- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.458
- 723
http://www.goldenlifegazetesi.com/yyazar.asp?haberid=44ya taktınız mahremiyete bakın kamerayı yatak odasına banyosuna onun evine koysam tamam suçtur çok yanlış ama ben çocuğumla vakit geçirmesini istediğim bi odaya koydum ki kadının benim evimde çocukla ilgilenmekten başka işi olamaz.gizli gizli dikizlemek demişler çok ayıp çok yanlış yerden bakıyorsunuz olaya.bakıcı benim yanımda nasılsa ben yokkende öyle olmalı ona özel bir durum olmamalı.gizli kamerayı bu durum için asla yanlış ve suç olarak görmüyorum istediğinizi düşünebilirsiniz ama ben kimseni mahremine girdiğimi düşünmüyorum.orası onun mahremiyeti olamaz çocukla geçirdiği vakit yada olaylar onkarın arasında kalması gereken mahrem şeyler olamaz.benim üzüldüğüm kadının kırılması çünkü çok dikkat ediyorum nasıl şüphelenirsin diye düşünüyor.
Suç kısmına bir şey demiyorum. Bilmiyorum.ya taktınız mahremiyete bakın kamerayı yatak odasına banyosuna onun evine koysam tamam suçtur çok yanlış ama ben çocuğumla vakit geçirmesini istediğim bi odaya koydum ki kadının benim evimde çocukla ilgilenmekten başka işi olamaz.gizli gizli dikizlemek demişler çok ayıp çok yanlış yerden bakıyorsunuz olaya.bakıcı benim yanımda nasılsa ben yokkende öyle olmalı ona özel bir durum olmamalı.gizli kamerayı bu durum için asla yanlış ve suç olarak görmüyorum istediğinizi düşünebilirsiniz ama ben kimseni mahremine girdiğimi düşünmüyorum.orası onun mahremiyeti olamaz çocukla geçirdiği vakit yada olaylar onkarın arasında kalması gereken mahrem şeyler olamaz.benim üzüldüğüm kadının kırılması çünkü çok dikkat ediyorum nasıl şüphelenirsin diye düşünüyor.
ya taktınız mahremiyete bakın kamerayı yatak odasına banyosuna onun evine koysam tamam suçtur çok yanlış ama ben çocuğumla vakit geçirmesini istediğim bi odaya koydum ki kadının benim evimde çocukla ilgilenmekten başka işi olamaz.gizli gizli dikizlemek demişler çok ayıp çok yanlış yerden bakıyorsunuz olaya.bakıcı benim yanımda nasılsa ben yokkende öyle olmalı ona özel bir durum olmamalı.gizli kamerayı bu durum için asla yanlış ve suç olarak görmüyorum istediğinizi düşünebilirsiniz ama ben kimseni mahremine girdiğimi düşünmüyorum.orası onun mahremiyeti olamaz çocukla geçirdiği vakit yada olaylar onkarın arasında kalması gereken mahrem şeyler olamaz.benim üzüldüğüm kadının kırılması çünkü çok dikkat ediyorum nasıl şüphelenirsin diye düşünüyor.
konu sahibi bunu araştırmaya dahi gerek duymadan suc değil diyor, sanki bir seyin suc olup olmadığına biz karar veriyoruz. bir de baslık yanlış, ''gizli'' diye ekleyecek.Bir avukat olarak söyleyeceğim tek şey, yaptığınızın suç olması. Şuan bayan sizden haklı nedenle fesihten dolayı tazminat dahi talep edebilir çalıştığı süreye göre. Ama, ısrarla çocuğum da çocuğum demenize anlam veremiyorum, burada önemli olan şey çocuğunuzun herhangi bir zarar görmemesi, kötü muamele görmemesi mi yoksa kadını tabiri caizse basmak mı? Haberi olacak şekilde koyarsınız, bunu da ona söylersiniz, bitti gitti. Tabi ki de çocuğunuz her şeyden önemli, ama evinizde çalışması onun haklarını ihlal edebileceğiniz anlamına gelmiyor ne yazık ki.
Neyse artık olan olmuş, bundan sonrası için haberli olacak şekilde yine gönül rahatlığıyla çocuğunuzu bırakabilirsiniz.
ya taktınız mahremiyete bakın kamerayı yatak odasına banyosuna onun evine koysam tamam suçtur çok yanlış ama ben çocuğumla vakit geçirmesini istediğim bi odaya koydum ki kadının benim evimde çocukla ilgilenmekten başka işi olamaz.gizli gizli dikizlemek demişler çok ayıp çok yanlış yerden bakıyorsunuz olaya.bakıcı benim yanımda nasılsa ben yokkende öyle olmalı ona özel bir durum olmamalı.gizli kamerayı bu durum için asla yanlış ve suç olarak görmüyorum istediğinizi düşünebilirsiniz ama ben kimseni mahremine girdiğimi düşünmüyorum.orası onun mahremiyeti olamaz çocukla geçirdiği vakit yada olaylar onkarın arasında kalması gereken mahrem şeyler olamaz.benim üzüldüğüm kadının kırılması çünkü çok dikkat ediyorum nasıl şüphelenirsin diye düşünüyor.
Demek ki neymiş, güzel yurdumun birçok kadını sadece anne olduğu için yasaları, birinin hakkını çiğnemeyi, saygısızlığı kendine hak görebiliyor, üzerüne "ama evladım, ama çocuğum, banane başkasının hakkından hede hödö" diye söyleye söylene pişkince üste çıkabiliyormuş. Ülkemiz böyleleriyle dolu yani.
Geçen gün burada toplum içi saygıdan, hak, hukuktan şikayet eden bir konu açıldı. Sayfa sayısı 20ye dayandı. Herkes şikayetçi, herkes mağdur... e buyrun buradan yakın.
Cidden çok bencil, çok geri kalmış bir toplumuz, ve ben bunun düzeleceğine inanmıyorum. İyi ki Türkiye'de yaşamıyorum ya, ne diyim. Allah doğru düzgün yaşamaya çalışanlara sabır versin bu insanların içinde. Mesela bahsi geçen bakıcı.
Valla kendi hakliliginizdan o kadar eminseniz ne diye konu aciyorsunuz ki
Birde bana soracak olursaniz cicugumda cocugum diyorsaniz en guvenilir yer cocugunuz icin kreş herkes kadar sizde bunu biliyorsunuz sagligi egitimi arkadas ortami acisindan en uygunu
Ama siz ve sizin gibi uyaniklar hem az paraya cocuguna baktirmak hemde aradan ev islerini cikarmak icin bakicıya birakmayi daha uygun buluyorsunuz
bu konuda ben de durumumu belirteyim: herkes öyle değilValla kendi hakliliginizdan o kadar eminseniz ne diye konu aciyorsunuz ki
Birde bana soracak olursaniz cicugumda cocugum diyorsaniz en guvenilir yer cocugunuz icin kreş herkes kadar sizde bunu biliyorsunuz sagligi egitimi arkadas ortami acisindan en uygunu
Ama siz ve sizin gibi uyaniklar hem az paraya cocuguna baktirmak hemde aradan ev islerini cikarmak icin bakicıya birakmayi daha uygun buluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?