Ben anne olduğumda evladımı yatıracağım bir beşiği bile yoktu, evladım hasta doğdu, hiç unutmam doğuma birkaç gün kala muz gördüm canım çok istedi sordum kilosu 10lira dedi satıcı, bir tane alıp üçe bölüp 3gün yedim, maddi-manevi çok çok kötü durumdaydık, Allah selamete erdirdi şükürler olsun….
Ben de anne olduğum için varlık yokluk nedir bildiğim için hele de evlat açısından yokluğun nekadar ağır geldiğini bir anne yüreğine çok iyi bildiğim için söylemediğiniz çoğu şeyi anlayabiliyorum
Buraya kıyafet istemek için konu açmadığınızın hepimiz farkındayız rahat olun
Gerçek ihtiyaç sahibi sizin gibi talep edemiyor zaten
Benim alıp-satma gibi bir amacım yok, kim nasıl isterse öyle baksın size ne bana ne, halden anlamayan az ötede kalsın
Ben sık sık çocuğumun küçülenlerini ihtiyaç duyanlarla paylaşıyorum, bunu evladıma da söylüyorum, onunla birlikte hazırlıyoruz, ona da bunu aşıladım….
Benim oğlum 8 yaşında ama yaşından iri, bebekliğinden bu yana tüm yaş grubu kıyafetleri mevcut, sizin çocuğunuz erkekse lütfen bana özelden yazın, asla maddi-manevi bir talebim yok, tamam der kabul eder özelden yazarsanız bunu burada asla paylaşmam iki anne aramızda kalır söz veriyorum
Israrcı olmamın tek sebebi bir yavruyu ve güzel yürekli annesini mutlu etme isteğim, belki bu sayede Rabbim günahlarımı affeder, oğluma bir hayır dua gelir……