Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ay kıyamam sen ölmüşsün ağlayanın yokFinallere ne kaldı zaten şurada...

ACIBADEMSEKERI günaydınlaar, hoşgeldiniz.

Haha bilmiyorum valla tersi oldu galiba

Tam 5 sayfa yazıp 31 aldı bu bünye. Rakama bak la adamlar dalga geçiyor resmen.
Sen çarşaf kagıdı doldur, üstüne ek kagıt iste 31 versinler. Bunun sayfasının bana gelişi 10 puan zaten, insan bi 50 verir hiç yoktan

Sen çarşaf kagıdı doldur, üstüne ek kagıt iste 31 versinler. Bunun sayfasının bana gelişi 10 puan zaten, insan bi 50 verir hiç yoktan
Iste böyle sağlı sollu vuruyorlar. Hayatımda ek kağıt istediğim tek sınavdi ve ona istinaden not verir insan.

Vicdansiz okuyaymis bari.

Kadınlar gelin bana dekorasyon fikri verin bakayım.

Şimdi şöyle ki biz evlenirken nasıl bir gerizekalılık yaptıysak salonun her tarafı kahverenginin tonları oldu. Benim gibi ruhu renkli bir insan doğal olarak bu evin içinde bunalımdan bunalıma sürükleniyor. Renk katmam lazım.

Duvarlar koyu kahve ve kum beji yanılmıyorsam öyle bi renk işte. Ben bunu beyaza boyatayım ya da beyaz bir duvar kağıdıyla kaplatayım diyorum. Ni dersiniz?

Koltuklar bej arka minderleri kahve çizgili kırlentler de koyu kahve. Koltuk kumaşına ellemeden sadece minderler ve kırlentleri mavi yapsam diyorum. Beje gidecek mavi tonu nedir sizce?

Hayvani büyüklükte yanki perdelerim var pudra pembe. Ben kenara toplamıyorum düz perde gibi kullanıyorum. Onları anneme kakalayıp mavi katlamalı perde mi yaptırsam yoksa yine düz uzun mavi perde mi alsam? Katlamalı perdeyi yatak odasında ve giyinme odasında kullanıyorum, seviyorum. Yıkaması asması zor gelmiyor artık alıştım. Bunlar mesele değil yani sadece görüntü açısından hangisi daha uygun olur sizce?

Mobilyalar ceviz ve vanilya karması. Ceviz kısımlarından nefret ediyorum, buna çare var mı sizce? Bir arkadaş aldı boyayı fırçayı boyadı, güzel de olmuş ama cesaret edemem buna sanırım. Başka yolu var mı?

Bi de bunlar bana kaç kuruşa mal olur tahminen?

Enem bdv konusu gibin oldu.

Canım çok uzun yazmışsın hepsini okuyamadım ama bence yardım almalısın.

Bence boşansın.
Tam okumadım ama bence önce yardım alsın.
Sorunu bence kocasıyla değil, eviyle. O yüzden boşanmak çözüm olmayabilir canım.
Hiç duvarlarınla bu konuyu konuştun mu?

tantanis hoşgeldin

Özetlerde adım geçmemiş ama bende burdayım

Ama tantanis uzun süredir olmadığı için gündeme en çok damgasını vuran olayları özetledim Günlük özetlerde mutlaka yerin olacak.

Ekşınlı biri değilsem demek ki

Sep kahverengi tonlarına, Koyu mavi tonlarını hiç yakıştırmıyorum.Gök mavisi ya da turkuaz çok açıyor benim fikrim.Onun haricinde duvarla ya beyaz boya ya da toz mavisi renginde olursa daha ferah olur.Kağıt işine hiç girme derim..
koyu renkli komodinlerimi boyayım dedim mındar ettim attım ortaya mobilyacıya verseymişim o kadar zarar etmezdim herhalde.Hiç uğraşma evde kendi boyamayla falan...Artık eşyalarında her bütçeye uygunu mevcut.

Perde işine gelincede katlamalı perde zor değil demişsin artık, ne uğraşıcasn uzun uzun perdelerle..

Duvarlar direkt beyaz olunca çok çiğ duruyor in vino veritas rengi beyaz boyaya bir kaç koyu tonda boya kattirarak kırarsan çok daha hoş görünür bence. Bir duvara da duvar kağıdı yaptırdın mi süper olur.

Koltuklar için eklediğim gibi bir kaç renk kullanabilirsin? Bence en uyumlu ton da ordaki. Çok koyu ya da açık olunca hoşuma gitmedi.

Bir de mobilya kısmı dahil kumaş kapatabilirsin koltuklarına. Yakınında koltukcu varsa görüş, koltuklar da sağlam ve seni uzun süre idare edecek tipte şeylerse ciddi para bayılman gerekir ama sonuç iyi oluyor.

Gerek yok dersen kahverengi mobilyasini beyaza boyayan bir hatun kişi tanıyorum gayet olmuş. 3 4 kat boyamis çok hoş duruyor. Sen becerikli kadınsın yaparsın.

Perdeler de Stor perde mi diyorsun? Bence en güzel onlar duruyor.

Eklentiler

• images (4).webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 28

Geyik yapma fikir ver danacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…