı ergen gibi hissetmek zaten cicim.
O kalp çarpması devam ediyor ama adam çoraplarını koltuğun arasına sıkıştırınca falan sinirden kalbin çarpıyor.

Doğum günü ne zaman? Pasta konusunda yardımcı olurus.

Ona şok olmuştum ya ben, sevgilin hadi cekti hıyarlıgını nazını bizim tantan da gündelige ortak olmustu onu nasıl becerdin be adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…