Helllöööğğğğ
Kavuştu beybim sarışın değilim kızıl kahveyim ben
Teşekkür ederim canımGözün aydın bibiğim
En azından aklın kızında kalmayacak
6 aylık olacak bayramdan sonra canım. İnşallah yer yoksa çok zor olacakPardon yanlis anladim. Genede cok iyi maasallah. Aileden olmasi. Kizin kac aylikti. Belki sana naz yapiyordur,onlardan yer
Alisir alisir insallah.Teşekkür ederim canım
6 aylık olacak bayramdan sonra canım. İnşallah yer yoksa çok zor olacak
Benide düşünen yok
Napak ölek mi ?
Oğlum hiç değilse emerdi kızım emmeye de çok düşkün değilAlisir alisir insallah.
Benim kiz 16 aylik yemek yerken amuda kalkmadigim oluyor genede yemiyor. İstahsiz bebek zor ahretlim ah ah. Ne ozeniyorum kus gibi yiyen bebelere . Bu sabah sutlu biskuvi yedi. Daha bisi yok otlaniyor oyle.
Ne yiyor da tikiyor. Biberonla falan mama mi iciyor?Oğlum hiç değilse emerdi kızım emmeye de çok düşkün değil
Gosterme be tırrek.Gösteremeyok.
Kiz benim bebe de patladiktan emiyo. 3-5 gun oncesine kadar ayakta gezinerek emziriyodum. Baktim ikimiz de sacmaliyoruz. Aglatarak adam ettim. Simdi 2 gündür akillandi.Oğlum hiç değilse emerdi kızım emmeye de çok düşkün değil
Benim de memeden kesmem lazim.gece ne yaptin?Kiz benim bebe de patladiktan emiyo. 3-5 gun oncesine kadar ayakta gezinerek emziriyodum. Baktim ikimiz de sacmaliyoruz. Aglatarak adam ettim. Simdi 2 gündür akillandi.
Yok canım mamayı sevmiyorki zaten. Yavaş yavaş meyve puresine başladık bıraksam sadece onu yiyecekNe yiyor da tikiyor. Biberonla falan mama mi iciyor?
Azar azar sık sık dene. Devam sutuyle biskuvi,yogurt falan. Aa senin buyukte vardi di miYok canım mamayı sevmiyorki zaten. Yavaş yavaş meyve puresine başladık bıraksam sadece onu yiyecek
Sadece ayakta emiyorsa gazı vardır canım. Oğlum da öyleydi çok çektirdi banaKiz benim bebe de patladiktan emiyo. 3-5 gun oncesine kadar ayakta gezinerek emziriyodum. Baktim ikimiz de sacmaliyoruz. Aglatarak adam ettim. Simdi 2 gündür akillandi.
Artı ebeyim lanAzar azar sık sık dene. Devam sutuyle biskuvi,yogurt falan. Aa senin buyukte vardi di mibende durmus akil veriyorum
Ebelige mi doncenArtı ebeyim lan
Bilmiyorumki yenidoğan sertifikam da var ebe kadrosu da dolu buranın nereye verirlerse artık. Dahiliye olmasın da amanEbelige mi doncen
Ay ne guzel ya cok guzel meslek:)Bilmiyorumki yenidoğan sertifikam da var ebe kadrosu da dolu buranın nereye verirlerse artık. Dahiliye olmasın da aman
Annemin zoruyla gittim hala da sevmiyorumAy ne guzel ya cok guzel meslek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?