Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Baktılar ablam arada kuşlar haber Dr getirdi bu şat kadını yokluğumu fırsat bilip adayları bölüşmüş kızlarla. Çete liderim olarak bişiler yapman lazımdi

Yokk beaa uslu durdular bişi yapmadılar

Sebze yanine kadan vitaminliiii onlar varyaa

Yokk beaa uslu durdular bişi yapmadılar

Sebze yanine kadan vitaminliiii onlar varyaa
Sen öyle diyorsan güveniyorum. Zaten hala hepsi bekar görünüyor rahatladım.

Benim de iki gündür sınavım vardı iyi oldu bu ban işi. Tabi yine tir çarpmışa döndüm yatıyorum hala kendime gelemedim.

Ojj buldukk. Ay kadına gıcık olmuştum usluptan gitmişim, pişman değilim yine olsa yine yaparım dedim attılar beni mapısa.

Afiyet olsun

Benim de iki gündür sınavım vardı iyi oldu bu ban işi. Tabi yine tir çarpmışa döndüm yatıyorum hala kendime gelemedim.

Yakında eveririz kızları da
Sen hukuk mu okuyordun öyle biliyorum..
Nasıl geçti sınavların.

Vizeler bitmedi mi tonton, ne sınavı bu hala?

Yakında eveririz kızları da
Sen hukuk mu okuyordun öyle biliyorum..
Nasıl geçti sınavların.
Evet abla hukuk okuyorum malesef. Iyi galiba. Bi tanesi ingilizceydi yarısını türkçe yazdım kafa ucunca

Vizeler bitmedi mi tonton, ne sınavı bu hala?
Iki vize bi final yapan tek hukuk fakültesi olarak tarihe geçicez galiba. Birinci vizeler bitti ikiler başladı. Tabi bir de saçma sapan ortak derslerimiz var onlarda 3 vize 1 final.

Güzel bir bölüm,kızımda çok istemişti hukuku az bir puanla kaçırdı..

Hukuk onu okuyor bence.
Tanti vizelere sen girdin di mi

Umutsuzmu diyon yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…