Çocuk 6 yaşında. Sokakta oyun oynuyordu desek eylem var nasıl olcak. Bilemedim ana kayıplarda.
Bıdı bıdı hiç susmaz herşeye bu neden olmuş neden gelmiş neden gitmiş hiç yorulmuyorNe tatlı öyle yarkadaşlarım diyorr
Bıdı bıdı hiç susmaz herşeye bu neden olmuş neden gelmiş neden gitmiş hiç yorulmuyor
Kim oo? Atladim azicik ama :-(Yorulmaz tabi enerjisi yüksek annesi
Kardeşim 2 sene önce 5 yaşında bir çocuğa çarptı çocuk 1 ay hastanede yattıktan sonra vefat etti. Anne anayolda komşusuyla konuşmaya dalıyor ve çocuk yola fırlıyor. Kardeşim üzerinden atamadı uzun zaman vicdan azabı çekti. Anne %100 hem keşif raporunda hem trafik raporunda kusurlu bulundu. Olan çocuğa oldu yola çıktığımız anda çok korkarım bir ara elini öyle tutmuşumki anne acıyor dedi oğlum Allah hiçbir anneye yasatmasin böyle acıne biçim anaymış o insan, yavrusunun yanında durmaz mı?
Kim oo? Atladim azicik ama :-(
Benim oğlum varır mısınKim oo? Atladim azicik ama :-(
Garson sen neden bu kadar tatlısın demiş Allah öyle yarattı demiş bu daYorulmaz tabi enerjisi yüksek annesi
Yarkadas supermis kiyamam:)Bir geliyor nefes nefese
Hadi gel artık yorulmadın mı diyorum yarkadaşlarım (arkadaş diyemez) dışarda diyor hop geri gidiyor
Garson sen neden bu kadar tatlısın demiş Allah öyle yarattı demiş bu da
Kac yasinda oglun;-)Benim oğlum varır mısın
Vallahi icerken bulup profil fotosu yapmistim;-)Profilini görünce canım sigara çekti
Hiç bilmiyorum bende şaşırdım söyleyince. Ben nasıl oldum diye çok soruyordu kardeşi olmadan önce seni çok istedik Allah gönderdi karnımda büyüdün diyordum ama kardeşinin karnımda büyüdüğünü görene kadar pek tatmin olmamış demekki hep sorardı. Mantıklı bulmadığı cevapları tekrar tekrar soruyor.Anaaaa cevaba bak nerden aklına gelmiş böyleee,valla korkulur bunalrdan
Bedenen 4 yaşında ama beyin yaşı beni suya götürür susuz getirirKac yasinda oglun;-)
Hiç bilmiyorum bende şaşırdım söyleyince. Ben nasıl oldum diye çok soruyordu kardeşi olmadan önce seni çok istedik Allah gönderdi karnımda büyüdün diyordum ama kardeşinin karnımda büyüdüğünü görene kadar pek tatmin olmamış demekki hep sorardı. Mantıklı bulmadığı cevapları tekrar tekrar soruyor.
Kardeşim 2 sene önce 5 yaşında bir çocuğa çarptı çocuk 1 ay hastanede yattıktan sonra vefat etti. Anne anayolda komşusuyla konuşmaya dalıyor ve çocuk yola fırlıyor. Kardeşim üzerinden atamadı uzun zaman vicdan azabı çekti. Anne %100 hem keşif raporunda hem trafik raporunda kusurlu bulundu. Olan çocuğa oldu yola çıktığımız anda çok korkarım bir ara elini öyle tutmuşumki anne acıyor dedi oğlum Allah hiçbir anneye yasatmasin böyle acı
Garson sen neden bu kadar tatlısın demiş Allah öyle yarattı demiş bu da
Onu didiklemedi hayret onu nasıl açıklardım kim bilir. Babasına sormaz pek çok mantıklı cevap vermiyormuş oBu seferde karına nasıl girdim der,gelde anlat bunu şimdi..
Bu yaşta merak dürtüleri var illasorup öğrenecekler,yanıt bulana kadarda sorar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?