Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Günaydın kızlar.

River-Doctor olayı çok farklı, çok değişik bir şeydi ya. "Hello sweetie"den tut, "spoiler!"a kadar :)
Bak benim DW'dan en sevdiğim alıntıların ikisi şunlar, salonumun duvarında yazıyorlardı hatta:

- The way I see it, every life is a pile of good things and bad things. The good things don't always soften the bad things but vice versa, the bad things don't necessarily spoil the good things or make them unimportant.

- We are all stories in the end. Just make it a good one.

Bir de tabii...

Babamla ameliyat sonrası kontol için hastanedeyim döncem ben size
Geçmiş olsun bebişim, haberdar edersin.

Günaydınnn

S shot özet piliz.
Gündemden önemli satır başlıkları şöyle:
Aramıza yeni katılan arkadaşlardan @_angela_ 'ya hoşgeldin diyebilirsin.
Kereviz, enginar ve Brüksel lahasının yemek olduğunu iddia eden HanimKelesimiGetir , marilyn monroe , in vino veritas ve @_angela_ ile karşıt görüşlü grup arasında çatışma çıktı. S shot ve ladyamore 'un başını çektiği grup ile gerginlik yaşandı. @bilinmeyenfx enginar tarifleriyle ortamı yumuşatmaya çalışırken asmunikal iki gruba da mesafesini korudu.
@bilinmeyenfx son ütü bükücü çıktı, özel hobisi ütü yapmakmış.
in vino veritas 'nın kıyafet konusu eskisi kadar yoğun olmasa da halen devam ediyor.
Denas14__ 'ın abisi nişanlandığı için kendisine kıyafet ve saç modeli konusunda danışmanlık verildi.
@msg38 ve Denas14__ 'ın "emziriyorum ben yea" diyerek anason kullandıkları ortaya çıktı. Süt yapıyormuş!
in vino veritas ve marilyn monroe din temalı bir tartışmanın içine girdi siyasette, banlanmadan atlattılar.
ladyamore , marilyn monroe ve S shot 'ın Doctor Who sevdiğini öğrendik, üçlü bu konularda ilerleyen günlerde de konuşacak gibi görünüyor.

Hoş geldiniz @_angela_

Kereviz enginar tartışmalarınızı yakından takip ettim ben de etçil bi varlık olarak kerevize bayılıyorumm.

Teşekkür ederim S shot kuzum, yine müthiş bir iş çıkarmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…