Yardım etmeye çalıştıgınız icin gercekten tesekkür ederim. Ama konu pek sizin anladıgınız gibi degil, ortada "erkek arkadasıma sürekli soru soru" gibi bi durum yok. Beni de pek tanımıyosunuz haliyle, ben de sizi tabi. Sagolun yine de.konuyu tam bılmıyorum ama bence kafanızdan atın erkek arkadasınıza sureklı soru soru adamın kafasında yoken aklına sokmayın bence
Ayy pinpin, biz senle bi denk gelemiyoruz ya nerelerdesin? @_angela_ benim gözümde bildigin geyşa zaten, hamile geyşa nasıl olur pek hayal edemiyorum ama her haliyle sıcak, sempatik ve zarif bi kadın bak ondan kesinlikle eminim.Olsun ben senin çok güzel bir kadın olduğunu tahmin ediyorum.
Yağcılık için demiyorum inan ki.
yanı burda kmse kımseyı tanımıyor istiyosam 1000 tane kelıme yazayım yıne benım anlattıgım gıbı benı tanırsın degıl mı ? ben kafandan at dedım yardımcı oldum uslubunuz kırıcıYardım etmeye çalıştıgınız icin gercekten tesekkür ederim. Ama konu pek sizin anladıgınız gibi degil, ortada "erkek arkadasıma sürekli soru soru" gibi bi durum yok. Beni de pek tanımıyosunuz haliyle, ben de sizi tabi. Sagolun yine de.
Kırmak istemem est.yanı burda kmse kımseyı tanımıyor istiyosam 1000 tane kelıme yazayım yıne benım anlattıgım gıbı benı tanırsın degıl mı ? ben kafandan at dedım yardımcı oldum uslubunuz kırıcı
yo selam verdım almadıgınız zatenKırmak istemem est.
İyiniyetinize de tesekkür ettim bastan.
Ama buradaki insanlar beni anlatabildigimce bilirler, ben de onları bilirim. Konunun basından sonundan haberleri vardır hepsinin. Özel hayatım hakkında fikirlerine güvenecek, bdv ye degil de buraya yazacak kadar kadar tanıyorum, seviyorum yani hepsini.
Ama sizinle hic tanısmıyoruz. Daha merhabalasmadık bile, bi anda bu kadar kisisel bi yorumda bulunmanızı yadırgadıgımı söyledim sadece.
Derdim asla gücendirmek degil.
He ben sağolmayayım yani bu mu
Konuyu büyütüyorsunuz.yo selam verdım almadıgınız zaten
kk nın bu gruplasmaları zaten aldı basını
neyse topıgınız de konunuza da alıntı yapılmamalı oldugunu bılmıyordum kusura bakmayın
Aşksın, cansın, eltişsin kızım sen.He ben sağolmayayım yani bu mu
Dione aldim ya ben selaminiyo selam verdım almadıgınız zaten
kk nın bu gruplasmaları zaten aldı basını
neyse topıgınız de konunuza da alıntı yapılmamalı oldugunu bılmıyordum kusura bakmayın
He şöyleAşksın, cansın, eltişsin kızım sen.
Sağol, varol, hep buralarda ol ki ben de sık sık gelip basının etini yiyebileyim
Geçmise gömülsün gitsin cidden baska bi sey istemiyorum Denas'ım.
Dedigin gibi herkesin gecmisi var, bi hayatı var, "aa benden önce de mi yaşıyodun sen ne ayıp, bana bunu nasıl yaparsın" diye zehir edecek degilim hayatı adama.
Ama kız da kalsın yani gecmiste, hortlamaya calısmasın tekrar.
üst üste saglı sollu alıntı yapmayın yahuKonuyu büyütüyorsunuz.
Sonradan aramıza katılan bir sürü arkadaşımız var.
Ladyamore'un dediği şey şu, biz kendisini tanıyoruz, konunun önünü ardını biliyoruz. Zaten o da bu yüzden BDVye değil, kendisini bilen insanların olduğu bir yerde soruyor. Siz yeni geldiğiniz için yaptığınız yorum birkaç paragraflık yazıya dayanıyor. Bu nedenle yorumunuzun çok doğru olmadığını söylemek istemiş.
ay kuzum ıyıyım dedım ya napım sıcaklarla ugrasıyorum okul ıs ıslerım bı yandan sen nasılsın neler yapıyorsun :)Dione aldim ya ben selamini
Disardan katilan cok insan var gruplasma vs yokki ..o an zaten ladyamore ve ben online dik oda daha onceden bildigimiz bir konuyu anlatiyordu..
Hani konuyu bilmeden erkek arkadasina soru soru yorumu biraz yersiz olmustu ondan bahsetmis.
Senin niyetin iyi tabiki ama uslup biraz pat olunca oyle oldu:))
Alinacak gucenecek birsey yok canim..bak sana nasilsin dedim ona cevap vermedin:))
Tesekkur ederim iyiyim bende...:)ay kuzum ıyıyım dedım ya napım sıcaklarla ugrasıyorum okul ıs ıslerım bı yandan sen nasılsın neler yapıyorsun :)
allah ıyılık versın canımTesekkur ederim iyiyim bende...:)
Yeni bi başlangıç olur eltişim, hazır hissediyosan kendini al. Yavrunun telaşı bebek bakmak gibi zaten, ilgilenirken acın hafifler birazKızlar ben sanırım ikinci köpeği alacağım.
Ya bir yandan çok gözümde büyüyor seneler sonra yavru yetiştirmek, bir yandan da çok özledim yavru köpeği. Kendimden ziyade kuzum için istiyorum.Yeni bi başlangıç olur eltişim, hazır hissediyosan kendini al. Yavrunun telaşı bebek bakmak gibi zaten, ilgilenirken acın hafifler biraz
Bence buna hazirsan evdeki dostuna da sanada cok iyi gelirKızlar ben sanırım ikinci köpeği alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?