- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Nası yaaa hamilesin miBeni tek biraktin iki kisi oldum
Yok canım koyu kestane saç rengim sarı bi kez denedim olmadı bana. Ben de boyamıyorum uzun zamandır artık boyucam, istiyorum bu yaz, düğün de var zati
Saçlarımı boyamayı özledim...
marilyn monroe reelde sarışın mısın kız sen?
Geçende aklıma geldiydi @ladyamore avatarlar üzerine konuşurken.
YeapNası yaaa hamilesin mi
Yok canım koyu kestane saç rengim sarı bi kez denedim olmadı bana. Ben de boyamıyorum uzun zamandır artık boyucam, istiyorum bu yaz, düğün de var zati
Nası yaaa hamilesin mi
Ay inşallah.İnsallah guzel gelir sonucu:)
Yüss puan.Cevap veriyorum
Eylemciler tabisiii taş atmasa şoför kontrolü kaynbetmez kamyona çarpmaz kaymaz çocuğa da bişi olmazdı
Amin insallah.sagol balim.Aaaaa hayırlı olsun sağlıkla doğsun
NeyyKutum bos kalbim kirik
Çocuğun anası nerede kamyon çocuğu tam olarak nerede ezmiş80 dakika vermiş 5 dakika erken bile çıktım. Dallas gibi bir soruydu, eylemciler soföre taş atıyor soför kontrolü kaybedip kamyona çarpıyor kamyon kayıp çocuğu ediyor. Şimdi sorumlu kim buradaKimin eli kimin cebinde belli değil.
Ama bitti ya, o yeter bana
Mesaj kutuna 1 sana 2 diyorsun di mi
Bu sefer ben birşey yapmadımKutum bos kalbim kirik
Çocuk 6 yaşında. Sokakta oyun oynuyordu desek eylem var nasıl olcak. Bilemedim ana kayıplarda.Çocuğun anası nerede kamyon çocuğu tam olarak nerede ezmiş
Heheh evet hayretBu sefer ben birşey yapmadım
Annesi ve eylemci ortak suçlu o halde. Eylemci sebebiyet vermekten anne de çocuğuna sahip çıkamamaktanÇocuk 6 yaşında. Sokakta oyun oynuyordu desek eylem var nasıl olcak. Bilemedim ana kayıplarda.
Geç kaldım ondan yoksa hiç kaçırmazdım fırsatlarıHeheh evet hayret
İyiyim abla sen nasılsın naptınız düğün dernek işleriniHoş geldin şeker nasılsın iyimisin..
Hoş görüdümmmmmm
Ay yok benim en uçuğum kızıl ve sarıydı öyle lila falan fazla bana özüm kokoşAvatardan ötürü sarışın kalmışsın aklımda ^_^
Benim yerime de boya... Dün bi konu gördüm bi kız lila yapacaktı saçlarını, eski zamanlarım geldi aklıma, mor yaptırmıştım saçlarımı öğrenciyken. Ama şöyle bi adam akıllı sarı saç denemedim. Belki bebişten sonra bi de sarı denerim.
Hani beni artik seviyordun kadin opustuk baristik..Geç kaldım ondan yoksa hiç kaçırmazdım fırsatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?