Sıyırabilirim...

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, sorunum hayatım boyunca hiç doğru düzgün beni seven, benim de onu sevebileceğim 1 tane bile doğru düzgün biriyle karşılaşmamış olmam.. Mesele evlenme meselesi değil, ciddi düşünmeye yakın zaman önce başladım. Mesele biz mi hiç doğru düzgün biriyle karşılaşmıyoruz kaderimizde mi var hiç olmayacak kişilerle karşılaşmak yoksa hiç doğru düzgün biri mi yok?
Hayatımda karşıma çıkanları şöyle sıralarsam; bütün kızlara ilgi gösteren aynı zamanda bana da ilgi gösteren, benimle çok ciddi düşünen ama aynı zamanda hiç uygun olmadığımızı kendisi de bilen, ortada hiçbir şey yokken şiddete eğilim gösteren ve bana seni döverim diyen, yine bütün kızlara kadınlara ilgisi olup benim gözümün önünde başkalarıyla görüşen, bir gün sadece seninle konuşuyorum deyip kısa süre sonra senden başkalarıyla da görüşüyorum diyen aynı zamanda sapık sapık konuşan, bir diğeri de daha ilk dakikadan sapık konuşmaya başlayan kişiler..
Hepsi mi böyle yoksa ben mi öyleleriyle karşılaşıyorum?

Bence genel olarak insanlar bu hale gelmiş, tuhaflaşmış.
İlişkiler ya doyumsuzluğa, aldatmaya yada cinselliğe bağlanmış.
Sevgi, aşk değerini yitirmiş.
Herkes gerçek aşkı arıyor, ama kimse gerçekten sevmeyi denemiyor.

İyi insanlar elbette var.
Ama bulmak zor sanki.
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah

Yaşınız kaç?

İmaj önemli bence lafimi yanlış anlamayın. Ama karsinizda nasıl birini istiyorsanız ona göre sekillendirmelisiniz kendinizi. En basit örnek muhafâzâkar birini isteyen hanımefendinin kendi görünüşü de öyle olmalı. Veya gece hayatı olmayan birini istiyorsanız öyle ortamlardan uzak duracaksiniz. Bir de benim farkettiğim görünüş olarak erkekler genelde minyon jean-spor ayakkabı ikilisi etrafinda dolaşanları daha çok beğeniyor. Huy olarakta kendi yolunda gidenleri onlara pas vermeyenleri tercih ediyor. Birini beğendiğiniz de fazla mı belli ediyorsunuz acaba ?

İmaj önemli bence lafimi yanlış anlamayın. Ama karsinizda nasıl birini istiyorsanız ona göre sekillendirmelisiniz kendinizi. En basit örnek muhafâzâkar birini isteyen hanımefendinin kendi görünüşü de öyle olmalı. Veya gece hayatı olmayan birini istiyorsanız öyle ortamlardan uzak duracaksiniz. Bir de benim farkettiğim görünüş olarak erkekler genelde minyon jean-spor ayakkabı ikilisi etrafinda dolaşanları daha çok beğeniyor. Huy olarakta kendi yolunda gidenleri onlara pas vermeyenleri tercih ediyor. Birini beğendiğiniz de fazla mı belli ediyorsunuz acaba ?

Ben de hiç mi belli etmiyordum diye düşünüyordum. Mesela bu bahsettiğim kişilerden sapık gibi konuşuyordu dediğim kişi gelip derste yanıma oturuyordu.. Daha karşılaşalı çok kısa bir süre olmuş yeni tanıyorum.. Güya hani kirpiğin düşer de bir dilek tut denir ya.. Bana bir dilek tutsana dedi.. Ben de içimden o kişiyle ilgili bir dilek tuttum bana dedi ki ben olsam Hülya Avş.. ile bir gece gçirmek isterdim.. Daha ilk baştan böyle konuşuyordu.. Sapık sapık konuşmalar..

Ben de hiç mi belli etmiyordum diye düşünüyordum. Mesela bu bahsettiğim kişilerden sapık gibi konuşuyordu dediğim kişi gelip derste yanıma oturuyordu.. Daha karşılaşalı çok kısa bir süre olmuş yeni tanıyorum.. Güya hani kirpiğin düşer de bir dilek tut denir ya.. Bana bir dilek tutsana dedi.. Ben de içimden o kişiyle ilgili bir dilek tuttum bana dedi ki ben olsam Hülya Avş.. ile bir gece gçirmek isterdim.. Daha ilk baştan böyle konuşuyordu.. Sapık sapık konuşmalar..
Orada güzel bir tersleseydiniz aslında. Aura meselesine inanıyorum ben. Bir de su beklentide olmayın sadece beni beğensin baska kizlari beğenmesin. Eğri oturup doğru konusmak gerekirse coğu erkek çoğu kız da şansını deniyor. Çoğu kızda beğendiği erkeği okeyliyor bu abazalıktan değildir. Yani sıf baskalarini da beğenmesi kötü biri olduğu anlamına gelmez

Orada güzel bir tersleseydiniz aslında. Aura meselesine inanıyorum ben. Bir de su beklentide olmayın sadece beni beğensin baska kizlari beğenmesin. Eğri oturup doğru konusmak gerekirse coğu erkek çoğu kız da şansını deniyor. Çoğu kızda beğendiği erkeği okeyliyor bu abazalıktan değildir. Yani sıf baskalarini da beğenmesi kötü biri olduğu anlamına gelmez

Daha o kişi hakkında söyledikleri şeyleri yazmadım çünkü çok sansürlü yazmam gerekir.. İyi değildi yani..

Ama bulmak zor sanki.
Ya yorumunuz o kadar güzel ki yazmadan geçemedim tam çerçeveletip duvara asmalık olmuş :KK200:

Ama bulmak zor sanki.
👏👏👏

bilmiyorum benim de karşıma düzgün biri çıkmadı. yazın 37 olcam. Nasip mi bilemedim? Bu devirde çok zor birine güvenmek. Herkes tuhaf olmuş. Kelin ilacı olsa başına sürer hesabı ne desem bilemedim😔. Yalnızlıkta zor. İnsan bir yuvası olsun istiyor.

Merhaba arkadaşlar, sorunum hayatım boyunca hiç doğru düzgün beni seven, benim de onu sevebileceğim 1 tane bile doğru düzgün biriyle karşılaşmamış olmam.. Mesele evlenme meselesi değil, ciddi düşünmeye yakın zaman önce başladım. Mesele biz mi hiç doğru düzgün biriyle karşılaşmıyoruz kaderimizde mi var hiç olmayacak kişilerle karşılaşmak yoksa hiç doğru düzgün biri mi yok?
Hayatımda karşıma çıkanları şöyle sıralarsam; bütün kızlara ilgi gösteren aynı zamanda bana da ilgi gösteren, benimle çok ciddi düşünen ama aynı zamanda hiç uygun olmadığımızı kendisi de bilen, ortada hiçbir şey yokken şiddete eğilim gösteren ve bana seni döverim diyen, yine bütün kızlara kadınlara ilgisi olup benim gözümün önünde başkalarıyla görüşen, bir gün sadece seninle konuşuyorum deyip kısa süre sonra senden başkalarıyla da görüşüyorum diyen aynı zamanda sapık sapık konuşan, bir diğeri de daha ilk dakikadan sapık konuşmaya başlayan kişiler..
Hepsi mi böyle yoksa ben mi öyleleriyle karşılaşıyorum?
Ah erkekler hepsi beter ne dıyım hele hemen muhabbeti cınsellıge getirmeleri sen bakis acını Baska yonlere cek canım kaderındekı sana gelir elbet evlenenleede cok mutlu degıl canım.

• Beğen
Reactions: mb1
Seçimlerinizi gözden geçirdiğiniz oldu mu peki? Yani belki de siz tercihlerinizi yaparken hata yapıyorsunuzdur? Şu çağda evet insanlar ciddiyetsiz ve doyumsuz bir hal aldı ama herkes de böyle değil ya. En azında ben neredeyse hayatımda hiç böyle birine denk geldiğimi hatırlamıyorum.

Biraz abartiyor olabilir misiniz?
Biriyle sevismek istemek neden sapıklık olsun? Abarrtiginiz içinde herkes size oyle geliyordur belki ? Bende cinselliği severim bununla ilgili konusurum . Sapik olduğumu da hic düşünmüyorum, dusunende olmadi.
Sapik degilde zevksiz bence hulya avsar nedir ya ?

Bu erkeklerin genetiğiyle oynanmış :silah:
Çevremde, kendimde dahil iyi seçim yapamamış insanlar dolu çoğunlukla kadınlar mağdur olan,kendinden ödün veren taraf.Bazen gerçek sevgi bile kurtarmıyor. Artık ben bu adamı seviyorum deyip direk evlenmemek lazım.Aşkla yaklaşıp herşeyi görmezden gelebiliyor insan.İçinden herşey çıkıyor mübareklerin :KK16: Üzülmektense bekle ansızın o sayılı erkeklerden biri gelir mutlaka, aklına mantığına yatan biri olursa zaten evet bu benim saygıyla götürebileceğim bir ilişki dersin ciddiye alırsın. Çokta aşık olmayı bekleme bence gerçekten bu dönemde sıkıntılı insan cok.

Dua Kader i değiştirir netice de bizim cüzi irademiz var ve seçimlerimizle biz kendi kaderimizi kendi çabamıza bağlı kılıyoruz Ayeti kerime de de buyrulduğu üzere..
Dua ile değişmeyecek hiç bir şey yoktur
Evet kaderi mutlakta eş kişisi ya da kişileri değişmez ama dua eşiniz olacak kişinin karakterini değiştirir..
Aslında her şey biziz her şey bizim düşüncelerimizden ibaret ‘hep ben kötü kişilerle karşılaşıyorum’ yerine ben hep iyilerle karşılaşacağım kodlaması yaparsanız evrenin titreşimi sonucu hayatınızda iyi şeyler iyi insanlar olacaktır..Boş bir alanda bile kendi sesimiz bize dönüyor umarım anlatabilmişimdir ♥️

Back
X