Evet normal kaş gibi görünüyor.Birkaç örneğine baktım da evet, çok doğal bir görünümü var
BeklemedeyiiiiimBirazdan yazacağım
Neyine moralin bozulduMr sonuçlarım çıkmış hiç bişey anlamıyorum en erken bi hafta sonra gidebilcem doktora. Anlayan var mı bunlardan? Moralim bozuldu.
Gönderir misin? Çok fazla siyah şey var içim rahat etmeyecek galiba.Beklemedeyiiiiim
tantanis açılın ben doktorum demek isterdim fekat degilim tabisi ki. Ama anlayacak birine gönderebilirim istersen.
Kıyamam pimpirikli dur bi soralım bakalımGönderir misin? Çok fazla siyah şey var içim rahat etmeyecek galiba.
Ne biliyim hemşire arkadaşım aldı sonuçlarımı. Gönder gönder dedim ısrarla göndermek istemedi yarın elden veririm diye. O sıktı canımı.Neyine moralin bozuldu
Birşey yok
Tiroid testi yaptır sonuçlara bakılmadan
Tiroid nodüllerin olabilir.Ne biliyim hemşire arkadaşım aldı sonuçlarımı. Gönder gönder dedim ısrarla göndermek istemedi yarın elden veririm diye. O sıktı canımı.
Annemde de var tiroid olabilir. Ama baş dönmesi dengesizlik kol bacakta uyuşma falan var diye gittim ben doktora. Bunlarla ilgili bir şey çıkmasın da tiroid bir şey değil.Tiroid nodüllerin olabilir.
Yinede leydi bi göndersin bakalım neymiş öğrenelim
Muhtemelen sürekli ders çalışmaktan dolayı boyun düzleşmesi olmuş olabilirsinAnnemde de var tiroid olabilir. Ama baş dönmesi dengesizlik kol bacakta uyuşma falan var diye gittim ben doktora. Bunlarla ilgili bir şey çıkmasın da tiroid bir şey değil.
Hep zayıf kalırım ne güzel.
Fizik tedaviyle geçiyor o dimii? Iyi ya bişey yok o zaman. :))Muhtemelen sürekli ders çalışmaktan dolayı boyun düzleşmesi olmuş olabilirsin
Gönderdim abla.Tiroid nodüllerin olabilir.
Yinede leydi bi göndersin bakalım neymiş öğrenelim
Çok teşekkür ederim kuzum.Gönderdim abla.tantanis cik en geç yarına bi cevap gelir haber veririm ben de sana. Doktor bi arkadasa attım, gerci tam onun alanı degil tabi ki ama bizden daha dogru bi seyler söyleyecegi kesin
Bence de durduk yere evham yapıyosun. Icin rahat etsin diye gönderdim ben deÇok teşekkür ederim kuzum.
Önemli bir şey değil galiba arkadaşım internetten bakmış biraz. Ben bakmak istemedim ama o rahat ol dedi.
4 ay önce de beyin Mrı çekildim onda bir şey çıkmayıp bunda çıkınca korktum biraz açıkçası. Ama bir şey yok galiba daha rahatım şimdi.
Ya ne bileyim bir sürü siyah satırı görünce.Bence de durduk yere evham yapıyosun. Icin rahat etsin diye gönderdim ben de
Tantancıgım gelen bilgilere göre hiç de ciddi bi şeyciğin yokmuş.Ya ne bileyim bir sürü siyah satırı görünce.
Benim yakın arkadaşım (birlikte temizlik yaptığımız varlık olur kendisi) ms hastası. Beni de o ve annem zorla gönderdi doktora. Hastalığı öğrenme sürecini falan birlikte geçirdik hep. O korkuttu beni böyle.
Yoksa gayet rahat bir insandım peh.
Bende aynısını demiştimTantancıgım gelen bilgilere göre hiç de ciddi bi şeyciğin yokmuş.
Tiroid ultrasonu çekilmesi yönünde görüs bildirmişler. Bi de nodüllerin varmış, lenf nodülü dedi sanırım ama önemli bi sey degilmis.
Niye cektirdigi de önemli tabi ama bi seyi yok gibi görünüyo dedi icin rahat olsun
Yaa ben seni yiyeriiim.Tantancıgım gelen bilgilere göre hiç de ciddi bi şeyciğin yokmuş.
Tiroid ultrasonu çekilmesi yönünde görüs bildirmişler. Bi de nodüllerin varmış, lenf nodülü dedi sanırım ama önemli bi sey degilmis.
Niye cektirdigi de önemli tabi ama bi seyi yok gibi görünüyo dedi icin rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?