Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben o kadar kekim ki ucak gecmesiyle yildiz kaymasini karistiririm.

İş işi kötü olmuş.Olabilitesi hiç mi yok ?

Eski sevgili kısmısıda sinir bozucu
Sevdiceğin biliyor mu bu durumu ?

23.30 da sevdiceğin arıyacak diyor
Aramasın ya

Yani arasın tabi de ben bu konuyu nasıl ona açacağımı bulmadan aramasın. Eski sevgilin milleti benim hakkımda soru yagmuruna tutmuş acaba neden mi dicem ne dicem hic bilmiyorum. Hic söylemesem benim de haberim yok gibi davransam dicem ı-ıı o hic olmaz.

Hasan bence troll değil yaw. Baya saf köylü çocuğu gibi bişey canlandı benim gözümde.
Ama forumlarda çok gezmiş belli ki.

Konusu masumane geldi bana da yazık kız

Bana da bana da ben de istiyorum. Kovalara noluyor bu ay?
Dert konusu açacağım birkaç güne kalmaz ben de. Her şey bi uyuz uyuz şu ara.

Sorunca ne geçecek ki eline?

İş işi kötü olmuş.Olabilitesi hiç mi yok ?

Eski sevgili kısmısıda sinir bozucu
Sevdiceğin biliyor mu bu durumu ?
İş için zorluyorum ama olmayacak bence, bildigin torpile kurban gidiyorum çünkü.

Ex mevzusunu bugun ögrendim bende aksama dogru, benimkiyle de sabah konustuk en son gece araşırız diye. O baya yogundu bugün. Daha konusmadık yani acamadım konuyu. Ne dicem bilmiyorum da zaten.

Sorunca ne geçecek ki eline?
Di mi yani, amaç ne?

Hayır hani ortak bi tanıdıkla konusurken muhabbet oraya gelmiş olsa merak etmistir sormustur normal bi durum dicem.

Baya uzun zamandır konusmadıgı ortak tanıdıgımız bi kıza sormuş durduk yerde whatsapp dan, onla konusurken bi baskasına daha sordugunu da laf arasında agzından kacırmıs.

Anlamadım yani derdi ne

Bu sebepten tartışmayın sakın.
Kıskançlık krizidir.

Anladım hakkında hayırlısı artık

Öbür işide kurcalamasan sanki daha iyi gibi ?

Merak etmiş. Salla.

Benim eskinin yeni sevgilisi soruştururdu beni. Hızını alamamış olacak ki facebooktan başkalarına mesaj artırırdı. En son dayanamadım çok merak ediyorsan kendin sor dedim. Tabii biz ergendik o ara. Bu kız da ergen olmalı. Sen öyle yapma.

Bu sebepten tartışmayın sakın.
Kıskançlık krizidir.
Yok Sep'im öyle bi niyetim yok. Zaten o yüzden benimkine nasıl anlatsam diye düsünüyorum.

Yani benim adıma ortada kıskançlık edilecek bi şey yok, gizlim saklım da yok buyursun sorsun ne ögrenmek istiyosa ögrensin banane yani, tabi insanları benim hakkımda sıkıstırmasa daha iyi ama ne yapayım soruyu sordugu insanlar koyacak o mesafeyi de. Benimkini suçladığım da yok eski sevgilisi diye kızın her hareketinin faturasını ona kesecek degilim.

Huzursuz oldum sadece.
Barısmaya calısır mı sence benimkiyle? Bugün yarın yazmaya calısacak belki ortam yoklaması yapıyo aramız nasıl diye.

Ne zaman ayrılmışlar?
Valla iş kızda değil seninkinde bitiyor güzelim. Cevaplar onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…