Küçüüük... Genelde 36 giyiniyorum ama topukluda rahat olmadı. 37ler de büyük geldi.Büyükmü ayakların yoksa
Aa kıyamam. Nasıl bi şey bakıyosun? Tabi bi de kaç numara giyiyosun?
Cicik diyince south park alt yazılarına kadar götürdün beni :))
Hoşgeldin.
Beğendiğin model mi yok? Numaramı sıkıntı?
Konaktaki pier avm ye baktın mı, girişinde ayakkabı çanta satan yerde güzel modeller vardı, ben gerçi 1 aydır oraya girmiyorum ama, son gördüğümde indirim güzeldi, yada üşenmezsen optimum a bak..Tamam benim elbise hazır, ayakkabıyı bulamadım.
36.5 mu :) ay yerim :) benim boy 1.86 olunca 40Küçüüük... Genelde 36 giyiniyorum ama topukluda rahat olmadı. 37ler de büyük geldi.
36.5 sanırım. Çok yüksek olmayan mavi, turkuaz, nane yeşili, mor o tonlarda bişey.
Ehehe, götürürüm...
Numara sıkıntı. Bi de fiyatlar. İki kere giyeceğim ayakkabıya 300-400 lira vermek istemedim.
Kirpiği kua
Konaktaki pier avm ye baktın mı, girişinde ayakkabı çanta satan yerde güzel modeller vardı, ben gerçi 1 aydır oraya girmiyorum ama, son gördüğümde indirim güzeldi, yada üşenmezsen optimum a bak..
36.5 mu :) ay yerim :) benim boy 1.86 olunca 40
Oda giyince yeni doğmuş ceylan gibi yürüyorum
Kemeraltına Çankaya tarafından girdiğinde sırf abiyecilerin olduğu sokak var, oradan bakınarak merkeze girmeni öneririmYok foruma gittim bugün sadece.
Direkt kemeraltına dalayım diyorum. Orda kesin bişey bulurum dandik mandik.
Konakpiere geçen akşam yemeğe gittik ama hiç bakmadım dükkanlara, orası bana avm gibi gelmiyor nedense.
Renkler çok zor değilmiş aslında ama buçuklu numaranın laneti malesef.Küçüüük... Genelde 36 giyiniyorum ama topukluda rahat olmadı. 37ler de büyük geldi.
36.5 sanırım. Çok yüksek olmayan mavi, turkuaz, nane yeşili, mor o tonlarda bişey.
Ehehe, götürürüm...
Numara sıkıntı. Bi de fiyatlar. İki kere giyeceğim ayakkabıya 300-400 lira vermek istemedim.
Kemeraltına Çankaya tarafından girdiğinde sırf abiyecilerin olduğu sokak var, oradan bakınarak merkeze girmeni öneririm
Çünkü abiyeye göre ayakkabı modeli çıkabilir içlerinde..
Renkler çok zor değilmiş aslında ama buçuklu numaranın laneti malesef.
Benim de öyle. Topukluda 37 giysem dar gelir, 38 giysem ayagım ayakkabının içinde bi o yana bi bu yana döner beni deli eder.
İzmir'i bilmiyorum çok ama avm leri bırakıp butiklere dadan bence. Onlar hem tabanlık vs. bi seyler ayarlayıp uyduruyolar o ayakkabıyı ayagına, hem de çok daha uygun fiyatlılar.
in vino veritas bir numara büyük bulursan al içine tabanlık koyup küçültebilirsin :)
Aynı ben.Ayak numaram büyük parmaklar uzunOnu da düşünüyorum.
Yaw benim ayaklar çok problemli. Alışkanlıktan mıdır nedir her ayakkabı ayağımı vuruyor. Babet bile vuruyor düşün yani.
Nereye geliyor şu anda? Katlı mı? Kahkül, perçem vs. var mı?Bide saçlarım çok kısa.
Kesim olarak ne önerirsiniz?
Çenemin altında bitiyor. Önlerim. Arkalarım daha kısa. Arkadan öne uzuyor.Nereye geliyor şu anda? Katlı mı? Kahkül, perçem vs. var mı?
Elbise kesimi olarak. Görümce topuzu yaptıramıcam ona yanıyorumNereye geliyor şu anda? Katlı mı? Kahkül, perçem vs. var mı?
Alışkanlıktan olması yüksek ihtimal. Eskiden benim de topugumun üstü kırmızlıktan geçilmiyodu, su toplamadan yarabandı yetiştirebilirsem ne ala. Yetistiremezsem daha beter.Onu da düşünüyorum.
Yaw benim ayaklar çok problemli. Alışkanlıktan mıdır nedir her ayakkabı ayağımı vuruyor. Babet bile vuruyor düşün yani.
Çenemin altında bitiyor. Önlerim. Arkalarım daha kısa. Arkadan öne uzuyor.
Eneee. Bi yandanElbise kesimi olarak. Görümce topuzu yaptıramıcam ona yanıyorum
Alışkanlıktan olması yüksek ihtimal. Eskiden benim de topugumun üstü kırmızlıktan geçilmiyodu, su toplamadan yarabandı yetiştirebilirsem ne ala. Yetistiremezsem daha beter.
Simdi yeni bi ayakkabı aldıgımda dışarıda giymeden en az iki üç gün önce evde o ayakkabıyla dolaşmaya başlıyorum. İçine normal topuk çorabı giyiyorum vurmasın diye, yatana kadar geziyorum onunla. Hem ayakkabı esniyo, hem ben içinde düzgün yürümeye alışıyorum.
Ayaklarım da ben de mutlu mesut geçinip gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?