- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Aynen öyle.
Ben de şok oldum. Kadının birini eşinden ayrılmaya ikna ettiler gözümün önünde.
Adam medya sektöründe çalışıyor. İşi gücü iyi, çevresi geniş bir adam. Kadın kapanmak istiyor. Adamın bununla derdi yok, sen bilirsin modunda. Ama kadın kapanınca eşinin o sektörde çalışmasını, çalışsa bile o sektördeki insanlarla muhatap olmamasını, is yemeklerine, sezon sonu partilerine gitmemesini, içki icmemesini falan istiyor. Adam da bunları kabullenmiyor doğal olarak. Teyzeler iki dakikada kadını boşanmaya ikna etti. O tip bir insanla evli kalmak dinden çıkmak demekmiş.
Büyük vebal almışlar...
Hayret ettim açıkçası, ilk kez böyle bir şey işitiyorum.
Demek böyle saçma bi yarış halinde oluyor bazıları...
Eşimden önce bi tip vardı, "Kapansana" deyip duruyordu bana, şutlamıştım.
Ne bu milletin açık kız kapama derdi ya :/
Çok acayip angela. Bir gece kaldım yanlarında din zehirlenmesi geçirdim yemin ederim. Yok böyle manyaklik. O kadar tuhaf şeyler söylüyorlar ki hepsi hurafe. Korkunçtu resmen, kabus gibi.
Ertesi sabah da eşimin arkadaşı aldı beni ordan, gelince indim aşağı sarıldık falan teyzeler iptal. Kafir ilan ettiler beni.
Kendilerinin tapulu yerleri var cennetten herhalde, kolaydı öyle birini kafir ilan etmek. Tövbe yarabbim ya.
Genellemeyeyim istisnaları var ama "El alem ne der" kaygısıyla, dinci görünüp çevre yapmak - itibar kazanmak vb. adına öyle toplaşan tipler var. Bilmiyorum da, itiyor beni öyle çevreler, samimi gelmiyor.
S shot benim ne düsündügümü biliyosun eltisim amain vino veritas nın anlattıklarından sonra pek mi pozitif kaldım diyorum su an.
Sinirim bozuldu resmen Sep, kimlerle kaldın yavrum sen bunlar nasıl kafalar?
Cüneyt Arkın'ın yola getirdigi Bizans prensesi miyiz biz ? "Bundan sonra adım Amelia degil Ayse beyim, yerim senin yanın, dinim senin dinindir" kafası mı yani?
Ay kanım dondu gülsem mi aglasam mı yani
Yıllardır güzellikle anlatın, dogru yolu gösterin diyen hocaların satır aralarında verdigi beyin yıkama mesajlarına alıskınız ama bu seviyede bi manyaklık...
Sen bi de benim geçirdiğim o 24 saati düşün. Hayatımda böyle insanlarla karşılaşmadım ben. Bilmeden düştüm aralarına, donemedim de geri. Mecburen geçirdim o geceyi.
Youtubeda videolari var bak bulursun. Katlanabileceksen izle. O videolardaki herifler bu teyzelerin oğulları ışte. Çok korkunç ve tehlikeliler bence.
Merak ettim ne videosu Sep? Ne diye aratalım?
Tam hatırlamıyorum ama bardakla ateizmi çürüten adam ya da bardakla allahın varlığını ispatlayan adam diye arat. Ordan oraya gittikçe videolari izledikçe anlayacaksın.
Farklı bi versiyonunu yaşadığımdan az çok tahmin edebiliyorum. Benimki 1 hafta sürmüstü bi de, kücük çaplı kabus bildigin.Sen bi de benim geçirdiğim o 24 saati düşün. Hayatımda böyle insanlarla karşılaşmadım ben. Bilmeden düştüm aralarına, donemedim de geri. Mecburen geçirdim o geceyi.
Youtubeda videolari var bak bulursun. Katlanabileceksen izle. O videolardaki herifler bu teyzelerin oğulları ışte. Çok korkunç ve tehlikeliler bence.
Farklı bi versiyonunu yaşadığımdan az çok tahmin edebiliyorum. Benimki 1 hafta sürmüstü bi de, kücük çaplı kabus bildigin.
Hatta konusunu açmıştım buraya, bize gelen bi uzak akraba ve onun iki kücük cocuguyla ilgili. Sonra baktım buranın da bi hayrı dokunmayacak, uyeler birbiriyle az atısınca kapanmıstı zaten konu.
Ama o bi hafta o cocuklardan duydugum seyler bana bi ömür yeter yani. Herkes kendi hayat görüsü, dogru bildigi, inancı dogrultusunda cocuk yetistiriyo bu kısma kadar hicbi problem yok.
Ama o kadının o yastaki cocuklara dogru diye ögrettigi yanlışları aklayacak herhangi bi hak, özgürlük, din de yok.
Özellikle kücük kızının durumu mahvetti beni bi hafta. Hatırladıkca sinirim bozuluyo hala.
İvett, çohta şirinimdir ayrımmcaAy cok hossun hemsirecik
Evet oylesin tabisiiikiiİvett, çohta şirinimdir ayrımmca
Sorma
Her zamaaan her halinle minnosuumİvett, çohta şirinimdir ayrımmca
Abla kahvehane bi yan site, sen yanlıs geldin galibaSelam beyler
Sormaki o buraya yazabildigim tek bi günün sabahıydı yani. O akşam sofra kaldırıyoruz mesela, ben bi yandan da çocukları oyalıcam ya onlara da yaşlarıyla uygun sorumluluklar verdim iste hadi sen ekmek sepetini götür hadi sen tabakları götür diye.
Erkek olan basladı ben niye iş yapıyorum, ben kız mıyım o yapsın diye kardesini gösteriyo. Annesi de "hadi kızım yardım et ablana" diyo. Ogluna tek laf yok.
"Allah kızları is yapmak icin yaratmış fıtratları öyle" dedi 5 yasında cocuk banabi an dondum kaldım tabi sonra annem fıtrat ne demek bakiim dedi, bilmiyoyum diyo.
"Bizim evde öyle bi sey yok herkes eşit, ablalar, abiler, kardesler, anne-babalar herkes yardım etmek zorunda. Bak X amcan (babam cay dolduruyodu o sırada) yardım etti sen de yardım edeceksin, hem sen abisin o senin kardesin" tarzı bi sey dedim. Bizim küçük paşa götürdü tabağını mutfağa azıcık uflaya puflaya. Masa toplanana kadar ikisine de yardım ettirdim, işte sen bardağı götür sen peçeteleri al falan, birlikte yaptılar.
in vino veritas bu kadının yetistirdigi erkek cocugu büyüdügünde iste senin söyledigin adamların farklı bi versiyonu oluyo. Ya da belki direk kendisi oluyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?