Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Başı uyuyor aslında. Ama kolay kanmam ben, ordan kaybetti bu paragraf.
Sonsuz empatik kişilerdir. Kısımı tamamen sen, aslında ben sadece burayı alıntılamak istedim ama tümü dikkatli okumamışım, özür dilerim Seph ciğim, birazda beynim döndü galiba

Sonsuz empatik kişilerdir. Kısımı tamamen sen, aslında ben sadece burayı alıntılamak istedim ama tümü dikkatli okumamışım, özür dilerim Seph ciğim, birazda beynim döndü galiba

Normal cicim bi ton yazı okuttum sana sırf ben. Bi de diğer kızlar var. Kafan çorba oldu.

Normal cicim bi ton yazı okuttum sana sırf ben. Bi de diğer kızlar var. Kafan çorba oldu.

Ama elmas madeni gibi kadın, Sephoraa napak? Soralım soralım bilgileri kapalim.
Brunella bi ara leke çıkarıcı formülleri alacağım senden unutmadım :)
Bi de kova ikizler iyi midir nedir?

Ama elmas madeni gibi kadın, Sephoraa napak? Soralım soralım bilgileri kapalim.
Brunella bi ara leke çıkarıcı formülleri alacağım senden unutmadım :)
Bi de kova ikizler iyi midir nedir?
Kova ve ikizler ikiside hava gurubu burcu, yani ilişki anlamında çok uyumludur.. Ama her burcun yükseleni önemlidir..

Kova ve ikizler ikiside hava gurubu burcu, yani ilişki anlamında çok uyumludur.. Ama her burcun yükseleni önemlidir..

Yükselen ikizler ya benim ondan sordum. Kova burcunda yukseleni ikizler kadını...
Sonra devam ederiz olmazsa Bilinmeyen. Saat 2 oluyor, dalmışım hiç bakmamıştım saate kusura bakma. Car car devam... bu gece efkar bastı :)

Valla canım bana farketmez :) ben 1 saat +1 saat buralarda olurum :))

Yükselen ikizler ya benim ondan sordum. Kova burcunda yukseleni ikizler kadını...
Genel anlamda yükselen ile uyumlusun.. Yani kova burcu ikizler yükseleni olman demek çok yönlü, eli sanata yatkın, estetik anlayışı olan, kibar huylu kova ile uçarı ve sanatçı ruhlu, arada kendine muhalefet ikizler ile değişik ama şahsına münhasır kişisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…