Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sana hep diyorum ya yol ayrımı diye işte bak, yol ayrımının hası
Eltişi de onu çok seviyordu, ladykuşu iyi ki vardı.

Ketçapla mayonez, siyahla beyaz, beyaz çorapla sandalet, lacivert pantolona siyah kemer gibi, zıt kutupların uyumuyuz

Sizinde mi başınıza aynı şey geldi.
Ben kaçırmışım galiba diğer arkadaşların hepsi S shot 'ın yanında tantanis herkese karşı tek mi ?

Ben kaçırmışım galiba diğer arkadaşların hepsi S shot 'ın yanında tantanis herkese karşı tek mi ?
Tantiye çok üzülmeyin o tek basına bi orduya yeter ben geldigimde daha 100 sayfa bile yoktu buralar, sabah bulurum üsenmezsem. Denas tantanı tutmuştu galiba, hos kim kimi niye tutuyo o da belli degildi ama ben 6. Hislerimi kullanarak dogru tarafı bulmustum hemen

pinoli arkadaşımız zaman zaman tantan'la beraber olabiliyor ama her zaman değil.

Hepsi bir ben tek. Efsaneler bi başına olur çünküsü.
Evet usta bir manevrayla pinpin'i de sattın tebrikler.

Sen bir başına efsane olmayı tercih ediyorsun, ben arkadaşlarımla beraber sıradan.

Seni şat kişisi çağırmış olduğundan olabilir mi?

Pinpini neden satayım? O şimdi burada mı? Burdakiler için konuşuyorum sen git yat uykun vardı hani?

Evet efenim bana ayrılan sürenin sonuna geldik.

Hepinize iyi geceler diler, meydanı tantan kişisine bırakırım.

( nameaver birkaç sayfa önce kalp göndermişsin bana görmedim sanma. En güzel kalpler benden sana gelsin.)

tantanis 'e gelir gelmez ne iltifatlar ettim yine de yaranamadım.
Neler olmuş ben bunları hep kaçırmışım.

Denas14__ sizden de görüş alalım neden S shot 'ın tarafına geçtiğinizi öğrenebilir miyim?
6.hisleriniz kuvvetli demek. Mesaj alınmıştır. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…