Aa ne guzel ailecek toplasmissiniz.Pek misafir sayılmaz bunlar ana baba bacı gardas falan.
Aa ne guzel ailecek toplasmissiniz.
Günaydınlarr
HanimKelesimiGetir geçmiş olsun, inşallah temiz çıkacaktır sonuç. İçini ferah tutmaya çalış.
Bugun bana kaldiniz hohohoGünaydın cankuş. Bu durumda sen bir kaç gün aramızda yoksun, öyle mi?marilyn monroe gibi seni de kaybettik.
Çok geçmiş olsun Hanım abla, İçini ferah tut, biz kadınların başlangıçtan sona kadar bitmeyen derdi..Günaydınlar,dün biyopsi yaptılar genel aneztesi altında,spiral çıkartma diye gittim o anda kanama başlamış parça alındı 10 gün sonra filan sonuç belli olacak..Dr bişeyçıkacağını tahmin etmiyorum ama yinede sonuçlara bakacağız dedi..
Günaydın kızlar.
HanimKelesimiGetir geçmiş olsun. Umarım ciddi bir şey değildir.
tantanis başarılar prensesim
Çok geçmiş olsun Hanım abla, İçini ferah tut, biz kadınların başlangıçtan sona kadar bitmeyen derdi..
Allah şifanı versin inşallah
ne oldu beğenemediniz mi bilinmeyen hanım?
Benim sevgi şeysim biraz karmaşıktır Pinolimne oldu beğenemediniz mi bilinmeyen hanım?
İnsallah guzel gelir sonucu:)80 dakika vermiş 5 dakika erken bile çıktım. Dallas gibi bir soruydu, eylemciler soföre taş atıyor soför kontrolü kaybedip kamyona çarpıyor kamyon kayıp çocuğu ediyor. Şimdi sorumlu kim buradaKimin eli kimin cebinde belli değil.
Ama bitti ya, o yeter bana
Selam fıstıklı
80 dakika vermiş 5 dakika erken bile çıktım. Dallas gibi bir soruydu, eylemciler soföre taş atıyor soför kontrolü kaybedip kamyona çarpıyor kamyon kayıp çocuğu ediyor. Şimdi sorumlu kim buradaKimin eli kimin cebinde belli değil.
Ama bitti ya, o yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?