Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Mr sonuçlarım çıkmış hiç bişey anlamıyorum en erken bi hafta sonra gidebilcem doktora. Anlayan var mı bunlardan? Moralim bozuldu.

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-15-22-38-37.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2016-06-15-22-37-41.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 33
Neyine moralin bozuldu
Birşey yok
Tiroid testi yaptır sonuçlara bakılmadan
Ne biliyim hemşire arkadaşım aldı sonuçlarımı. Gönder gönder dedim ısrarla göndermek istemedi yarın elden veririm diye. O sıktı canımı.

Tiroid nodüllerin olabilir.
Yinede leydi bi göndersin bakalım neymiş öğrenelim
Annemde de var tiroid olabilir. Ama baş dönmesi dengesizlik kol bacakta uyuşma falan var diye gittim ben doktora. Bunlarla ilgili bir şey çıkmasın da tiroid bir şey değil.

Hep zayıf kalırım ne güzel.

Annemde de var tiroid olabilir. Ama baş dönmesi dengesizlik kol bacakta uyuşma falan var diye gittim ben doktora. Bunlarla ilgili bir şey çıkmasın da tiroid bir şey değil.

Hep zayıf kalırım ne güzel.
Muhtemelen sürekli ders çalışmaktan dolayı boyun düzleşmesi olmuş olabilirsin

Gönderdim abla. tantanis cik en geç yarına bi cevap gelir haber veririm ben de sana. Doktor bi arkadasa attım, gerci tam onun alanı degil tabi ki ama bizden daha dogru bi seyler söyleyecegi kesin
Çok teşekkür ederim kuzum.

Önemli bir şey değil galiba arkadaşım internetten bakmış biraz. Ben bakmak istemedim ama o rahat ol dedi.

4 ay önce de beyin Mrı çekildim onda bir şey çıkmayıp bunda çıkınca korktum biraz açıkçası. Ama bir şey yok galiba daha rahatım şimdi.

Bence de durduk yere evham yapıyosun. Icin rahat etsin diye gönderdim ben de

Bence de durduk yere evham yapıyosun. Icin rahat etsin diye gönderdim ben de
Ya ne bileyim bir sürü siyah satırı görünce.

Benim yakın arkadaşım (birlikte temizlik yaptığımız varlık olur kendisi) ms hastası. Beni de o ve annem zorla gönderdi doktora. Hastalığı öğrenme sürecini falan birlikte geçirdik hep. O korkuttu beni böyle.

Yoksa gayet rahat bir insandım peh.

Tantancıgım gelen bilgilere göre hiç de ciddi bi şeyciğin yokmuş.
Tiroid ultrasonu çekilmesi yönünde görüs bildirmişler. Bi de nodüllerin varmış, lenf nodülü dedi sanırım ama önemli bi sey degilmis.
Niye cektirdigi de önemli tabi ama bi seyi yok gibi görünüyo dedi icin rahat olsun

Bende aynısını demiştim

Yaa ben seni yiyeriiim.

Arkadaşına da pek çok teşekkür ettim. Oh be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…