- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.126
- 1.423
- 60
Baktılar ablam arada kuşlar haber Dr getirdi bu şat kadını yokluğumu fırsat bilip adayları bölüşmüş kızlarla. Çete liderim olarak bişiler yapman lazımdi
Gündemden önemli satır başlıkları şöyle:
Aramıza yeni katılan arkadaşlardan @_angela_ 'ya hoşgeldin diyebilirsin.
Kereviz, enginar ve Brüksel lahasının yemek olduğunu iddia edenHanimKelesimiGetir , marilyn monroe , in vino veritas ve @_angela_ ile karşıt görüşlü grup arasında çatışma çıktı. S shot ve ladyamore 'un başını çektiği grup ile gerginlik yaşandı. @bilinmeyenfx enginar tarifleriyle ortamı yumuşatmaya çalışırken @asmunikal iki gruba da mesafesini korudu.
@bilinmeyenfx son ütü bükücü çıktı, özel hobisi ütü yapmakmış.
in vino veritas 'nın kıyafet konusu eskisi kadar yoğun olmasa da halen devam ediyor.
@Denas14__ 'ın abisi nişanlandığı için kendisine kıyafet ve saç modeli konusunda danışmanlık verildi.
@msg38 ve @Denas14__ 'ın "emziriyorum ben yea" diyerek anason kullandıkları ortaya çıktı. Süt yapıyormuş!
in vino veritas ve marilyn monroe din temalı bir tartışmanın içine girdi siyasette, banlanmadan atlattılar.
ladyamore , marilyn monroe ve S shot 'ın Doctor Who sevdiğini öğrendik, üçlü bu konularda ilerleyen günlerde de konuşacak gibi görünüyor.
Sen öyle diyorsan güveniyorum. Zaten hala hepsi bekar görünüyor rahatladım.Yokk beaa uslu durdular bişi yapmadılar
Sebze yanine kadan vitaminliiii onlar varyaa
Hosbuldukk. Özledin mi beni?
Yeni hali aldın mi?
Ojj buldukk. Ay kadına gıcık olmuştum usluptan gitmişim, pişman değilim yine olsa yine yaparım dedim attılar beni mapısa.Günaydııın
marilyn monroe çok geçmiş olsun. Babacığına saygılar hürmetler, ellerinden öpüyorum.
tantanis gidişin sessiz dönüşün muhteşem oldu ahahaha hoşgeldin. Yalnız sana damat kalmadı, S shot böldü biz yedik onları
Kalbimi kırdın ben özlemişim halbüsü.Ahaha, yok almadım. Yıkandı geldi.
Ne özlicem be...
Sen öyle diyorsan güveniyorum. Zaten hala hepsi bekar görünüyor rahatladım.
Benim de iki gündür sınavım vardı iyi oldu bu ban işi. Tabi yine tir çarpmışa döndüm yatıyorum hala kendime gelemedim.
Vizeler bitmedi mi tonton, ne sınavı bu hala?Sen öyle diyorsan güveniyorum. Zaten hala hepsi bekar görünüyor rahatladım.
Benim de iki gündür sınavım vardı iyi oldu bu ban işi. Tabi yine tir çarpmışa döndüm yatıyorum hala kendime gelemedim.
Kalbimi kırdın ben özlemişim halbüsü.
Bana da hoşgeldin der misiniz? yeni gördüm bu topiki
Bana da hoşgeldin der misiniz? yeni gördüm bu topiki
Evet abla hukuk okuyorum malesef. Iyi galiba. Bi tanesi ingilizceydi yarısını türkçe yazdım kafa ucuncaYakında eveririz kızları da
Sen hukuk mu okuyordun öyle biliyorum..
Nasıl geçti sınavların.
Iki vize bi final yapan tek hukuk fakültesi olarak tarihe geçicez galiba. Birinci vizeler bitti ikiler başladı. Tabi bir de saçma sapan ortak derslerimiz var onlarda 3 vize 1 final.Vizeler bitmedi mi tonton, ne sınavı bu hala?
Hukuk onu okuyor bence.Yakında eveririz kızları da
Sen hukuk mu okuyordun öyle biliyorum..
Nasıl geçti sınavların.
Hoş geldiniz
HoşgeldinizzBana da hoşgeldin der misiniz? yeni gördüm bu topiki
Evet abla hukuk okuyorum malesef. Iyi galiba. Bi tanesi ingilizceydi yarısını türkçe yazdım kafa ucunca
Iki vize bi final yapan tek hukuk fakültesi olarak tarihe geçicez galiba. Birinci vizeler bitti ikiler başladı. Tabi bir de saçma sapan ortak derslerimiz var onlarda 3 vize 1 final.
Hukuk onu okuyor bence.
Tanti vizelere sen girdin di mi
Hoşgeldin acıbadem... Şekeri bırak kurabiye kap gel, öyle eli boş gelmek olmaz.
Haha bilmiyorum valla tersi oldu galibaHukuk onu okuyor bence.
Tanti vizelere sen girdin di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?