Sıyırabilirim...

Hepsi mi böyle yoksa ben mi öyleleriyle karşılaşıyorum?

A) secenegi cogu boyle ... kadin erkek duzgun insan kalmadi artik toplumda. Herkes birbirine yaziliyor artik.
Evlenmek icin aldatilmaya , herifin elinde telefon instagramda gordugu yari ciplak tiplere salya akitmasina ses etmemek gerekiyor. Iyi kotu sec bir sey evlen moduna girdi kadinlar da ne yapsinlar.

Seçimlerinizi gözden geçirdiğiniz oldu mu peki? Yani belki de siz tercihlerinizi yaparken hata yapıyorsunuzdur? Şu çağda evet insanlar ciddiyetsiz ve doyumsuz bir hal aldı ama herkes de böyle değil ya. En azında ben neredeyse hayatımda hiç böyle birine denk geldiğimi hatırlamıyorum.

Kendimi gözden geçiriyorum zaten benimle öyle doğru düzgün konuşmaya gelen olmuyor neredeyse cesaret mi edemiyorlardı bilmiyorum zor da beğeniyorum.. Seçici olmak gerekiyor. Zaten seçici olmadığın zaman da hem sen kötü etkileniyorsun hem de seçici olmayan, çok beklentisi olmayan kızlar da erkeklere cazip gelmiyor. Onlar ne istediğini de bilmiyorlar hem istiyorlar ki kız için çok uğraşsınlar hem de istiyorlar ki kız uyumlu olsun. En güzele kendini düşünmek kimse için kendini yormana kafana takmana değmez.. Ama takılıyor işte.

Biraz abartiyor olabilir misiniz?
Biriyle sevismek istemek neden sapıklık olsun? Abarrtiginiz içinde herkes size oyle geliyordur belki ? Bende cinselliği severim bununla ilgili konusurum . Sapik olduğumu da hic düşünmüyorum, dusunende olmadi.
Sapik degilde zevksiz bence hulya avsar nedir ya ?

Abartı değil ben hepsini yazmadım. Derste kantinde gelip yanıma oturup hiç uygun olmayan sapık sapık şeyler konuşuyordu..

Hep birbirine benzer seçimler yapıyorsun ve hep yanlış seçimler yapıyorsun.
Daha elit ortamlarda takılmalısın

Bilemedim bana da hiç öyle abuk subuk insan denk gelmedi diyebilirim.
Nasıl ortamlarda tanışıyorsunuz?
Ben genelde iş, okul, kurs gibi yerlerden yada arkadaş grubumuzdan biriyleriyle tanışırdım.
Ondan hiç öyle tiplere denk gelmedim.
Yani okul arkadaşım neden bana tuhaf muhabbetler açsın?
Ha ben biraz rahat bir okul hayatı da yaşadım ondan da olabilir. Size sapıklık gelen bana gelmemiş olabilir.
Bir sevgilimle mesela yakın arkadaştık. Bir akşam beraber pubtaydık. Millet dağıldı biz ikimi devam ettik. Sonunda sevgili olduk😂😂 millet şok olmuştu. Kendimizi öpüşürken bulmuştuk. Asla sapıklıl olarak görmüyorum.
Diğer yandan şimdi aklıma geldi mesela hep gittiğimiz bir barın işletmecisiyle de komik bir şekilde tanışmıştık. Kalabalık grup giderdik bzi görünce benim kızlarım gelmiş derdi birer küçük bira mutlaka ısmarlardı. Biz de art niyet aramaz ay sapık demezdik. Neticede kimseyle bir şey de asla yaşamadı. Masamıza bile orurmazdı🙂
Hey gidi gençlik hey.

İyileri kapmışlar bacım 😂
Şaka bir yana da yanına oturup böyle sapık sapık konuşmalarına neden izin veriyorsun ki? Sen mesafeni ayarlayamıyorsun insanlarla. Hani çok samimi kanka gibi bir tek arkadaşaın olur onunla rahat konuşabilirsin belki ama her yanına oturan sapık sapık konusuyorsa senin kişisel alan belirleme sorunun vardır.

İyileri kapmışlar bacım 😂
Şaka bir yana da yanına oturup böyle sapık sapık konuşmalarına neden izin veriyorsun ki? Sen mesafeni ayarlayamıyorsun insanlarla. Hani çok samimi kanka gibi bir tek arkadaşaın olur onunla rahat konuşabilirsin belki ama her yanına oturan sapık sapık konusuyorsa senin kişisel alan belirleme sorunun vardır.

O bahsettiğim kişi kendisi öyleydi. Derste de öyle konuşuyordu sadece benimle değil yani. Ayrıca benim de biraz mesafe ayarlamam gerekiyor o doğru. Mesafeli olmak gerekiyor..

Back
X