Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sıcağa gelemem ben de tam tersine Sep, sıcakta uzun süreli terlemeye başladığım an iğrenç bir hisle birlikte bir kızarma, alerji gibi bi şey oluyorum. Denize ancak güneş ışıkları tam kırıldıktan sonra girebiliyorum yani ya sabah gün doğarken ya akşam gün batarken.(Çok nadir güneşte girdiğim oluyor) Zaten bedenime eziyet bi memlekette yaşıyorum, başlangıç böyleyse, temmuz- ağustos arası halimiz ne olur kim bilir.

Babası açıklasın kerataya

Ay, ben nasıl olmuşum diye sormuşum anneme, annem baban anlatsın çocum demiş yollamış.
Babama sormuşum, o da "Denizden tuttuk seni" demiş, bir ağlamışım bir ağlamışım "Ben balık mıyım?" diye, susturamamışlar. Sonra oturup adam akıllı açıklamışlar yaşıma uygun biçimde.

Sana serbest poncik sen şımarabilirsin

Hayırdır naptı eniste bey oklava lazım mı

Uyuzluk yapıyor ya Lady koca adam.
Ya sinir... Saçma bi şey aslında.
Şimdi benim hareket yetim kısıtlandı haliyle, koşsam koşamam, kaçsam kaçamam, kovalasam kovalayamam.
Bu yüzden benimkine de fırsat doğdu, adam tuhaf bi eğlence biçimi oluşturdu kendine, benle uğraşıyor, eğleniyor.
Bir örnek vereyim mesela:
Kilo alınca yanaklarım da doldu, hafiften gıdım filan çıktı. Daha önce de hiç bu halimi görmedi ya, "Tontik" diye yanağımı sıkıp duruyor, hiç de sevmem el şakasını. Uyardım "Bak yapma" filan... Şimdi sıkıyor yanağımı kaçıyor. Kovalayamıyorum ya.. Kendimi savunamıyorum, acizim, sinirleniyorum. Hormonların da tuhaf etkileri, ağlayasım geliyor.
Makaraya sarıyor adam, yastığı basıcam suratına gülüyor ya tepeme gelmiş.
Adamda şakayı uzatma huyu var. Şu hamişlikle birlikte ekstra katlanılmaz oluyor bazen.

Bugün de trip atıyorum işte, tam kuvvet somurtuyorum.
Anladı yaptıklarının şu halde ne kadar sinir şeyler olduğunu, gönül almaya çalışıyor ufaktan. Daha görür o.

Kıyamam Görüyorum ve arttırıyorum.

Misafirlige gelen karnı burnunda hamile bi kadıncagızı canavar ilan edip yarım saat aglamışım bebeğini yedigini zannederek.

Annem mutfaga pasta börek çay koymaya gidince kadının yanına gidip klasik soruyu sormuşum "senin karnın niye böyle, ne yedin" diye. Komsu teyzeler gülmüsler tabi, çok mu şişman, ne yemiş bu teyzen bakiim Lady falan diye. Kadıncagız da saf saf "gel bak bebek var burada" demis.

Sonrası ortalıgı yıkmışım "anneeee bebegi yemiş beni de yicek kurtar beniii" diye "gitti bebek, yemiş onu" diye aglıyomusum

En son tam sakinlestim zannetmisler gözlerimi sile sile kadının yanına gidip karnıyla konusmusum "merak etme ben seni kurtarıcam" diye sonra da koşa koşa odama tabi

Baya ufaktın daha yeni konusup yürüyodun diyolar ama pek zeki bi cocuk degilmisim gibi geliyo bu anılara bakınca

"Merak etme ben seni kurtarıcam"
Tatlılığa bak ya

Maşallah maşallah, bu cümleler hep zeka alameti hiç öyle deme
Belliymiş o zamanlardan böyle olacağın ^_^

Çocukluk ayrı bir şey, benim anılar da anlat anlat bitmez.

Belli kayıp balık nemo

Diger yorumunu da simdi okudum, enişte baya çocuk ruhlu. İlkokulda hoşlandıgı kızın saçını çeken erkek evlenince hamile karısının yanagını sıkıp kaçan erkege dönüsüyo demek ki tontiğim deyip kaçma kovalamacalar falan

Kıyamam sen as yine suratını, yap tribini, şartlar eşit degil bi kere ugrasmasın ayıp bu sıcakta hareket etmek hepimize zor bi de üstüne hamilelik var, kilolar şişlikler var, hormanlar da üstüne tuz biber olunca iyice basıyolardır sana
Ama şirinsiniz bi yandan da ahahahah saka yapıp kaçmalar, küstüm ben sanalar

Belli bi dozdan sonrası sinir yapıyor ama. Hala tam geçmedi sinirim, çünkü çok dedim "Tamam yeter uğraşma benle" filan diye. Yine de şükür ya ne diyeyim, dert desen dert değil. Bi çeşit uyuzluk.

İftar daveti de varmış akşama, ufaktan ona hazırlanayım bari. Şu sıcakta bu halde giyinmeye çalışmak, saç baş yapmak bile işkence..

Arkadaşım bana arkadaşını ayarlamaya çalıştı galiba 5 dk bizimle oturur gider dediği çocuk ayrılana kadar yanımızdan gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…