Kim için anlamadım, devrelerim mi yanıyor yine sıcaktanYa bir yandan çok gözümde büyüyor seneler sonra yavru yetiştirmek, bir yandan da çok özledim yavru köpeği. Kendimden ziyade kuzum için istiyorum.
He bana çok iyi gelir. Sıfırdan tuvalet eğitimi, sosyalleştirme, ev eğitimiBence buna hazirsan evdeki dostuna da sanada cok iyi gelir
Evdeki kızım için eltişim ya. Kuzum yalnızKim için anlamadım, devrelerim mi yanıyor yine sıcaktan
E yavrunun zahmeti bol ama deger be çok şapşikler ısırırım
İste bildigim icin iyi gelir dedim..tatlis tatlis oynayip oturursunuz mesgale olaarHe bana çok iyi gelir. Sıfırdan tuvalet eğitimi, sosyalleştirme, ev eğitimiUğraşacağım yine. Sevimli uğraşlar tabii bunlar, eşek sıpaları.
Evdeki kızım için eltişim ya. Kuzum yalnızHer akşam fingirdeşip oyun oynuyoruz ama bir köpeğin yerini dolduramıyorum haliyle.
Olsun ben senin çok güzel bir kadın olduğunu tahmin ediyorum.
Yağcılık için demiyorum inan ki.
Ayy pinpin, biz senle bi denk gelemiyoruz ya nerelerdesin? @_angela_ benim gözümde bildigin geyşa zaten, hamile geyşa nasıl olur pek hayal edemiyorum ama her haliyle sıcak, sempatik ve zarif bi kadın bak ondan kesinlikle eminim.
Olur ya. Olmaz mı hiç? Yavru köpek candır.İste bildigim icin iyi gelir dedim..tatlis tatlis oynayip oturursunuz mesgale olaar
Kızlar o kadar iyi geldiniz ki, benim canım iltifat çekiyomuş kaç gündür
Teşekkür ederim, sizin güzel ve zarif kalbinizin yansıması hep
Yalnız bu arada benim adama trip atacağım diye full konsantrasyon somurturken, doktora sormayı unuttum bebek cinsiyeti ve anne karnı şeklinin ilişkisini... Hüff
Hii anladım eltisim, senin kuzucuga bi kardeş şart tabi. Benim oglan komsunun köpegiyle oynardı mesela, resmen anlıyodum yani günün en sevdigi kısmı komsunun köpegiyle dısarı cıktıgımız kısmıydıHe bana çok iyi gelir. Sıfırdan tuvalet eğitimi, sosyalleştirme, ev eğitimiUğraşacağım yine. Sevimli uğraşlar tabii bunlar, eşek sıpaları.
Evdeki kızım için eltişim ya. Kuzum yalnızHer akşam fingirdeşip oyun oynuyoruz ama bir köpeğin yerini dolduramıyorum haliyle.
Ortadogu ve Balkanların en tatlı en şapşik en eglenceli hamilesi yaa, seviyorum ben bu kadınıKızlar o kadar iyi geldiniz ki, benim canım iltifat çekiyomuş kaç gündür
Teşekkür ederim, sizin güzel ve zarif kalbinizin yansıması hep
Yalnız bu arada benim adama trip atacağım diye full konsantrasyon somurturken, doktora sormayı unuttum bebek cinsiyeti ve anne karnı şeklinin ilişkisini... Hüff
Ortadogu ve Balkanların en tatlı en şapşik en eglenceli hamilesi yaa, seviyorum ben bu kadınıtribini yirim senin bisver bi dahakine sorarsın
Yürü be angelam kim tutar seni.Ne guldün kız?
^_^ Bi günde bu kadar iltifat alınca şirazeden çıkarım ben bak uyarmadı deme
Ay deli etti beni o tribi hak etti sonuna kadar.
Daha bunun akşamı var görür o.
Yok böyle bir sıcak. Dışarısı 60 derece falan. Bacaklarıma kaynar su dökülmüş gibi hissediyorum.
Çok fena yaa, her sene olurdu bu sıcaklar ama temmuz-ağustos geçişi daha hissedilirdi böyle sıcak eserdi, insanın suratı gevrerdi sıcaktan. Ama bu sene çok erken başladı :/
Sana serbest poncik sen şımarabilirsinNe guldün kız?
^_^ Bi günde bu kadar iltifat alınca şirazeden çıkarım ben bak uyarmadı deme
Ay deli etti beni o tribi hak etti sonuna kadar.
Daha bunun akşamı var görür o.
Pis yatantanis
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/30/25/c9/3025c9b3b951e8ca20545e7824d57bc8.jpg
(Not: +18 karikatürdür, dünkü olay gibi olmasın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?