Ziyaretçilerden biri mesajı aldı galiba 3 e düştüİftardan sonra "sanat halk için midir, sanat sanat için midir" temalı oturumumuzda bunu irdeleriz.
Sevgili ziyaretçiler, saat 20:50'de burada görüşmek dileğiyle.
Esen kalın.
20:50de bakmak lazım kaç ziyaretçi olacak.Ziyaretçilerden biri mesajı aldı galiba 3 e düştü
Ziyaretçiler içerden değil, dışarıdan dikizleyenler, çünkü üye olanlar ve görünür durumda olmasalar bile kullanıcı olarak görünüyor.. Mesela seph, sen, denas görünmeyen üyelersiniz ve kk de görünmez olanlar yinede kullanıcı olaarak rakamsal görünüyorsunuz. Ziyaretçiler üye olmayanlar, dışarıdan bakan meraklı köfteciler..20:50de bakmak lazım kaç ziyaretçi olacak.
Burada Davut heykelini istişare edeceğiz. Bakalım kaç sanat sever KK üyesi var?
Ünümüz forum dışına yayıldıysa demekZiyaretçiler içerden değil, dışarıdan dikizleyenler, çünkü üye olanlar ve görünür durumda olmasalar bile kullanıcı olarak görünüyor.. Mesela seph, sen, denas görünmeyen üyelersiniz ve kk de görünmez olanlar yinede kullanıcı olaarak rakamsal görünüyorsunuz. Ziyaretçiler üye olmayanlar, dışarıdan bakan meraklı köfteciler..
Benim anlamadığım dışarıdan ziyaretçi neden geyik topiği okur
Normalde bdv yada Türkiye gündemi okunması normal ama geyik neden
Dış mehtaptan takipçilerimiz var
Hayranlarımız velinimetimizdir onları sevelim koruyalımZiyaretçiler içerden değil, dışarıdan dikizleyenler, çünkü üye olanlar ve görünür durumda olmasalar bile kullanıcı olarak görünüyor.. Mesela seph, sen, denas görünmeyen üyelersiniz ve kk de görünmez olanlar yinede kullanıcı olaarak rakamsal görünüyorsunuz. Ziyaretçiler üye olmayanlar, dışarıdan bakan meraklı köfteciler..
Ziyaretçiler içerden değil, dışarıdan dikizleyenler, çünkü üye olanlar ve görünür durumda olmasalar bile kullanıcı olarak görünüyor.. Mesela seph, sen, denas görünmeyen üyelersiniz ve kk de görünmez olanlar yinede kullanıcı olaarak rakamsal görünüyorsunuz. Ziyaretçiler üye olmayanlar, dışarıdan bakan meraklı köfteciler..
Son mesajlarda ya da trend konular dami cikiyoruz da ordan mi tikliyorlar acaba.Ziyaretçiler içerden değil, dışarıdan dikizleyenler, çünkü üye olanlar ve görünür durumda olmasalar bile kullanıcı olarak görünüyor.. Mesela seph, sen, denas görünmeyen üyelersiniz ve kk de görünmez olanlar yinede kullanıcı olaarak rakamsal görünüyorsunuz. Ziyaretçiler üye olmayanlar, dışarıdan bakan meraklı köfteciler..
Olabilür benimki nick imi biliyorBizim adamlar mı okuyolla ki çaktırmadan
Ama dikkat ediyorum mesela resim yükleyince yada az seksili konuşunca doluşuyorlar :))Son mesajlarda ya da trend konular dami cikiyoruz da ordan mi tikliyorlar acaba.
Olabilür benimki nick imi biliyor
Ama dikkat ediyorum mesela resim yükleyince yada az seksili konuşunca doluşuyorlar :))
Anlayan beri geleİlk üye olduğum zamanlarda yanımda bakiniyordu benimki de ilgisini çekmişti bdv filan. Bilmem ne bacı diye üyelik almasına ramak kalmıştı
Nereden haber alıyorlar ki konunun oralara gittiğini de dolusabiliyorlar acaba
Keske disari kapali olabileydi.Ama dikkat ediyorum mesela resim yükleyince yada az seksili konuşunca doluşuyorlar :))
Hahaİlk üye olduğum zamanlarda yanımda bakiniyordu benimki de ilgisini çekmişti bdv filan. Bilmem ne bacı diye üyelik almasına ramak kalmıştı
Nereden haber alıyorlar ki konunun oralara gittiğini de dolusabiliyorlar acaba
Tantanis Muneye sordu ama mümkün olmadığını söyledi mune..Keske disari kapali olabileydi.
Evet gormustum ondan keske dedim..Tantanis Muneye sordu ama mümkün olmadığını söyledi mune..
Yeni geldim hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?