Ay kıyamam sen ölmüşsün ağlayanın yokEvet abla hukuk okuyorum malesef. Iyi galiba. Bi tanesi ingilizceydi yarısını türkçe yazdım kafa ucunca
Iki vize bi final yapan tek hukuk fakültesi olarak tarihe geçicez galiba. Birinci vizeler bitti ikiler başladı. Tabi bir de saçma sapan ortak derslerimiz var onlarda 3 vize 1 final.
Biz o finallere kadar bi vize daha atlatacağız. Harbi la, siz ağlayın bari.Ay kıyamam sen ölmüşsün ağlayanın yokFinallere ne kaldı zaten şurada...
ACIBADEMSEKERI günaydınlaar, hoşgeldiniz.
Sen çarşaf kagıdı doldur, üstüne ek kagıt iste 31 versinler. Bunun sayfasının bana gelişi 10 puan zaten, insan bi 50 verir hiç yoktanHaha bilmiyorum valla tersi oldu galiba
Tam 5 sayfa yazıp 31 aldı bu bünye. Rakama bak la adamlar dalga geçiyor resmen.
Iste böyle sağlı sollu vuruyorlar. Hayatımda ek kağıt istediğim tek sınavdi ve ona istinaden not verir insan.Sen çarşaf kagıdı doldur, üstüne ek kagıt iste 31 versinler. Bunun sayfasının bana gelişi 10 puan zaten, insan bi 50 verir hiç yoktan
Sınav puanında bile hayır yok, gerçekten düz duvara bekarsınHaha bilmiyorum valla tersi oldu galiba
Tam 5 sayfa yazıp 31 aldı bu bünye. Rakama bak la adamlar dalga geçiyor resmen.
OvvvSınav puanında bile hayır yok, gerçekten düz duvara bekarsın
Canım çok uzun yazmışsın hepsini okuyamadım ama bence yardım almalısın.Kadınlar gelin bana dekorasyon fikri verin bakayım.
Şimdi şöyle ki biz evlenirken nasıl bir gerizekalılık yaptıysak salonun her tarafı kahverenginin tonları oldu. Benim gibi ruhu renkli bir insan doğal olarak bu evin içinde bunalımdan bunalıma sürükleniyor. Renk katmam lazım.
Duvarlar koyu kahve ve kum beji yanılmıyorsam öyle bi renk işte. Ben bunu beyaza boyatayım ya da beyaz bir duvar kağıdıyla kaplatayım diyorum. Ni dersiniz?
Koltuklar bej arka minderleri kahve çizgili kırlentler de koyu kahve. Koltuk kumaşına ellemeden sadece minderler ve kırlentleri mavi yapsam diyorum. Beje gidecek mavi tonu nedir sizce?
Hayvani büyüklükte yanki perdelerim var pudra pembe. Ben kenara toplamıyorum düz perde gibi kullanıyorum. Onları anneme kakalayıp mavi katlamalı perde mi yaptırsam yoksa yine düz uzun mavi perde mi alsam? Katlamalı perdeyi yatak odasında ve giyinme odasında kullanıyorum, seviyorum. Yıkaması asması zor gelmiyor artık alıştım. Bunlar mesele değil yani sadece görüntü açısından hangisi daha uygun olur sizce?
Mobilyalar ceviz ve vanilya karması. Ceviz kısımlarından nefret ediyorum, buna çare var mı sizce? Bir arkadaş aldı boyayı fırçayı boyadı, güzel de olmuş ama cesaret edemem buna sanırım. Başka yolu var mı?
Bi de bunlar bana kaç kuruşa mal olur tahminen?
Enem bdv konusu gibin oldu.
Bence boşansın.Canım çok uzun yazmışsın hepsini okuyamadım ama bence yardım almalısın.
Canım çok uzun yazmışsın hepsini okuyamadım ama bence yardım almalısın.
Tam okumadım ama bence önce yardım alsın.Bence boşansın.
Ekşınlı biri değilsem demek kiTam okumadım ama bence önce yardım alsın.
Sorunu bence kocasıyla değil, eviyle. O yüzden boşanmak çözüm olmayabilir canım.
Hiç duvarlarınla bu konuyu konuştun mu?
Ama tantanis uzun süredir olmadığı için gündeme en çok damgasını vuran olayları özetledimGünlük özetlerde mutlaka yerin olacak.
Kadınlar gelin bana dekorasyon fikri verin bakayım.
Şimdi şöyle ki biz evlenirken nasıl bir gerizekalılık yaptıysak salonun her tarafı kahverenginin tonları oldu. Benim gibi ruhu renkli bir insan doğal olarak bu evin içinde bunalımdan bunalıma sürükleniyor. Renk katmam lazım.
Duvarlar koyu kahve ve kum beji yanılmıyorsam öyle bi renk işte. Ben bunu beyaza boyatayım ya da beyaz bir duvar kağıdıyla kaplatayım diyorum. Ni dersiniz?
Koltuklar bej arka minderleri kahve çizgili kırlentler de koyu kahve. Koltuk kumaşına ellemeden sadece minderler ve kırlentleri mavi yapsam diyorum. Beje gidecek mavi tonu nedir sizce?
Hayvani büyüklükte yanki perdelerim var pudra pembe. Ben kenara toplamıyorum düz perde gibi kullanıyorum. Onları anneme kakalayıp mavi katlamalı perde mi yaptırsam yoksa yine düz uzun mavi perde mi alsam? Katlamalı perdeyi yatak odasında ve giyinme odasında kullanıyorum, seviyorum. Yıkaması asması zor gelmiyor artık alıştım. Bunlar mesele değil yani sadece görüntü açısından hangisi daha uygun olur sizce?
Mobilyalar ceviz ve vanilya karması. Ceviz kısımlarından nefret ediyorum, buna çare var mı sizce? Bir arkadaş aldı boyayı fırçayı boyadı, güzel de olmuş ama cesaret edemem buna sanırım. Başka yolu var mı?
Bi de bunlar bana kaç kuruşa mal olur tahminen?
Enem bdv konusu gibin oldu.
Tam okumadım ama bence önce yardım alsın.
Sorunu bence kocasıyla değil, eviyle. O yüzden boşanmak çözüm olmayabilir canım.
Hiç duvarlarınla bu konuyu konuştun mu?
Ama tantanis uzun süredir olmadığı için gündeme en çok damgasını vuran olayları özetledimGünlük özetlerde mutlaka yerin olacak.
Hoşbuldukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?