- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
İyiyim abla sen nasılsın naptınız düğün dernek işlerini
Hoş görüdümmmmmm
Ay yok benim en uçuğum kızıl ve sarıydı öyle lila falan fazla bana özüm kokoş
Sarışınım ozledik seni gözümüz seni aradı siyasetteİyiyim abla sen nasılsın naptınız düğün dernek işlerini
Hoş görüdümmmmmm
Ay yok benim en uçuğum kızıl ve sarıydı öyle lila falan fazla bana özüm kokoş
Çocuk pisi pisine ölmüş, takdiri ilahi, kamyon kaymayaydı iyiydi.. Eylemlerin fıtratında var çocuk ölümü.. Deyip çıkarlar yeni sistemde..80 dakika vermiş 5 dakika erken bile çıktım. Dallas gibi bir soruydu, eylemciler soföre taş atıyor soför kontrolü kaybedip kamyona çarpıyor kamyon kayıp çocuğu ediyor. Şimdi sorumlu kim buradaKimin eli kimin cebinde belli değil.
Ama bitti ya, o yeter bana
Aa sınavda benim aklıma neden anne babayı sorumlu tutmak gelmedi ihmali davranıştan dolayı sorumlular.Annesi ve eylemci ortak suçlu o halde. Eylemci sebebiyet vermekten anne de çocuğuna sahip çıkamamaktan
Allahım hemen de hazır küsmeye. Şaka kız nasılsın bebiş nasılHani beni artik seviyordun kadin opustuk baristik..
Yalan miydi.
Hayal miydi.
Duygularimla oynayip bir pacavra gibi kenara mi atiyorsun beni..
Aslında ben de öyle dedim. Kimseye yüklenemiyor. Soruya cevap verirken çok zorlandım ya.Çocuk pisi pisine ölmüş, takdiri ilahi, kamyon kaymayaydı iyiydi.. Eylemlerin fıtratında var çocuk ölümü.. Deyip çıkarlar yeni sistemde..
Saka yaptim beAllahım hemen de hazır küsmeye. Şaka kız nasılsın bebiş nasıl
Ilkokula başladığım günden beri tek hayalim avukatlıktı ingilizce sözlük aldığımda öğrendiğim ilk kelime avukattı kısmet işteAa sınavda benim aklıma neden anne babayı sorumlu tutmak gelmedi ihmali davranıştan dolayı sorumlular.
Oğlan dışarı çıktı kızı da zorla uyuttum. Geçti mi kanamanSaka yaptim be
İyi seninkiler ne yapiyiii,:))
Oglan kac yasindaki kucuk degilmiydi ?Oğlan dışarı çıktı kızı da zorla uyuttum. Geçti mi kanaman
Olayda mağdur çocuk olduğuna göre elbette anne baba sorumlu tutulur bencede..Aslında ben de öyle dedim. Kimseye yüklenemiyor. Soruya cevap verirken çok zorlandım ya.
Aşırı uykusuzum ama uyuyamıyorum.
4 yaşı bitti canım lojmandayızya sıkıntı yok rahat rahat oynuyor. Kargo falan dışarıdan kimse giremiyor zaten.Oglan kac yasindaki kucuk degilmiydi ?
Ara ara var. Yarin doktora gidecegim.
:) Yetenek varmış da.Ilkokula başladığım günden beri tek hayalim avukatlıktı ingilizce sözlük aldığımda öğrendiğim ilk kelime avukattı kısmet işte
İyi bakalim..genede balkondan falan kontrol edebilcegin yerde degil mi.4 yaşı bitti canım lojmandayızya sıkıntı yok rahat rahat oynuyor. Kargo falan dışarıdan kimse giremiyor zaten.
Uyku yemek bende düzene girmeli gerçekten. Biraz yatayım belki uyurum. Öptüm çokça.Olayda mağdur çocuk olduğuna göre elbette anne baba sorumlu tutulur bencede..
Ben olaya şimdiki sistem gözünden baktım, malum her zaman adaletli çıkmıyor sonuçlar..
Bu arada uykunu cidden düzenlemen lazım, yaşın çok genç ve trioid falan sıkıntın başlar, aynı şekilde bende uykusuzluk çekiyorum ama sırf uyumasamda yatıyorum karanlıkta, şu melatonin hormonu salgılamak için.. Yani yavaştan çöktüğümü hissediyorum..
Heyecandandır canım kolay değil:) Yetenek varmış da.
Benim de aklıma gelmesi gerekirdi neden düşünemedim kızdım kendime.
Lojman dışı da sıkıntılı değil canım çıkıp geziyoruz dün iftarı dışarıda yaptık mesela merkezde sıkıntı yok şükür.İyi bakalim..genede balkondan falan kontrol edebilcegin yerde degil mi.
Sen disari cikmiyorsun dimi hic. Lojman disi sıkıntılı dimi.
Sevindim ozaman canim.Lojman dışı da sıkıntılı değil canım çıkıp geziyoruz dün iftarı dışarıda yaptık mesela merkezde sıkıntı yok şükür.
Balkondan çıkıp izliyorum zaten sürekli su istiyorum çişim geldi diye gelip gidiyor günü merdivenlerde geçiyor çocuğun
Bir geliyor nefes nefeseSevindim ozaman canim.
Ay kiyamam ne tatlidir simdi
Bir geliyor nefes nefese
Hadi gel artık yorulmadın mı diyorum yarkadaşlarım (arkadaş diyemez) dışarda diyor hop geri gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?