Tuttum onu yaptım da konum itibariyle bi anlamı var mı onu şeettiydimDilek tut dimek.
23.30 da sevdiceğin arıyacak diyorBana bi şey diyo mu gezegenler? Mutsuzum da bugün ben biraz.
Mavi dolunay ayrı.. O bilge olan.. Bu düşünür..
Ben o kadar kekim ki ucak gecmesiyle yildiz kaymasini karistiririm.
İşe başlamam için olmasına kesin gözüyle baktıgım çok iyi bi yer vardı ama bugün itibariyle baya tehlikeye girdi, %90 ihtimalle olmayacak yani
Üstüne sevgilimin eski sevgilisinin beni soruşturdugunu ögrendim baya hem de, neyin peşinde bilmiyorum
Burç başak az önce öğrendiğime göre yükselen de oğlakBurcunu söyle sana ne olduğunu söyliyim
Bende çok görürüm o yıldız kayması denilen meteor pırtlamalarınıHemşire az önce yıldız kaydı
Bu ni demek
Aramasın ya23.30 da sevdiceğin arıyacak diyor
Hasan bence troll değil yaw. Baya saf köylü çocuğu gibi bişey canlandı benim gözümde.
Ama forumlarda çok gezmiş belli ki.
Astroloji merakım var :) Felsefe severim :)
Mesela şuan mavi düşünür dolunayı denen dolunay var, 19 yılda 1 olan.. Çok ciddi kararların verilmesi gereken bir zaman, ayrıca mars satürn etkisi vardı bu ay yani gerginliklerin yoğun zamanı..
Aramasın ya
Yani arasın tabi de ben bu konuyu nasıl ona açacağımı bulmadan aramasın. Eski sevgilin milleti benim hakkımda soru yagmuruna tutmuş acaba neden mi dicem ne dicem hic bilmiyorum. Hic söylemesem benim de haberim yok gibi davransam dicem ı-ıı o hic olmaz.
Aslında dolunay mavi olmuyor sadece gezegenler arasındaki çekim ve dizilim ile alakalı konular bunlar, insan bedenine yansıması, burçlara etkisi vs durumlar..Anam kaç tane mavi dolunay var?
İş için zorluyorum ama olmayacak bence, bildigin torpile kurban gidiyorum çünkü.
İş işi kötü olmuş.Olabilitesi hiç mi yok ?
Eski sevgili kısmısıda sinir bozucu
Sevdiceğin biliyor mu bu durumu ?
Kovalarla ilgili yorumu bende bekliyorumBrunella cok gerginim bu aralar. Hep bunlar gezegenlerden mi
Di mi yani, amaç ne?Sorunca ne geçecek ki eline?
Di mi yani, amaç ne?
Hayır hani ortak bi tanıdıkla konusurken muhabbet oraya gelmiş olsa merak etmistir sormustur normal bi durum dicem.
Baya uzun zamandır konusmadıgı ortak tanıdıgımız bi kıza sormuş durduk yerde whatsapp dan, onla konusurken bi baskasına daha sordugunu da laf arasında agzından kacırmıs.
Anlamadım yani derdi ne
Anladım hakkında hayırlısı artıkİş için zorluyorum ama olmayacak bence, bildigin torpile kurban gidiyorum çünkü.
Ex mevzusunu bugun ögrendim bende aksama dogru, benimkiyle de sabah konustuk en son gece araşırız diye. O baya yogundu bugün. Daha konusmadık yani acamadım konuyu. Ne dicem bilmiyorum da zaten.
Merak etmiş. Salla.Di mi yani, amaç ne?
Hayır hani ortak bi tanıdıkla konusurken muhabbet oraya gelmiş olsa merak etmistir sormustur normal bi durum dicem.
Baya uzun zamandır konusmadıgı ortak tanıdıgımız bi kıza sormuş durduk yerde whatsapp dan, onla konusurken bi baskasına daha sordugunu da laf arasında agzından kacırmıs.
Anlamadım yani derdi ne
Yok Sep'im öyle bi niyetim yok. Zaten o yüzden benimkine nasıl anlatsam diye düsünüyorum.Bu sebepten tartışmayın sakın.
Kıskançlık krizidir.
Yok Sep'im öyle bi niyetim yok. Zaten o yüzden benimkine nasıl anlatsam diye düsünüyorum.
Yani benim adıma ortada kıskançlık edilecek bi şey yok, gizlim saklım da yok buyursun sorsun ne ögrenmek istiyosa ögrensin banane yani, tabi insanları benim hakkımda sıkıstırmasa daha iyi ama ne yapayım soruyu sordugu insanlar koyacak o mesafeyi de. Benimkini suçladığım da yok eski sevgilisi diye kızın her hareketinin faturasını ona kesecek degilim.
Huzursuz oldum sadece.
Barısmaya calısır mı sence benimkiyle? Bugün yarın yazmaya calısacak belki ortam yoklaması yapıyo aramız nasıl diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?