Sana hep diyorum ya yol ayrımı diye işte bak, yol ayrımının hasıBak ben geldigim zaman da olmustu buS shot mı ben mi seçin tarafınızı modundaydın sen yine. Safımız belli olsun bari S shot u tutuyorum demistim ben de ne güzel kararlar alıyomusum vay bee; hiç de pişman degildi, yine olsa yine yapardı, eltisini seviyordu yine de sen de çok bölünme tantiş seni de seviyordu
Sizinde mi başınıza aynı şey geldi.Bak ben geldigim zaman da olmustu buS shot mı ben mi seçin tarafınızı modundaydın sen yine. Safımız belli olsun bari S shot u tutuyorum demistim ben de ne güzel kararlar alıyomusum vay bee; hiç de pişman degildi, yine olsa yine yapardı, eltisini seviyordu yine de sen de çok bölünme tantiş seni de seviyordu
Tantiye çok üzülmeyin o tek basına bi orduya yeter
Evet usta bir manevrayla pinpin'i de sattın tebrikler.Hepsi bir ben tek. Efsaneler bi başına olur çünküsü.
Seni şat kişisi çağırmış olduğundan olabilir mi?Tantiye çok üzülmeyin o tek basına bi orduya yeterben geldigimde daha 100 sayfa bile yoktu buralar, sabah bulurum üsenmezsem. Denas tantanı tutmuştu galiba, hos kim kimi niye tutuyo o da belli degildi ama ben 6. Hislerimi kullanarak dogru tarafı bulmustum hemen
Pinpini neden satayım? O şimdi burada mı? Burdakiler için konuşuyorum sen git yat uykun vardı hani?pinoli arkadaşımız zaman zaman tantan'la beraber olabiliyor ama her zaman değil.
Evet usta bir manevrayla pinpin'i de sattın tebrikler.
Sen bir başına efsane olmayı tercih ediyorsun, ben arkadaşlarımla beraber sıradan.
Ketçapla mayonez, siyahla beyaz, beyaz çorapla sandalet, lacivert pantolona siyah kemer gibi, zıt kutupların uyumuyuz
E kız kimi çagırcagını biliyosa demekSeni şat kişisi çağırmış olduğundan olabilir mi?
Ne güzel kıvırıyorsun öyle maşallah.Pinpini neden satayım? O şimdi burada mı? Burdakiler için konuşuyorum sen git yat uykun vardı hani?
Zıt kutuplar birbirini çekiyorsa demek.
Hepsi tamam da beyaz çorapla sandalet nerden aklına geldi.
Sen olsan olsan şehir efsanesi olursun.Efsaneler kıvırmaz.
Tantiye çok üzülmeyin o tek basına bi orduya yeterben geldigimde daha 100 sayfa bile yoktu buralar, sabah bulurum üsenmezsem. Denas tantanı tutmuştu galiba, hos kim kimi niye tutuyo o da belli degildi ama ben 6. Hislerimi kullanarak dogru tarafı bulmustum hemen
Git uyu.Sen olsan olsan şehir efsanesi olursun.
Gazoz olma tantan, efsane olGit uyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?