- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Siyah kazagimda minicik bir kuş islemesi var diye derse almamıştı pis Türkçe hocası. Bunların hic mezun bile olmamasi yaw
Hadi hayırlısı bakalım mutlu mesut olsunlar inşallahBende koşturmacadan çıktım,nikahı yaptık düğünü bekliyoruz şimdi..
Ben de sizi çok özledimSarışınım ozledik seni gözümüz seni aradı siyasette
Ben üye olduğumdan beri telefondan giriyorumSiyah kazagimda minicik bir kuş islemesi var diye derse almamıştı pis Türkçe hocası. Bunların hic mezun bile olmamasi yaw
Nöruyonuz gııı? Ev toplamak ne zormus. Buraya girmeyince yüklük,vestiyer,salon ve cocuk odasini bitirdim. Vay anasini..
Hoşgeldin marilynlerin en monroesuHadi hayırlısı bakalım mutlu mesut olsunlar inşallah
Ben de sizi çok özledim
BuBen üye olduğumdan beri telefondan giriyorum
Ellerine sağlık bir sürü iş yapmışsın
Poşet yada çuval olurBuMazlumuGetirinBana karisi nerde? Yorgan,yastiklari falan hurclara doldurdum. Hurclari da buyuk poşete koymak lazim degil mi? Ya da çuvala? Sehpalarim cam. Adamlar iyi sarar mi?
Sarışınım gelmiş yaHadi hayırlısı bakalım mutlu mesut olsunlar inşallah
Ben de sizi çok özledim
Kıyılar özerk mi olsa acaba, hazır birlik ve bütünlükten nasibimizi alamadıgımız günlerden hatta yıllardan geciyoruz malumBurda beacleri talan ettiler bu sene
Belediye kendi tayfasına verecek
Yazın plajda sadece şerbet içilir artık
Vakumlu hurçlara doldurmanı öneririm, hani naylon torba gibi, yorgan yastık boyları oluyor, içine koyup, tıpalı deliğinden süpürge ile içindeki havayı alıyorsun.. .. Acayip rahatlık taşınırken..BuMazlumuGetirinBana karisi nerde? Yorgan,yastiklari falan hurclara doldurdum. Hurclari da buyuk poşete koymak lazim degil mi? Ya da çuvala? Sehpalarim cam. Adamlar iyi sarar mi?
Kızım hasta teyzesi ya onunla uğraştım.BuMazlumuGetirinBana karisi nerde? Yorgan,yastiklari falan hurclara doldurdum. Hurclari da buyuk poşete koymak lazim degil mi? Ya da çuvala? Sehpalarim cam. Adamlar iyi sarar mi?
Bu gün lys mi var dı? Geçmiş olsun, sorular nasıl dı? İyi geçtimi sınavın ..Selam piremsesler. Sinavdan ciktim. Hihihiii.
Kiz ne Hilal'e anlatir gibi anlatmissinVakumlu hurçlara doldurmanı öneririm, hani naylon torba gibi, yorgan yastık boyları oluyor, içine koyup, tıpalı deliğinden süpürge ile içindeki havayı alıyorsun.. .. Acayip rahatlık taşınırken..
İvit iyiydi. Yani bilemiyorum calismadigim icin cok kolaydiBu gün lys mi var dı? Geçmiş olsun, sorular nasıl dı? İyi geçtimi sınavın ..
Hilal kim kızKiz ne Hilal'e anlatir gibi anlatmissin
Masraf cikarma basima. Vakumlu torba aldim boy boy. Onlari baska seyler icin kullandim.
Yatak yorganim cok. Normal hurclara doldurdum hepsini.
Belki göç falan olursa otağda lazim diye galiba anam yatak yorgan,yastik doldurdu evimi.
Haydi bakalım inşallah tutturursun lotoyuİvit iyiydi. Yani bilemiyorum calismadigim icin cok kolaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?