Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

konuyu tam bılmıyorum ama bence kafanızdan atın erkek arkadasınıza sureklı soru soru adamın kafasında yoken aklına sokmayın bence
Yardım etmeye çalıştıgınız icin gercekten tesekkür ederim. Ama konu pek sizin anladıgınız gibi degil, ortada "erkek arkadasıma sürekli soru soru" gibi bi durum yok. Beni de pek tanımıyosunuz haliyle, ben de sizi tabi. Sagolun yine de.

Olsun ben senin çok güzel bir kadın olduğunu tahmin ediyorum.
Yağcılık için demiyorum inan ki.
Ayy pinpin, biz senle bi denk gelemiyoruz ya nerelerdesin? @_angela_ benim gözümde bildigin geyşa zaten, hamile geyşa nasıl olur pek hayal edemiyorum ama her haliyle sıcak, sempatik ve zarif bi kadın bak ondan kesinlikle eminim.

yanı burda kmse kımseyı tanımıyor istiyosam 1000 tane kelıme yazayım yıne benım anlattıgım gıbı benı tanırsın degıl mı ? ben kafandan at dedım yardımcı oldum uslubunuz kırıcı

yanı burda kmse kımseyı tanımıyor istiyosam 1000 tane kelıme yazayım yıne benım anlattıgım gıbı benı tanırsın degıl mı ? ben kafandan at dedım yardımcı oldum uslubunuz kırıcı
Kırmak istemem est.
İyiniyetinize de tesekkür ettim bastan.

Ama buradaki insanlar beni anlatabildigimce bilirler, ben de onları bilirim. Konunun basından sonundan haberleri vardır hepsinin. Özel hayatım hakkında fikirlerine güvenecek, bdv ye degil de buraya yazacak kadar kadar tanıyorum, seviyorum yani hepsini.

Ama sizinle hic tanısmıyoruz. Daha merhabalasmadık bile, bi anda bu kadar kisisel bi yorumda bulunmanızı yadırgadıgımı söyledim sadece.

Derdim asla gücendirmek degil.

yo selam verdım almadıgınız zaten
kk nın bu gruplasmaları zaten aldı basını
neyse topıgınız de konunuza da alıntı yapılmamalı oldugunu bılmıyordum kusura bakmayın

neyse topıgınız de konunuza da alıntı yapılmamalı oldugunu bılmıyordum kusura bakmayın
Konuyu büyütüyorsunuz.

Sonradan aramıza katılan bir sürü arkadaşımız var.

Ladyamore'un dediği şey şu, biz kendisini tanıyoruz, konunun önünü ardını biliyoruz. Zaten o da bu yüzden BDVye değil, kendisini bilen insanların olduğu bir yerde soruyor. Siz yeni geldiğiniz için yaptığınız yorum birkaç paragraflık yazıya dayanıyor. Bu nedenle yorumunuzun çok doğru olmadığını söylemek istemiş.

Dione aldim ya ben selamini

Disardan katilan cok insan var gruplasma vs yokki ..o an zaten ladyamore ve ben online dik oda daha onceden bildigimiz bir konuyu anlatiyordu..

Hani konuyu bilmeden erkek arkadasina soru soru yorumu biraz yersiz olmustu ondan bahsetmis.
Senin niyetin iyi tabiki ama uslup biraz pat olunca oyle oldu:))

Alinacak gucenecek birsey yok canim..bak sana nasilsin dedim ona cevap vermedin:))

Aşksın, cansın, eltişsin kızım sen.
Sağol, varol, hep buralarda ol ki ben de sık sık gelip basının etini yiyebileyim
He şöyle

Başımın etini yemiyorsun ayrıca, beyaz dizi okur gibi takip ediyorum olayı

Şş pinoli kadını noldu la sen adamı bıraktın mı? Yoktum ben kaçırdım oraları.

Canım bence boşan

üst üste saglı sollu alıntı yapmayın yahu selam verdım herhangı bı yerınden sohbete gırdım sonrasında alındım konunu ozetı bu

ay kuzum ıyıyım dedım ya napım sıcaklarla ugrasıyorum okul ıs ıslerım bı yandan sen nasılsın neler yapıyorsun :)

Yeni bi başlangıç olur eltişim, hazır hissediyosan kendini al. Yavrunun telaşı bebek bakmak gibi zaten, ilgilenirken acın hafifler biraz
Ya bir yandan çok gözümde büyüyor seneler sonra yavru yetiştirmek, bir yandan da çok özledim yavru köpeği. Kendimden ziyade kuzum için istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…