Ben astrolog değilim ama, elimdeki programdan bakarak biş
Kovalar için: çocuk sahibi olmak, varsa çocuklarınızla ilgili konular,önemverilen, başlatıp büyütmeye çalıştığınız iş ve girişimler, aşk ve cinsel hayat ile ilgili gelişmelerayrıca sportif faaliyetler de biraz dikkat.. Mutlu olma ve beğenilme arzusu var accık gibi, mal mülk satın alma konuları, (bu ay hep mal mülk konusu var) Çocuk haberi yada beklentisi ile ilgili haber
Çocukla ilgili bir gündem varsa, mesela eğitimi/bakımı, yine araştırmalar güzel sonuçlar verebilir..nameaver @_angela_ Denas14__
Başak: Yaşanılan yer ile ilgili sıkıntı, aile büyükleri ile ilgili beklenti talep, aile kurma isteği@tantanis
Beklenmeyen olaylar ve beklenen gelişmenin gerçekleşmesi, ciddi konularda seçim yapmak konusu,
aşkta bariz şeyler gözükmüyor ama hoşlanılan biri varsa işaret alma olur ancak
Işaret alacak bi herifco yok ortalıkta malesef.tantanis
Beklenmeyen olaylar ve beklenen gelişmenin gerçekleşmesi, ciddi konularda seçim yapmak konusu,
7-8 ay geçmiş üzerinden, 2015 ekim gibi işte. 2 bucuk yıllık ilişkiymiş ama kısa degil yani.Ne zaman ayrılmışlar?
Valla iş kızda değil seninkinde bitiyor güzelim. Cevaplar onda.
7-8 ay geçmiş üzerinden, 2015 ekim gibi işte. 2 bucuk yıllık ilişkiymiş ama kısa degil yani.
Haklısın kızın ne dedigiyle de ne yaptıgıyla da ilgilenmiyorum. Önemli olan benimkinin ne tepki verecegi. Ama iste kavga etmek istemiyorum boyle bi sey yüzünden, suçlarmış gibi görünmeden anlatcam durumu.
29 haziranda mars gerilemesi duruyor, hepimiz az bi nefes alıcaz,Hani bana hani bana? İkizler
Rica ederim TanticimIşaret alacak bi herifco yok ortalıkta malesef.
Bugün ciddi bir karar aldım ve bu beklenen bir olaydı. Doğru yoldayım demek ki :))
Teşekkür ederiim
29 haziranda mars gerilemesi duruyor, hepimiz az bi nefes alıcaz,
Bu ay sende ciddi bir seçim yapmak zorunda kalmak, ciddi karar verme, bu ay isyanlardasın :) Başkalarının seçimlerine baş kaldırmak durumlarFinansal durumda + - gelişmeler, aile içinde sıkıntılar sonrası ferahlamalar, geçmişten gelen ailevi yada şahsi meseleler, (çözüm odaklı yani) bu ay genel anlamda gözünü 4 aç Seph
Aha beni anlatmis..Ben astrolog değilim ama, elimdeki programdan bakarak biş
Kovalar için: çocuk sahibi olmak, varsa çocuklarınızla ilgili konular,önemverilen, başlatıp büyütmeye çalıştığınız iş ve girişimler, aşk ve cinsel hayat ile ilgili gelişmelerayrıca sportif faaliyetler de biraz dikkat.. Mutlu olma ve beğenilme arzusu var accık gibi, mal mülk satın alma konuları, (bu ay hep mal mülk konusu var) Çocuk haberi yada beklentisi ile ilgili haber
Çocukla ilgili bir gündem varsa, mesela eğitimi/bakımı, yine araştırmalar güzel sonuçlar verebilir..nameaver @_angela_ Denas14__
Başak: Yaşanılan yer ile ilgili sıkıntı, aile büyükleri ile ilgili beklenti talep, aile kurma isteğitantanis
Sen karakter olarak bana ikizler gibi gelmiyorsun, yükselenin etkisindesin daha çok sanki, yükselenin ne bilmiyorum ama mevcut burcun yani ikizler hava gurubu, şurada kimseyi tanımasamda konuşma stili ele veriyor kendini, yükselen+güneş+ay burcu vardır, karakteri yükselen çok etkiler.. Özgür tarafına bakarsak, yay, aslan, koç gibi ateş gurubusu gibisin, tabi yüzünü görmediğim insana tahmin zordur..Anam iyi şeyler mi söyledin kötü mü anlamadım. Bu ayı olabildiğince kararsız geçircez yani.
Ben astrolog değilim ama, elimdeki programdan bakarak biş
İş için gittigi yere kadar savaşıcam pek umudum olmasa da ama dedigin gibi hayırlısı ablacım. Olmadı durmak yok yola devam, yeni mezun olarak ilk geri cevrilmemde yıkılacak degilim.Anladım hakkında hayırlısı artık
Öbür işide kurcalamasan sanki daha iyi gibi ?
Yay da alabilir miyiz lütfen, yükseleni terazi olan hafif mutsuz yay ama29 haziranda mars gerilemesi duruyor, hepimiz az bi nefes alıcaz,
Bu ay sende ciddi bir seçim yapmak zorunda kalmak, ciddi karar verme, bu ay isyanlardasın :) Başkalarının seçimlerine baş kaldırmak durumlarFinansal durumda + - gelişmeler, aile içinde sıkıntılar sonrası ferahlamalar, geçmişten gelen ailevi yada şahsi meseleler, (çözüm odaklı yani) bu ay genel anlamda gözünü 4 aç Seph
Elimde amatör bir astroloji programı var, bu kadar çıktı, programı çözene kadar göbeğim çatladıVar ya bu kadar tutar Bilinmeyen... Dert konusu yazıyordum öylesine, sen burada özetledin. İlginç.
Lütfeb boyle olsun, lütfen böyle olsun....lütfen böyle olsun..... lütfen böyle olsuun... Ben bi 40 kere tekrar edip gelicemBecerebilirsen suçlamadan anlatmayı şahane olur.
Çok uzun değil yav ilişki ama kısa da değil. Muhtemelen gerçekten yürümediği için bitmiştir, içinde kalan bişey olmamıştır. Üstünden de baya zaman geçmiş.
Sen karakter olarak bana ikizler gibi gelmiyorsun, yükselenin etkisindesin daha çok sanki, yükselenin ne bilmiyorum ama mevcut burcun yani ikizler hava gurubu, şurada kimseyi tanımasamda konuşma stili ele veriyor kendini, yükselen+güneş+ay burcu vardır, karakteri yükselen çok etkiler.. Özgür tarafına bakarsak, yay, aslan, koç gibi ateş gurubusu gibisin, tabi yüzünü görmediğim insana tahmin zordur..
Lütfeb boyle olsun, lütfen böyle olsun....lütfen böyle olsun..... lütfen böyle olsuun... Ben bi 40 kere tekrar edip gelicem
yorumcu.com dan bulunuyor, benim eliimdeki program ile denedim aynı çıktı.. sana ayrıca terazide bakmak gerekiyor, ama bu haziran ayı ikizlerin doğduğu ay yani aslıında kendin belirleyeceksin olacakları..Yükselenim terazi.
Aslında biraz taşıyorum ikizler özellikleri ama tam bir ikizlerim diyemem kesinlikle. Sadece kararsızlık ve ruh hali değişimleri mevcut. Terazi de dengesiz olur derler ama bilemedim. Güneş ve ay burcu konusunda hiç bir fikrim yok. Nasıl buluruz ki onları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?