- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Mehtap mıAramıza girmeye çalışan dış mehtaplar var
Yok koyu kumral saç. Yüzüm bembeyaz .ama makyajla toparlanır gibi. ?Beyaz tenlilere pek tavsiye edilmez, hele de sarışınsan bu renk öldürür seni (Benim zevkimce tabi)
Beyaz ten üzerine pembe tonlarda bir makyaj ve koyu renk saç ile hoş olur o ayrı.
Bi an şu mavi siyah / gold beyaz mı ne halt oldugu belli olmayan elbise krizindeki yorumlar geldi aklıma koptumDüz bakınca bronz, gözünü kısınca somunumsu bronz
Bende bu fikirdeyim cayayım bari..
Abimin nişanı ablacım.Ne ,için alacaksın abiyeyi
Mehtap mı
Yok koyu kumral saç. Yüzüm bembeyaz .ama makyajla toparlanır gibi. ?
Sarışınsan, sarışınlara en çok yakışan renk abiyede özellikle gece mavisidir..Bende bu fikirdeyim cayayım bari..
Abimin nişanı ablacım.
Yok koyu kumral saç. Yüzüm bembeyaz .ama makyajla toparlanır gibi. ?
Sarışından, sarışınlara en çok yakışan renk abiyede özellikle gece mavisidir..Göz makyajı iç kontörleri güzel yapılırsa her renk yakışır..
Siyaset topiğini takip etmiyon zaar
Bembeyaz ten zaten porselen gibi, çok güzel; onun için tenini toplamaya degil tamamlamaya ugraş bence.Yok koyu kumral saç. Yüzüm bembeyaz .ama makyajla toparlanır gibi. ?
Ben güzel sanatlar resim bölümüde okudumHahahahahaha o nasıl oluyorrrr
Aslında kıyafeti öne çıkaran makyajdır, gerisi sadece elbisenin kesimi ile alakalı..Bende çakma sarışınım nişanda şarap rengi giymiştim abiyemi
Abla sen milli kaynana rengi lacivertmi alcaksın abiyeyiÖzel bir kıyafet lazım şimdi..
Ben güzel sanatlar resim bölümüde okudum
Orada ilk öğretilen renk ile ilgili, gözünü kısarak bakmaktır
Eğitimi aldıkta, ben yetersiz bulduğumdan kendimi 2. sene bay bay dedim
Bende çakma sarışınım nişanda şarap rengi giymiştim abiyemi
Olabilir evet .Şarap rengi denesene
Teşekkür ederim:)Sarışından, sarışınlara en çok yakışan renk abiyede özellikle gece mavisidir..Göz makyajı iç kontörleri güzel yapılırsa her renk yakışır..
Aslında elimde bu renk var.yeni almıyım dedimÖzel bir kıyafet lazım şimdi..
Koyu renge mi yönelsem daha iyi?Yani, ancak makyajla doğru desteklersen olur. Pembe - beyaz ten ister bu renkler, parlaklık ister.
Koyu kumral iyidir.
Evet bakamadım bu ara şapsik gibi kaldım şuanSiyaset topiğini takip etmiyon zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?