Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

ayy çok üzüldüm.
Ya benim 6 yaşında yiğenim var 3 saniye sesi çıkmasa çıldırıyoruz.
Ne bileyim herkes anne baba olamıyor demek ki.
İlk ifadesinde doğruyu söylemiş kadın sonraki ifadelerinde çark etmiş ama raporlarla suçlu kendisi çıktı. Üstüne mahkemede ne beddualar tehditler kardeşim annesinin sorumsuzlugunun vicdan azabını çekti

Onu didiklemedi hayret onu nasıl açıklardım kim bilir. Babasına sormaz pek çok mantıklı cevap vermiyormuş o

Asıl önemli soruyu atlamış ufaklık,baba nasıl açıklasın şimdi.
Bizimkide ufaktı düğün pastasını keserken ki resimde ben neden yoktum orada niye götürmediniz beni demişti.

Asıl önemli soruyu atlamış ufaklık,baba nasıl açıklasın şimdi.
Bizimkide ufaktı düğün pastasını keserken ki resimde ben neden yoktum orada niye götürmediniz beni demişti.
O soruyu soralı çok oldu. Babası sen o zaman yoktun demiş nerdeydim demiş annenin karnında demiş çocuk misafir varken resmi gösterdi annemin karnındayım bende dedi millet hamile sanacak beni 2. Evlilik yıldönümünde doğdu halbuki oğlum mantıklı şekilde açıkladımda demedi bir daha

Bunlar varya sulu götürüp susuz getirirler,gelde anlat işte kaytarmaya kalksan rahat vermezler

Çok zordur eminim.
Ben suçlu olmamama rağmen bir güvercin ezmiştim.
Sahibinin suçuydu.
Günlerce uyumadım, ağlamaktan helak oldum.
Bir de sahibi bana bir kelime dince ağzına yüzüne okudum.

Nerden aklına geliyor bunlar böyleeee
Kardeşi doğduğundan beri akrabalarını sorguluyor. Bu senin neyin bunun annesi kim kardeşi var mı bir de bu ara aklına nereden geliyorsa yaşlanınca ölecek miyiz diyor bazen beynim duruyor gerçekten ne desem iki ucu çoklu denklem yani

En meraklı dönemleri tabi,belkide sordukça kendi kafasında bişileri düşünüyordaolabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…