Ziyaretçi yerine beni çağırsanyaZiyaretçi, her gün düzenli burayı dikizliyosun, zaten çok yalnız kaldım buralarda bari sen üye olda, muhabbet edelim
Ay hemşirem kayıplardasın sende, rahatsız etmiyim dedim diZiyaretçi yerine beni çağırsanya
Buralardayım hemşireAy hemşirem kayıplardasın sende, rahatsız etmiyim dedim di
Iste haram olunca cazip oluyoZiyaretçi yerine beni çağırsanya
Burası korkunç sıcak, apartmanda 1,5 aydan fazladır tadilat var, şimdi bizim blokun ön cephesi boyanıyor, 10 gündür kazı kazı bitiremediler, hart hurt gürültüsünden beyin mıncırması geçiriyorumBuralardayım hemşire
Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor
Şansına artık ne gelirseÖf ya, çok güzel ve fiyatı çok uygun güneş gözlükleri buldum Morhipodan, ama denemeden alınmazki o da..
Napan baldan datlı baldızHallöö..
Normalde onlar ykm de falan vardırda.. Kim gidip bakacak, çok sıcakŞansına artık ne gelirse
Normalde onlar ykm de falan vardırda.. Kim gidip bakacak, çok sıcak
Napan baldan datlı baldız
Normalde çoğu şeyi alırımda, gözlükten falan çekiniyor insan, iadesi falan olsada maceraya gerek yok.. Dediğin gibi almıyım..Alma, ben aldım iki hafta önce.
Sen ne giyeceğine karar verdin mi ?Nabam kızları kuaföre goturtcem.
Amann alma hemşire görerek iyi birşey al :)Normalde onlar ykm de falan vardırda.. Kim gidip bakacak, çok sıcak
Var 2 tane iyi güneş gözlüğüm hemşireAmann alma hemşire görerek iyi birşey al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?