Mantıklı :) ne renk abiye dersin o zaman? :)Bembeyaz ten zaten porselen gibi, çok güzel; onun için tenini toplamaya degil tamamlamaya ugraş bence.
Giyinirken bile alkoligiz arkadaş, ne pis insanlar çıktık biz ya. Bence rakı beyazı olsunŞarap rengi denesene
Aslında kıyafeti öne çıkaran makyajdır, gerisi sadece elbisenin kesimi ile alakalı..
Abla sen milli kaynana rengi lacivertmi alcaksın abiyeyi
Aslında gözü kısınca göz filtreliyor, mesela gazete okurken yazıyı okuyamayınca gözümüzü kısarız, işte o aslında farkında olmadan netliği belirlememizi sağlıyor. Yani detay görebilmek için kullanılan bir yöntem oGözü kırpınca farklı renk görüyoz yani demi
Takma kirpik takabilen insan, zaten olayı bitirmiştir benceMakyajımı kendim yaptım zaten taktım takma kirpikleride..
Straplez bir kıyafetti benimkdide..
Dünür alsın o rengi bananeeekoyu bir mor aklımda aslında straplez olabilir yada tek askılı
He yani yaşlılıktan değilmişAslında gözü kısınca göz filtreliyor, mesela gazete okurken yazıyı okuyamayınca gözümüzü kısarız, işte o aslında farkında olmadan netliği belirlememizi sağlıyor. Yani detay görebilmek için kullanılan bir yöntem o
Aslında onu gençler de yapar, tek farkı yaşlanınca gazete burun ve göze yaklaştırılır ayrıcaHe yani yaşlılıktan değilmiş
Ya Hanım, sarışında siyah rengin ayrı bir duruşu var. Siyahtan şaşma.
Ama doğru bir mürdüm... Sarışını coşturur. (Bence)
Olabilir evet .
Teşekkür ederim:)
Aslında elimde bu renk var.yeni almıyım dedim
Koyu renge mi yönelsem daha iyi?
Evet bakamadım bu ara şapsik gibi kaldım şuan
Giyinirken bile alkoligiz arkadaş, ne pis insanlar çıktık biz ya. Bence rakı beyazı olsun
Şaka bi yana bordo, mürdüm, uygun tonda bi kırmızı kesinlikle denemelisin. Kumral olduguna göre yeşili de unutma. Zümrüt gibi parlayabilirsin uygun elbiseyle.
Açık renkler istiyorsan da hani mavi mi mor mu belli olmayan, lilaya benzeyen ama lila da olmayan bi renk var. Ben anlatamadım şu an ama sen anladıysan kesin bu tarz bi sey de dene.
Aslında gözü kısınca göz filtreliyor, mesela gazete okurken yazıyı okuyamayınca gözümüzü kısarız, işte o aslında farkında olmadan netliği belirlememizi sağlıyor. Yani detay görebilmek için kullanılan bir yöntem o
Takma kirpik takabilen insan, zaten olayı bitirmiştir bence
Napıyonuz cicikler
Yine kıyafet muhabbeti dönüyor.
Aslında elbise almak yerine vücut makyajı yapan kuaför yada güzellik salonları var, onlarada bir bak, yada bazı markaların öyle ürünleri varMantıklı :) ne renk abiye dersin o zaman? :)
Sep hoş geldinn
Napıyonuz cicikler
Hoşbulduuum..
Ayağıma göre ayakkabı bulamadım ona yanıyorum.
Aa kıyamam. Nasıl bi şey bakıyosun? Tabi bi de kaç numara giyiyosun?Hoşbulduuum..
Napıyonuz cicikler
Beğendiğin model mi yok? Numaramı sıkıntı?Tamam benim elbise hazır, ayakkabıyı bulamadım.
HoşgeldinnnHoşbulduuum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?