Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Siyah kazagimda minicik bir kuş islemesi var diye derse almamıştı pis Türkçe hocası. Bunların hic mezun bile olmamasi yaw
Nöruyonuz gııı? Ev toplamak ne zormus. Buraya girmeyince yüklük,vestiyer,salon ve cocuk odasini bitirdim. Vay anasini..

Ben üye olduğumdan beri telefondan giriyorum

Ellerine sağlık bir sürü iş yapmışsın

Bu MazlumuGetirinBana karisi nerde? Yorgan,yastiklari falan hurclara doldurdum. Hurclari da buyuk poşete koymak lazim degil mi? Ya da çuvala? Sehpalarim cam. Adamlar iyi sarar mi?
Poşet yada çuval olur
Sehpalarını kendiniz sarın bence
Nakliyeye pek güven olmaz
Köpüklü posetler varya onlardan bulursanız onlara sarın

Burda beacleri talan ettiler bu sene
Belediye kendi tayfasına verecek
Yazın plajda sadece şerbet içilir artık
Kıyılar özerk mi olsa acaba, hazır birlik ve bütünlükten nasibimizi alamadıgımız günlerden hatta yıllardan geciyoruz malum kıyı ege ve akdeniz de beach lerden bi cumhuriyet olsa, ergence ama hayali güzel bi fikir iste

Bu MazlumuGetirinBana karisi nerde? Yorgan,yastiklari falan hurclara doldurdum. Hurclari da buyuk poşete koymak lazim degil mi? Ya da çuvala? Sehpalarim cam. Adamlar iyi sarar mi?
Vakumlu hurçlara doldurmanı öneririm, hani naylon torba gibi, yorgan yastık boyları oluyor, içine koyup, tıpalı deliğinden süpürge ile içindeki havayı alıyorsun.. .. Acayip rahatlık taşınırken..

Kızım hasta teyzesi ya onunla uğraştım.
Benim hurclar çeyizlik anacim bilmiş bu kız çok taşınır diye yaptırmış kumaşı farklı kalın birşey. İçine bir çarşaf açıp yerlestiriyorum ayrica birseye sarmıyorum ama seninkiler inceyse naylona sar. Kutuların üzerine içinde ne olduğunu yaz mutlaka.

Vakumlu hurçlara doldurmanı öneririm, hani naylon torba gibi, yorgan yastık boyları oluyor, içine koyup, tıpalı deliğinden süpürge ile içindeki havayı alıyorsun.. .. Acayip rahatlık taşınırken..
Kiz ne Hilal'e anlatir gibi anlatmissin
Masraf cikarma basima. Vakumlu torba aldim boy boy. Onlari baska seyler icin kullandim.
Yatak yorganim cok. Normal hurclara doldurdum hepsini.
Belki göç falan olursa otağda lazim diye galiba anam yatak yorgan,yastik doldurdu evimi.

Hilal kim kız
Benimde çok yatak yorgan vardı annem maşallah ilk evlilikten olanlarıda kaktırıyordu onları almadım, sonra yeni alıp doldurmuş, yine almadım, yün yorgan falan nefret ederim çünkü, onları senelik yün attıramam, güneşlenmesi lazım, istemem. Makinada yıkanıyormuş ama yorganın içinde yamrı yumru oluyor, Valla buraya taşınırken olanlarıda kafam bir attı, olduğu gibi çöpe bıraktım Şu hazır, rahat katlananları seviyorum, hepsi vakumlu hurçlarda durur, 2 tane kullandığım vardır, onları kullandığımı sırası geleni yıkarım yani ayda 1.. Hayatı eşyaya hizmetle geçiremem valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…