Klimaya kalp mi koymuşum ??He ya önce klimaya sonra bana kalp dimi.
Kalp benim canım can yarenim diye methiyeler düzmüşsün.Klimaya kalp mi koymuşum ??
Sen asıl masanıza 5 dakikalığına gelen oğlandan bahset
Kalp benim canım can yarenim diye methiyeler düzmüşsün.
Oğlan işte bildiğin. Bana 5 dk oturur gider dediği halde gitmemesi garip geldi sadece. Arkadaşıma anlatmak istediğim şeyler vardı eski sevgilim hakkında. Konuşamadık. Bi ara o lavaboya gitti o sıra konusu açıldı konuşurken geldi arkadaş direkt konuyu değiştirdi. Bilemedim.
Sıs be.
Sen de bi el atsaydın da basarılı olsaydıArkadaşım bana arkadaşını ayarlamaya çalıştı galiba 5 dk bizimle oturur gider dediği çocuk ayrılana kadar yanımızdan gitmedi.
Yo aslında boylu poslu yakışıklı bir şeydi ama olmaz diye düşündüm nedense.Sen de bi el atsaydın da basarılı olsaydı
Begenmedin mi cocugu küçük mü geldi
Bir resim beni bu kadar iyi anlatamazdiEki Görüntüle 1851144
Tembel teneke senii
Gerçi hamileliğin ilk dönemlerinde uykulu oluyordunuz değil mi?
Oyle olur normalde..benim kucuk tosbam fazla hiperaktif oldugundan ben uyumuyorum.. iste gece 4-5 saat uyursam kár.Gerçi hamileliğin ilk dönemlerinde uykulu oluyordunuz değil mi?
Ne zor bir şey yaOyle olur normalde..benim kucuk tosbam fazla hiperaktif oldugundan ben uyumuyorum.. iste gece 4-5 saat uyursam kár.
Kova burcu kadını güzel ve zarif olurKızlar o kadar iyi geldiniz ki, benim canım iltifat çekiyomuş kaç gündür
Teşekkür ederim, sizin güzel ve zarif kalbinizin yansıması hep
Yalnız bu arada benim adama trip atacağım diye full konsantrasyon somurturken, doktora sormayı unuttum bebek cinsiyeti ve anne karnı şeklinin ilişkisini... Hüff
Kova burcu kadını güzel ve zarif olur
Başak olsun. Zira başaklar en mükemmel insan grubudur.
Bu arada 2 olası tarih verdi doktor. Ya aslan olacak ya başak.
Senin burç üzerine tavsiyelerini alıp ona göre karar vereceğim Bilinmeyen :)
Son aylardaysa evet cok hizli buyuyor tabi gunluk degilde haftalik farkediyor :)Bizim kızın karnı bi günde iki katına çıktı resmen. Yemek değil öyle olsa hissederdim diyor. Nasıl oldu bu? Bebek birden büyümeye mi karar vermiş içerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?