- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
yorumcu.com dan bulunuyor, benim eliimdeki program ile denedim aynı çıktı.. sana ayrıca terazide bakmak gerekiyor, ama bu haziran ayı ikizlerin doğduğu ay yani aslıında kendin belirleyeceksin olacakları..
Elimde amatör bir astroloji programı var, bu kadar çıktı, programı çözene kadar göbeğim çatladı
Benim anam dogum saatimi hatirlamiyorYa şu foruma gelene kadar burçlara ilgim yoktu, açıkçası pek inanmazdım da. Maksat muhabbet olsun filan şeysiydi, ama birkaç konuda denk geldi konuşuldu acaba mı dedim. Şimdi ciddi ciddi anneme doğum saatimi sordum yükselenime bakmak için. Az önce öğrendim, doğruysa ya koç ya İkizlermiş yükselenim.
Arar bi yarım saate eve geciyorum dedi simdi. İftara gitti de bugün patronu ve iş arkadaşlarıyla, yeni dönüyo eve.Bitmemiş olsa o ayrılık 8-9 ay sürmezdi inan bana. Kızda bitmiş midir bitmemiş midir bilemeyiz ama seninkinde bitmiş bence olay.
Bitmemişse bile bunu en başından farketmek senin için daha hayırlı olur.
Ne zaman soracaksın?
Benim anam dogum saatimi hatirlamiyor
Sabah saatleriydi diyor. Oyle bulabilirmiyiz yukseleni
Hayatını değiştiren kararlar verme aşaması, kararlılık gerektiren ego ile alakalı kararlar..Bu ay hep karar vermek var ladym burçtaş yay ım :))Yay da alabilir miyiz lütfen, yükseleni terazi olan hafif mutsuz yay ama
analizledim ve etiketledim
Doğduğun saati söyle, birde ben bakıyım..Yükselen burç hesaplama diye arat, sonra her yarım saat aralıkla hesapla saat 11 buçuğa kadar. Sabah saatlerinden en uygunu seç. Annem de sabah 10 -12 bak dedi 3 yükselen var, ikizler ile koç tutuyor huyları. Boğa uymuyor. Öyle baktım ben de.
Arar bi yarım saate eve geciyorum dedi simdi. İftara gitti de bugün patronu ve iş arkadaşlarıyla, yeni dönüyo eve.
Bütün gün de yogun calıstı gece gece hic girmeyip bu mevzuya yarın konusayım diyorum. Bulusuruz belki yarın diyoduk, o bulusmayı kesinlestirip yüz yüze konusurum hem daha iyi olur.
Simdiden acsam mı ya da diyorum ama bilemedim ya ayaküstü olacak sanki. Butun gun oradan oraya kosturdu ustune bu gibi. Hem yüzünü gormek istiyorum, verecegi tepkiyi.
Hayatını değiştiren kararlar verme aşaması, kararlılık gerektiren ego ile alakalı kararlar..Bu ay hep karar vermek var ladym burçtaş yay ım :))
Mars satürn etkileşiminde yani geçtiğimiz günlerde sağlık meselesi olumlu yada olumsuz anlamda gündemde,
Kariyer ile ilgili alanda olumlu gelişmeler (olumsuz gibi olsa bile bilki olumlu, olumsuzun ardından gelecek olan olumlu çünkü) ünvanı değiştiren durumlar (aşk ve iş te)
Gelecek ile ilgili yatırım ve birikim mevzuları,
terazi tarafından bakarsak :in vino veritas sende dahil, beklenen gelişmenin netleşmesi, mevcut bir konuda eskisi gibi devam etmek imkansız hale gelebilecek durumlar, seçim yapma zorunluluğu, yurt dışı ile alakalı durumlar, öğretim ve kariyer konuları, yükleri azaltacak olaylar, sosyallikte merak, bol seyahat, leyhine sonuçlanacak olumlu olaylar, sevdiklerinle ilgili fedakarlıklar, yersiz korku ve endişelerden kurtulmak, kendini engellemekten vaz geçmek gerektiğini idrak etmek..
Akıllı kız seni.
Şu özellik mesela ikizlerin genelinde yoktur ama bunuda sende görüyorum ben..Sonsuz empatik kişilerdir. Bu insanlar, üzgün olanlara ve acı çeken herkese kesinlikle kulak verirler; ancak bunu tuhaf bir biçimde, sanki kendi dertlerine katkıda bulunsun diye yaparlar. Ancak kolay kandırılıp baştan çıkarılabilirler.
Şu özellik mesela ikizlerin genelinde yoktur ama bunuda sende görüyorum ben..
Koyu işaretlediğin her yer bence şuradan gördüğüm sana uyuyor..
Ben empati anlamındaki kısmı ile ilgili demek istemiştim, yani duyarlısın ve kendinden vermeye çekinmeyen anlamında..Başı uyuyor aslında. Ama kolay kanmam ben, ordan kaybetti bu paragraf.
10 parmagında 10 marifet kadınsın ya emegine saglık.
Hani bi reklam vardı, acayip sevimli bi ufaklık annen ne iş yapıyo sorusuna cevap veriyodu; benim annem doktor, ögretmen, aşçı....... diye butun meslekleri sayıp en son da ayakkabı baglayıcı diye bitiriyodu.
İste o kadın sen oluyosun sanırım bebisim
Teşekkür ederim ponçikler
Doğduğun saati söyle, birde ben bakıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?