Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ya bir yandan çok gözümde büyüyor seneler sonra yavru yetiştirmek, bir yandan da çok özledim yavru köpeği. Kendimden ziyade kuzum için istiyorum.
Kim için anlamadım, devrelerim mi yanıyor yine sıcaktan

E yavrunun zahmeti bol ama deger be çok şapşikler ısırırım

Bence buna hazirsan evdeki dostuna da sanada cok iyi gelir
He bana çok iyi gelir. Sıfırdan tuvalet eğitimi, sosyalleştirme, ev eğitimi Uğraşacağım yine. Sevimli uğraşlar tabii bunlar, eşek sıpaları.

Kim için anlamadım, devrelerim mi yanıyor yine sıcaktan

E yavrunun zahmeti bol ama deger be çok şapşikler ısırırım
Evdeki kızım için eltişim ya. Kuzum yalnız Her akşam fingirdeşip oyun oynuyoruz ama bir köpeğin yerini dolduramıyorum haliyle.

İste bildigim icin iyi gelir dedim..tatlis tatlis oynayip oturursunuz mesgale olaar

Olsun ben senin çok güzel bir kadın olduğunu tahmin ediyorum.
Yağcılık için demiyorum inan ki.

Ayy pinpin, biz senle bi denk gelemiyoruz ya nerelerdesin? @_angela_ benim gözümde bildigin geyşa zaten, hamile geyşa nasıl olur pek hayal edemiyorum ama her haliyle sıcak, sempatik ve zarif bi kadın bak ondan kesinlikle eminim.

Kızlar o kadar iyi geldiniz ki, benim canım iltifat çekiyomuş kaç gündür
Teşekkür ederim, sizin güzel ve zarif kalbinizin yansıması hep

Yalnız bu arada benim adama trip atacağım diye full konsantrasyon somurturken, doktora sormayı unuttum bebek cinsiyeti ve anne karnı şeklinin ilişkisini... Hüff

Hii anladım eltisim, senin kuzucuga bi kardeş şart tabi. Benim oglan komsunun köpegiyle oynardı mesela, resmen anlıyodum yani günün en sevdigi kısmı komsunun köpegiyle dısarı cıktıgımız kısmıydı oglumu cok özledim ya

Ortadogu ve Balkanların en tatlı en şapşik en eglenceli hamilesi yaa, seviyorum ben bu kadını tribini yirim senin bisver bi dahakine sorarsın

Ne guldün kız?

Ortadogu ve Balkanların en tatlı en şapşik en eglenceli hamilesi yaa, seviyorum ben bu kadını tribini yirim senin bisver bi dahakine sorarsın

^_^ Bi günde bu kadar iltifat alınca şirazeden çıkarım ben bak uyarmadı deme

Ay deli etti beni o tribi hak etti sonuna kadar.
Daha bunun akşamı var görür o.

Yok böyle bir sıcak. Dışarısı 60 derece falan. Bacaklarıma kaynar su dökülmüş gibi hissediyorum.

Çok fena yaa, her sene olurdu bu sıcaklar ama temmuz-ağustos geçişi daha hissedilirdi böyle sıcak eserdi, insanın suratı gevrerdi sıcaktan. Ama bu sene çok erken başladı :/

Çok fena yaa, her sene olurdu bu sıcaklar ama temmuz-ağustos geçişi daha hissedilirdi böyle sıcak eserdi, insanın suratı gevrerdi sıcaktan. Ama bu sene çok erken başladı :/

Yok kuzum ya, bu başka bişey. Ben ki sıcağı deli gibi severim, gram şikayet etmem buna rağmen beni bile zorluyor bu sene.
Geçen sene bu zamanlar belekte tatildeydik, soğuktan donmuştuk. Yağmur yağıyordu, akşamları montla çıkıyorduk falan. Bu sene bi değişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…