Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Çocuk pisi pisine ölmüş, takdiri ilahi, kamyon kaymayaydı iyiydi.. Eylemlerin fıtratında var çocuk ölümü.. Deyip çıkarlar yeni sistemde..

Çocuk pisi pisine ölmüş, takdiri ilahi, kamyon kaymayaydı iyiydi.. Eylemlerin fıtratında var çocuk ölümü.. Deyip çıkarlar yeni sistemde..
Aslında ben de öyle dedim. Kimseye yüklenemiyor. Soruya cevap verirken çok zorlandım ya.

Aşırı uykusuzum ama uyuyamıyorum.

Aslında ben de öyle dedim. Kimseye yüklenemiyor. Soruya cevap verirken çok zorlandım ya.

Aşırı uykusuzum ama uyuyamıyorum.
Olayda mağdur çocuk olduğuna göre elbette anne baba sorumlu tutulur bencede..
Ben olaya şimdiki sistem gözünden baktım, malum her zaman adaletli çıkmıyor sonuçlar..
Bu arada uykunu cidden düzenlemen lazım, yaşın çok genç ve trioid falan sıkıntın başlar, aynı şekilde bende uykusuzluk çekiyorum ama sırf uyumasamda yatıyorum karanlıkta, şu melatonin hormonu salgılamak için.. Yani yavaştan çöktüğümü hissediyorum..

4 yaşı bitti canım lojmandayızya sıkıntı yok rahat rahat oynuyor. Kargo falan dışarıdan kimse giremiyor zaten.
İyi bakalim..genede balkondan falan kontrol edebilcegin yerde degil mi.

Sen disari cikmiyorsun dimi hic. Lojman disi sıkıntılı dimi.

Uyku yemek bende düzene girmeli gerçekten. Biraz yatayım belki uyurum. Öptüm çokça.

İyi bakalim..genede balkondan falan kontrol edebilcegin yerde degil mi.

Sen disari cikmiyorsun dimi hic. Lojman disi sıkıntılı dimi.
Lojman dışı da sıkıntılı değil canım çıkıp geziyoruz dün iftarı dışarıda yaptık mesela merkezde sıkıntı yok şükür.
Balkondan çıkıp izliyorum zaten sürekli su istiyorum çişim geldi diye gelip gidiyor günü merdivenlerde geçiyor çocuğun

Sevindim ozaman canim.
Ay kiyamam ne tatlidir simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…