Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Şarap rengi denesene
Giyinirken bile alkoligiz arkadaş, ne pis insanlar çıktık biz ya. Bence rakı beyazı olsun

Şaka bi yana bordo, mürdüm, uygun tonda bi kırmızı kesinlikle denemelisin. Kumral olduguna göre yeşili de unutma. Zümrüt gibi parlayabilirsin uygun elbiseyle.

Açık renkler istiyorsan da hani mavi mi mor mu belli olmayan, lilaya benzeyen ama lila da olmayan bi renk var. Ben anlatamadım şu an ama sen anladıysan kesin bu tarz bi sey de dene.

Aslında kıyafeti öne çıkaran makyajdır, gerisi sadece elbisenin kesimi ile alakalı..

Makyajımı kendim yaptım zaten taktım takma kirpikleride..
Straplez bir kıyafetti benimkdide..

Abla sen milli kaynana rengi lacivertmi alcaksın abiyeyi

Dünür alsın o rengi bananeee koyu bir mor aklımda aslında straplez olabilir yada tek askılı

Gözü kırpınca farklı renk görüyoz yani demi
Aslında gözü kısınca göz filtreliyor, mesela gazete okurken yazıyı okuyamayınca gözümüzü kısarız, işte o aslında farkında olmadan netliği belirlememizi sağlıyor. Yani detay görebilmek için kullanılan bir yöntem o

Ya Hanım, sarışında siyah rengin ayrı bir duruşu var. Siyahtan şaşma.
Ama doğru bir mürdüm... Sarışını coşturur. (Bence)

Syah zaten asil bir renk aklımda var ama gene başka renklerede bakacan-m artık..
Mürdümde aklımda ..

Olabilir evet .

Teşekkür ederim:)

Aslında elimde bu renk var.yeni almıyım dedim

Koyu renge mi yönelsem daha iyi?

Evet bakamadım bu ara şapsik gibi kaldım şuan

Bence dene derim

Kırmızı istemiyorum mürdüm koyu bir mor koyu yeşil olabilir..
Lila dediğin siklamen rengi var o herhalde..

Gözümü kırpınca okuyamıyorum yakın gözlük kullanıyorum okuma için oda..

Takma kirpik takabilen insan, zaten olayı bitirmiştir bence

Süper oluyorda yelpaze gibi inip kalkıyor odaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…