Sen baya doktora yapmışsın bu konuda. Benim tavsiyeler basit kaldı, işe yaramadı tabi.Bende o yöntem de işe yaramıyor neler denedim neler.
Giyinip evde gezme, saç kurutma makinası, buzluğa koyma...
Yine vuruyor yine vuruyor.
Sen baya doktora yapmışsın bu konuda. Benim tavsiyeler basit kaldı, işe yaramadı tabi.
Uzun vade için ayak sağlığı merkezi deniyo sanırım, İzmir'de nerede vardır bilmiyorum ama. Öyle bi yerden randevu alsana. Belki basma şeklinden kaynaklanıyodur ya da onların çözebilecegi bi şeyden.
Ay muhteşemmiş sep bayıldım.çok teşekkürler :)Kısa saça şu model çok yakışıyor bence denas. Hem kolay da. Güzel taşlı maşlı bir bantla süper olur.
Eki Görüntüle 1818148
Ay muhteşemmiş sep bayıldım.çok teşekkürler :)
Bu cidden çok güzelKısa saça şu model çok yakışıyor bence denas. Hem kolay da. Güzel taşlı maşlı bir bantla süper olur.
Eki Görüntüle 1818148
Ay çok güzel Sep bunu yapacağım çok teşekkürler :)Saçlarım kısayken günlük olarak çok kullandığım bir modeldi bu benim. Her şeye uym sağlıyor.
Şöyle bir bant bulursan kuaföre bile gerek kalmaz.
Eki Görüntüle 1818155
Evet canım bende çol beğendim.çok zarif :))Bu cidden çok güzel
Bi görümce topuzu degil tabi ama gecenin kuğusu olabilirsin bakDenas14__ bu saçla.
Yine akşam oldu
Akşam yemeği, bulaşık faslını düşündükçe hüzünlendiğim doğrudurAkşam olduuuu huzunlendiiiin seeeen yiiiineeee....
Yine akşam oldu
Tam yerindesin o zamanAkşam, yine akşam, yine akşam
Göllerde bu dem bir kamış olsam..
Demiş Ahmet Haşim
(bu gün geyik modundayım)
7/24 online mısın sen kızTam yerindesin o zaman
Yok yav telden girdiğimden ötürü elimin altında sürekli 7/24 online mısın sen kız
Ben sagolsunlar S shot veMuhabbet tıkandı
Tükendik mi ne
Temizlik, elbise, ayakkabı derken
Ben hiç Doktor Who seyretmedim.. Ne melankolik replik bunlar ya, zaten rezil ingilizcem var, anlayana kadar (anlamadığım %75Ben sagolsunlar S shot vemarilyn monroe sayesinde oturdum bi saat Doctor Who'nun bi bölümünün adı hatırlamaya çalıştım, sonunda buldum The Impossible Astronaut bölümünü bi daha seyrettim.
River'ın Rory'ye Doctor'u anlattığı sahnede yine gözlerim doldu. Kapanışı da first kiss-last kiss le yaptım, yatabilirim artık.
River: When I first met the Doctor, a long, long time ago, he knew all about me. Think about that. An impressionable young girl, and suddenly this man just drops out of the sky, and he's clever, and mad, and wonderful, and knows every last thing about her. Imagine what that does to a girl.
Rory: I don't really have to.
River: Trouble is, it's all back to front. My past is his future. We're traveling in opposite directions. Every time we meet, I know him more, he knows me less. I live for the days when I see him, but I know that every time that I do he'll be one step further away. The day is coming when I'll look into that man's eyes, my Doctor, and he won't have the faintest idea who I am. And I think it's going to kill me.
Bu da burada hüzünlere boğulma sebebim ve tersten zaman çizgisi yazma fikrine olan hayranlığıma delil olarak dursun.
Bak az öncede muhabbete tıpa taktımBen sagolsunlar S shot vemarilyn monroe sayesinde oturdum bi saat Doctor Who'nun bi bölümünün adı hatırlamaya çalıştım, sonunda buldum The Impossible Astronaut bölümünü bi daha seyrettim.
River'ın Rory'ye Doctor'u anlattığı sahnede yine gözlerim doldu. Kapanışı da first kiss-last kiss le yaptım, yatabilirim artık.
River: When I first met the Doctor, a long, long time ago, he knew all about me. Think about that. An impressionable young girl, and suddenly this man just drops out of the sky, and he's clever, and mad, and wonderful, and knows every last thing about her. Imagine what that does to a girl.
Rory: I don't really have to.
River: Trouble is, it's all back to front. My past is his future. We're traveling in opposite directions. Every time we meet, I know him more, he knows me less. I live for the days when I see him, but I know that every time that I do he'll be one step further away. The day is coming when I'll look into that man's eyes, my Doctor, and he won't have the faintest idea who I am. And I think it's going to kill me.
Bu da burada hüzünlere boğulma sebebim ve tersten zaman çizgisi yazma fikrine olan hayranlığıma delil olarak dursun.
Direk sahnenin linkini paylaşmak istedim ama mobilden site yine kontrolden çıktı, beceremedim.Ben hiç Doktor Who seyretmedim.. Ne melankolik replik bunlar ya, zaten rezil ingilizcem var, anlayana kadar (anlamadığım %75) göbeğim çatladı
Cnbc de bi ara izledim, ama çok anlamadım konusundan.. Ben daha çok komedi dizisi seyrederim, fantastik dizileri severim aslında..Direk sahnenin linkini paylaşmak istedim ama mobilden site yine kontrolden çıktı, beceremedim.
Nette de türkçe dökümü yok ne yazık ki.
Ah bi de o öpüşme sahnesini görsen.
Doctor ilk defa öpüştüklerini zanneder, daha doğrusu zannetmez onun için gerçekten ilktir. Şaşırır, hoşuna gider, sevinir.
River'sa sevdigi adamı, kocasını bi daha öpemeyecegi, bunun son olduğunu Doctor'a söylemeyemez bile. Kendi kendine mırıldanıp hüzünlü hüzünlü bakar arkasından kendi ölümünün ve onu kaybedeceği günün çok da uzak olmadıgını bilerek.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tabi sen ütüden enginara koşan bi master degree bi ablamız olarak sever misin, vaktin olur mu bilemiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?