- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Verdim verdim. Fosforik yeşil elbise.Sen ne giyeceğine karar verdin mi ?
Yanarlı dönerli baldızVerdim verdim. Fosforik yeşil elbise.
Meyve tabağı gibi baldızYanarlı dönerli baldız
Beni hic dusundugun hic sevdigin yok kiriliyorum.
Hani hani gösterseneVerdim verdim. Fosforik yeşil elbise.
Beni de sevdiği düşündüğü yok kimsenin gel ahretim olBeni hic dusundugun hic sevdigin yok kiriliyorum.
Gösteremeyok.Hani hani göstersene
Ahretlim napicaksin vefa duygusu eksikBeni de sevdiği düşündüğü yok kimsenin gel ahretim ol
Oda aklımdaydıMeyve tabağı gibi baldız
Benide düşünen yokBeni hic dusundugun hic sevdigin yok kiriliyorum.
Yo ben hep yaziyorum sana . Duvarina yaziyorum.begenip geciyorsun. Hih.:/Oda aklımdaydı
Benide düşünen yok
Napak ölek mi ?
Bu sıcakta kolumu kaldırıp beğendiğime şükretYo ben hep yaziyorum sana . Duvarina yaziyorum.begenip geciyorsun. Hih.:/
Baskalarina yaziyorsun ama beni es geciyorsunBu sıcakta kolumu kaldırıp beğendiğime şükret
Bayramdan sonra işe başlıyorum kızıma bakıcı buldum. Okul açılana kadar annem geliyor sonra kayınvalide geliyor buruk bir sevinç var içimdeAhretlim napicaksin vefa duygusu eksik
Aa super orda bakici yok diyordun. Cok sevindim icine sindi mi?Bayramdan sonra işe başlıyorum kızıma bakıcı buldum. Okul açılana kadar annem geliyor sonra kayınvalide geliyor buruk bir sevinç var içimde
Anneanne babaanne bakacak canım oğluma da dönüşümlü bakmışlardı zaten. Gözüm hiç arkada kalmadı. Oğlum kreşe başlayacak zaten tek sıkıntı kızım mamayı pek sevmiyor alıştırmaya çalıştım ama yokAa super orda bakici yok diyordun. Cok sevindim icine sindi mi?
Gözün aydın bibiğimBayramdan sonra işe başlıyorum kızıma bakıcı buldum. Okul açılana kadar annem geliyor sonra kayınvalide geliyor buruk bir sevinç var içimde
Pardon yanlis anladim. Genede cok iyi maasallah. Aileden olmasi. Kizin kac aylikti. Belki sana naz yapiyordur,onlardan yerAnneanne babaanne bakacak canım oğluma da dönüşümlü bakmışlardı zaten. Gözüm hiç arkada kalmadı. Oğlum kreşe başlayacak zaten tek sıkıntı kızım mamayı pek sevmiyor alıştırmaya çalıştım ama yok
HelllöööğğğğSarışınım gelmiş ya
Kaç gündür sen gercekten sarışın mısın degil misin bunu konusuyoruz Mar, aydınlandı mı bu mevzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?