Günaydın hanım ablaGünaydınlar,dün biyopsi yaptılar genel aneztesi altında,spiral çıkartma diye gittim o anda kanama başlamış parça alındı 10 gün sonra filan sonuç belli olacak..Dr bişeyçıkacağını tahmin etmiyorum ama yinede sonuçlara bakacağız dedi..
Valla Sep 3 saatin sonunda asistan süre doldu dediğinde son cümleleri yazmaya çalıştığımı biliyorum. Öss zamanı hep en az yarım saat erken bitiren insanım ben.Üç saat sınav mi olur be?
Öss mi bu?
Günaydınlar,dün biyopsi yaptılar genel aneztesi altında,spiral çıkartma diye gittim o anda kanama başlamış parça alındı 10 gün sonra filan sonuç belli olacak..Dr bişeyçıkacağını tahmin etmiyorum ama yinede sonuçlara bakacağız dedi..
Ben senin öyle dediğini bile anlamamışım kafam çohoş.Konu tanti olunca direk ona yordum
Geçmiş olsun abla. Sonuçtan haberdar et bizi, inşallah temizdir.Günaydınlar,dün biyopsi yaptılar genel aneztesi altında,spiral çıkartma diye gittim o anda kanama başlamış parça alındı 10 gün sonra filan sonuç belli olacak..Dr bişeyçıkacağını tahmin etmiyorum ama yinede sonuçlara bakacağız dedi..
Günaydın hanım abla
Çok geçmiş olsun
Önemli birşey çıkmaz inşallah
Geçmiş olsun hanım abla. Bişey çıkmaz umarım.
Geçmiş olsun abla. Sonuçtan haberdar et bizi, inşallah temizdir.
Heyecanini yirim. Hadi bakalimGünaydınlar
Bugün karne alıyoruz
Gunaydin kuzum. Misafir en sevmediğim şeyGünaydın uğur böcülerim.
Benim misafirlerin geldiii...
Ergen kokusu nedir yaPfff biliyorum o kokuyu
Ergen kokusu
Hanim Abla gunaydin.Günaydınlar,dün biyopsi yaptılar genel aneztesi altında,spiral çıkartma diye gittim o anda kanama başlamış parça alındı 10 gün sonra filan sonuç belli olacak..Dr bişeyçıkacağını tahmin etmiyorum ama yinede sonuçlara bakacağız dedi..
Heyecanini yirim. Hadi bakalim
Gunaydin kuzum. Misafir en sevmediğim şey
Ergen kokusu nedir ya
Hanim Abla gunaydin.
Cok gecmis olsun haberdar et bizi. Umarim onemli birsey yoktur .
Sakin kal hep ablam.. doktor da pek suphelenmemis birsey degildir insallah.Günaydın denascım sağol,inşalah olumsuz bişry çıkmaz çok sakinim şimdilik bakalım artık..
Günaydın canım,sağol bizde öyler umuyoruz bakalım artık ne olacak..
Dün biraz netten baktımda rahim yada rahim ağzı kanseri filan yazıyordu,kist yada polip gibi nesnelerde kanama yapabiliyormuş..2 tanede kist çıktı oda büyük değildi..
Sağol sepcim,inşallah öyle olur sonuçları bekleyeceğiz artık..
Bide menapoztayım kanama olması pek olmazmış..
Sakin kal hep ablam.. doktor da pek suphelenmemis birsey degildir insallah.
Spiral mi 8 yildir duruyordu? Cok fazla degil mi? iceriyi tahris etmis olmasin.Cdden sakindim dr da bişey çıkacağını tahmin etmiyorum en kötü spiraldan kaynaklı olabilir dedi..
Zaten 8 yıldır duruyordu..
Hanım abla Allah korusun kötü birşey olsa kanamaların olurdu
Kontrol amaçlı yapmıştır testi
Sen gönlünü ferah tut
Günaydın canım,sağol bizde öyler umuyoruz bakalım artık ne olacak..
Dün biraz netten baktımda rahim yada rahim ağzı kanseri filan yazıyordu,kist yada polip gibi nesnelerde kanama yapabiliyormuş..2 tanede kist çıktı oda büyük değildi..
Sağol sepcim,inşallah öyle olur sonuçları bekleyeceğiz artık..
Bide menapoztayım kanama olması pek olmazmış..
Spiral mi 8 yildir duruyordu? Cok fazla degil mi? iceriyi tahris etmis olmasin.
Gunaydin kuzum. Misafir en sevmediğim şey
Bence spiraldendir. Tahris vs etmis olabilir. Gonlunu ferah tut. Peki spiral yok suan genede kanama devam ediyor mu?10 yılılıktı spiral,2 senesi daha vardı menapoz olunca çıkması gerekiyordu..
Dr da bir ihtimal spiral kanama yapmış olabilir dedi..
Spiral çıkarınca değil de durup dururken kanama annemde de olmuştu bi kaç sene önce. Miyom çıkmıştı onda. Yarım saatlik bi operasyonla hallettiler. Umarım basit birşeydir.
Teyzem de kanser riski olduğu için menopoza girer girmez kendi isteğiyle yumurtaliklarini ve rahmini aldirmisti. Hala merak ederim doğru bişey miydi yaptığı diye.
Bence spiraldendir. Tahris vs etmis olabilir. Gonlunu ferah tut. Peki spiral yok suan genede kanama devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?