Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben astrolog değilim ama, elimdeki programdan bakarak biş
Kovalar için: çocuk sahibi olmak, varsa çocuklarınızla ilgili konular,önemverilen, başlatıp büyütmeye çalıştığınız iş ve girişimler, aşk ve cinsel hayat ile ilgili gelişmeler ayrıca sportif faaliyetler de biraz dikkat.. Mutlu olma ve beğenilme arzusu var accık gibi, mal mülk satın alma konuları, (bu ay hep mal mülk konusu var) Çocuk haberi yada beklentisi ile ilgili haber
Çocukla ilgili bir gündem varsa, mesela eğitimi/bakımı, yine araştırmalar güzel sonuçlar verebilir.. nameaver @_angela_ Denas14__
Başak: Yaşanılan yer ile ilgili sıkıntı, aile büyükleri ile ilgili beklenti talep, aile kurma isteği tantanis
Beklenmeyen olaylar ve beklenen gelişmenin gerçekleşmesi, ciddi konularda seçim yapmak konusu,
aşkta bariz şeyler gözükmüyor ama hoşlanılan biri varsa işaret alma olur ancak

Hani bana hani bana? İkizler

tantanis
Beklenmeyen olaylar ve beklenen gelişmenin gerçekleşmesi, ciddi konularda seçim yapmak konusu,
aşkta bariz şeyler gözükmüyor ama hoşlanılan biri varsa işaret alma olur ancak
Işaret alacak bi herifco yok ortalıkta malesef.

Bugün ciddi bir karar aldım ve bu beklenen bir olaydı. Doğru yoldayım demek ki :))

Teşekkür ederiim

Ne zaman ayrılmışlar?
Valla iş kızda değil seninkinde bitiyor güzelim. Cevaplar onda.
7-8 ay geçmiş üzerinden, 2015 ekim gibi işte. 2 bucuk yıllık ilişkiymiş ama kısa degil yani.

Haklısın kızın ne dedigiyle de ne yaptıgıyla da ilgilenmiyorum. Önemli olan benimkinin ne tepki verecegi. Ama iste kavga etmek istemiyorum boyle bi sey yüzünden, suçlarmış gibi görünmeden anlatcam durumu.

Becerebilirsen suçlamadan anlatmayı şahane olur.
Çok uzun değil yav ilişki ama kısa da değil. Muhtemelen gerçekten yürümediği için bitmiştir, içinde kalan bişey olmamıştır. Üstünden de baya zaman geçmiş.

Hani bana hani bana? İkizler
29 haziranda mars gerilemesi duruyor, hepimiz az bi nefes alıcaz,
Bu ay sende ciddi bir seçim yapmak zorunda kalmak, ciddi karar verme, bu ay isyanlardasın :) Başkalarının seçimlerine baş kaldırmak durumlar Finansal durumda + - gelişmeler, aile içinde sıkıntılar sonrası ferahlamalar, geçmişten gelen ailevi yada şahsi meseleler, (çözüm odaklı yani) bu ay genel anlamda gözünü 4 aç Seph

Anam iyi şeyler mi söyledin kötü mü anlamadım. Bu ayı olabildiğince kararsız geçircez yani.

Aha beni anlatmis..

nameaver

Anam iyi şeyler mi söyledin kötü mü anlamadım. Bu ayı olabildiğince kararsız geçircez yani.
Sen karakter olarak bana ikizler gibi gelmiyorsun, yükselenin etkisindesin daha çok sanki, yükselenin ne bilmiyorum ama mevcut burcun yani ikizler hava gurubu, şurada kimseyi tanımasamda konuşma stili ele veriyor kendini, yükselen+güneş+ay burcu vardır, karakteri yükselen çok etkiler.. Özgür tarafına bakarsak, yay, aslan, koç gibi ateş gurubusu gibisin, tabi yüzünü görmediğim insana tahmin zordur..

Var ya bu kadar tutar Bilinmeyen... Dert konusu yazıyordum öylesine, sen burada özetledin. İlginç.

Anladım hakkında hayırlısı artık

Öbür işide kurcalamasan sanki daha iyi gibi ?
İş için gittigi yere kadar savaşıcam pek umudum olmasa da ama dedigin gibi hayırlısı ablacım. Olmadı durmak yok yola devam, yeni mezun olarak ilk geri cevrilmemde yıkılacak degilim. Sadece kendileri davet ettikleri pozisyon icin (okul zamanı calısmıstım gecici olarak ve cok memnunlardı) simdi önüme duvar örüyolar ona cıldırıyorum. Tanıdıkları olan bi yeni mezuna gitti sanırım coktan benim iş

Kız tantanis in dedigi gibi ergen ergen milleti sorguya cektigiyle kalsa bari. Hayır sıkıstırmıs bi de kızı, kız utana sıkıla ben ne desem olmayacak simdi ben sana en iyisi ss leri atayım sen kendin oku karar ver dedi. Hani isinin düstügü birine yazarken konuyu istedigin yere getirmek icin kıvırmaktan komik duruma düsersin ya aynen öyle bi baslangıc, sonra da soru ustune soru. Kız konuyu kapatıp gecistirmeye calıstıkca üstüne gitmis resmen. Istedigi gibi bi sey cıkmayacagını anlayınca da ok. kib. bye a baglamıs

Bozuntuya vermedim ben de. Niye böyle bi şey yapmış, neyi merak ediyo bilmiyorum ama cok da önemli degil, bos yere bi ton laf amlatmaya calısmıssın arada benim yüzümden kusura bakma falan dedim.

Yay da alabilir miyiz lütfen, yükseleni terazi olan hafif mutsuz yay ama

Lütfeb boyle olsun, lütfen böyle olsun....lütfen böyle olsun..... lütfen böyle olsuun... Ben bi 40 kere tekrar edip gelicem

Yükselenim terazi.
Aslında biraz taşıyorum ikizler özellikleri ama tam bir ikizlerim diyemem kesinlikle. Sadece kararsızlık ve ruh hali değişimleri mevcut. Terazi de dengesiz olur derler ama bilemedim. Güneş ve ay burcu konusunda hiç bir fikrim yok. Nasıl buluruz ki onları?

Lütfeb boyle olsun, lütfen böyle olsun....lütfen böyle olsun..... lütfen böyle olsuun... Ben bi 40 kere tekrar edip gelicem

Bitmemiş olsa o ayrılık 8-9 ay sürmezdi inan bana. Kızda bitmiş midir bitmemiş midir bilemeyiz ama seninkinde bitmiş bence olay.
Bitmemişse bile bunu en başından farketmek senin için daha hayırlı olur.
Ne zaman soracaksın?

yorumcu.com dan bulunuyor, benim eliimdeki program ile denedim aynı çıktı.. sana ayrıca terazide bakmak gerekiyor, ama bu haziran ayı ikizlerin doğduğu ay yani aslıında kendin belirleyeceksin olacakları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…