Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Evlerimiz yakın tonlarda in vino veritas daha önce de konuşmuştuk. Annemlerin gazına geldim ben de bitter kahve olarak seçtim pek çok şeyi.

Kırlentler için 2 mavi tonu (Açıklı koyulu) ve bir de tok bir turuncu kullansan? Turuncu kaynaştırır çünkü bejin yanında mavileri.

Açıkçası katlamalı perdeler şık görünüyor ama bana bela oluyor, yatak odam mekanizmalı... Üşeniyorum temizliğine. Ama estetik de duruyor :/ Ne yardan ne serden...

Diğerlerini bilemeyeceğim. Boya, her ağaç yüzeyde iyi durmuyor ama, teknikler uygulayabilirsin. Süngerle filan boyarsın. Ama görmeden bir şey diyemeyeceğim.

Duvar kağıdına neden bulaşmayayım? Eksilerini yazıver elin değmişken.

Boya işinden tırsıyorum zaten. Mobilyalarım yeni ve ahşap. Mdf falan değil. Alırken sağlam kazıklanmıştık o yüzden değiştiremiyorum. Aldığım yerle konuşsam ceviz kısımları kaplarlar mı acaba?

Benim eşim bi boyaciyla konusmusta eşime en iyisi duvar kağıdı demiş.artışını eksisini anlatmistirda muhtemelen ben o kısımları dinlemedim

in vino veritas koltuk kaplatma işi pahalıya malolur.Nakliyesi ,kuması,işçiliği yeni takım almak daha uyguna gelir.

Mobilyalar içinde önce küçük bir parçadan sehpa gibi boyamayı dene hoş durursa devamını getirirsin.

Duvarlarda da ben kapiçino rengini seviyorum koltuklarını hallettikten sonra renk işine karar verirsin :)

Ben de diyorum ki siyasetçiler ortada yok herkes banlanmış olamaz herhalde... Meğer buraya doluşmuşlar

Ban yemiyelim burada toplaştık

Sakın katlamalı perde yaptırma modasıda kalmadı zaten onların,benim öyleydi resmen kavga ediyordun tüllerle..
Şimdi uzun kırık beyaz tüllerim altındada storlar var ..

Bizim geçen sene ev tadilata girdi duvarlar sedef boya ile boyalı netten bak istersen,rulo ile üzerinden geçiliyor duvarda desenler oluşuyor ..Kesinlikle tavsiye ederim kağıt gibi gözüküyor bakınca..
Markasıda herhalde marsaldı baustan almıştık boyaları

in vino veritas benim eski ev duvar kağıdıydı, sonra fikir değiştirirsen sökmesi uğraştırıyor. Bir de kirlendiğinde falan temizlemek zor olabiliyor.
Gerçi sende kedi köpek yok, o kadar zor olmayabilir. Ama ben duvar kağıdı sevmiyorum.

Benim koltuk kese kağıdı, halılar ve yastıklar rengarenk, geri kalan mobilya hep venge.

Tek duvarda duvar kağıdı olayını sevmiyorum. Zaten şu an duvarlar farklı renklerde. Şimdi tek renk istiyorum mümkünse açık renk olsun.

Koltukları kaplatmam çünküm çok yeniler. Hiç bişeyleri yok ve kumaşı muhteşem. Üstüne neler döktük neler ıslak mendille bile silsen lekesi çıkıyor.

Boya işinden tırsıyorum. Bi de vanilya olan kısımlar güzel, hepsi öyle olsa iyimiş. Beyaza boyarsam hepsini boyamam lazım ton tutması açısından. Ama beyaz mobilyayı da sevmiyorum.

Stor altta var zaten. Üstüne katlamalı tül perde yaptırcam.

Katlamalı tül perde sıkıntılı olabilir.Onun yerine tül storlar var ondan yaptırabilirsin :)

Yok koltuk kaplatmıycam cicim. Kumaş alıp kırlent diktirtcem sadece.

Annemlerin öyle boyalıydı evi. Ondan da gına geldi be hanımcım. Düz istiyorum, her şey düz olsun. Yeni gelin evi yapmışım yanlışlıkla. Evlenirken içime yeni gelin kaçmış.

Venge candır. Tek renkte kalmasam mı acaba ben de? Rengarenk bir evde ben yaşarım da beyim ne der bu duruma acaba...

Tamam şimdi anladım söylediğin perdeyi. Bizimki tam Katlamalı bile değil model vermek için bir kısmına yapmışlar mekanizmayı çözüp çıkarana kadar ugrastik epey. Zor ama alıştıysan güzel olur.

Istiyorsan Mobilyacı arkadaşıma sorabilirim ahşabının cinsine göre nasıl boyama olur diye. Ya da en iyisi aldığın yere sor diğer yerleri de aynı tonda boyar ya da kaplarlar belki.

Bi arkadaşımın yatak odası tam da senin istediğin renklerde; bej, kahve ve mavi bu kadar güzel durur yani.

Özellikle perdelerine bayılıyorum. Ona nereden aldığını sordum şimdi, dönsün yazacağım.

Katlamalı tül perde sıkıntılı olabilir.Onun yerine tül storlar var ondan yaptırabilirsin :)

Ben evlenirken de katlamalı istemiştim. Fon istemiyorum diye görümcemle anam zorla yanki aldırdılar. Şimdi yine fon koymayacağım. Katlamalı tül ya da tül storla çok mu boş görünür?

O zaman direk kırık beyaz gibi renge boyayacaksın evi..

Ev tamamen rengarenk değil, yastıklar ve halılar renkli. Hareket getiriyor bence.
Duvarlarda da posterler falan var.

Ben de hep siyah uzun tüylü halılara özeniyorum ama alamıyorum kardeş

Babam iyi hepinize teşekkür ederim. Rutin kontroldü zaten şimdilik iyi gibi şükür, 3 hafta sonra bir kontrol daha var.
ACIBADEMSEKERI Hoşgelmişsin sefa getirmişsin.
tantanis , mapıs damı nasıldı?

Katlamalı perde dediğin stor perde mi, anlamadım. Ben beyaz sevmem ama açık kumtaşı seviyorum. Ben kahverengi ve turkuaz mavi uyumunu seviyorum, bir deneyebilirsin. Kahve ve yeşil de güzel durur bence.
Mobilya konusunda hiçbir fikrim yok. Ben direk ya param yoksa kullanıyorum varsa da yenisini alıyorum

Ben evlenirken de katlamalı istemiştim. Fon istemiyorum diye görümcemle anam zorla yanki aldırdılar. Şimdi yine fon koymayacağım. Katlamalı tül ya da tül storla çok mu boş görünür?
Hayır boş görünmez bence .Benim yatak odam öyle ben memnunum 4 senedir kullanıyorum :)

Turuncu çok mantıklı aslındaa... Bunu da yazdım kenara.
Ama çok kırlent yok, üç ayrı rengi nasıl kullanırım bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…