Aynen , mahremiyet = seks , sevgiliyle fingirdeşme, popoya balyozMastürbasyon ne alaka? adam almak ne demek? bu kadar uç örnek vermek çok hastalıklı bir düşünce. Mahremiyet sizin için sadece yatak odası muhabbeti belli ki.
örneklerin çok şaşırtıcı.kusura bakmayın ama artık yorumlarınız ahatsız edici sadece saldırmak için yazıyosunuz. ne mahremiyeti olabilir ki çocuğu emanet ettiğim saatlerde özel görüşme yapmaması gerek daha başka ne olabilir salonda kendi kendine mi konuşuyo olabilir mastürbasyon mu yapıyo olabilirne eve adam mı alıyodur ne mahremiyetinden bahsediyosunuz siz anlamıyorum gerçektenve böyle şeyler yapmaması gerekiyo sonuçta yapıyosada bilmem gerekir böyle bi insana çocuk emanet edilmez sonuçta.ben ondan o saatlerde sadece çocuğumla ilgilenmesini istedim kabul etti ve çalışıyo eğer bunlara uymuyosa iş ahlakı diye bişey var sonuçta.ben kendimi haklı görüyorum kusura bakmayın bakıcıda güven konusunda rahatsız oldu ben çocuğuna kötü bişey yapabilir miyim nasıl şüphe edersin diye.anlamanızı yada beni onaylamanızı beklemiyorum.inş. anne olduğunuzda böyle şeyler başınıza gelmez
Bebeğime kendim bakiyorum, krese gidene kadar calismayi düşünmüyorum. Ama calisip bakici tutsaydim kesinlikle bende sizin yaptiginizi yapardim. Neler görüyoruz neler duyuyoruz Allah korusun. Bu devirde kimseye güven olmaz. Siz doğru birşey yapmizsiniz da bakici neden o kadar tepki gösterdi anlayamadim.yaptığım doğru değil biliyorum.kim olsa rahatsız olur gizli saklı izlenmekten yada dinlenmekten. şüphelenmem gereken çok ciddi bir durumda yok aslında. ama görmek istedim sadece çocuğun peşinden geziyo mu?çok düşkün olmama rağmen bazen benimde sabrımı taşırıyo acaba bakıcıdada öylemi?tv karşısinda yada video izleterek yemek yediriyo olabilir mi? ve aslında söyleyemediğim daha korkunç şeyler geliyo aklıma. çok güveniyodum aslında bundan dolayı gizli kamera yerleştirdim.çünkü çok güvendiğim için hiç bir kötülük beklemediğim için bazı şeyleri iyiye yoruyo olabilirim.belkide bebeğimi azarlıyo itiyo kakıyo ama ben güvendiğim için haberim olmazsa bunlardan diye korktum. neyse bakıcım kamerayı bulmuş ve artık bakamam böyle bişeynasıl yaparsın diye tepki gosterdi.merak ediyorum hiç yapılamayacak bişeymi bu sizde yapıyomusunuz?ben gerçekten çok pişman oldum
ben de bunu diyorum ama illa sen işverensin filan deniliyor.Allah Allah, ne demek bir insanı gizli gizli dikizlemek? Ne kadar ayıp? Öyle bir güvenlik önlemi istiyorsanız, ben kamera koyacağım dersiniz, kabul etmeyen işe girmez. Çok ayıp bu yaptığınız. Anne olmak size dilediğiniz kaprisi yapma hakkını vermez.
ben de bunu diyorum ama illa sen işverensin filan deniliyor.
bakıcının anlayışla karşılamaması garipseniyor.
koy açığa kameranı izle dilediğin kadar.
ki ben de düşünüyorum.
bakıcıma o zaman söylemiştim benim için farketmez dedi işe başladı.
dehşet örnekler veriliyor.ee bakıcılar yapıyo da ana babalar yapmıyo mu.dedeler yeğenler yapmıyo mu.
malesef ki kötülüğün kimden geleceği belli değil.
herkese karşı uyanık ve dikkatli olmak lazım.
Aynen. Bence de bilgilendirilmesi lazım. Şahsen ben de çocuğuna baktığım birinin bana dayakçı muamelesini yapmasını istemezdim.ben de bunu diyorum ama illa sen işverensin filan deniliyor.
bakıcının anlayışla karşılamaması garipseniyor.
koy açığa kameranı izle dilediğin kadar.
ki ben de düşünüyorum.
bakıcıma o zaman söylemiştim benim için farketmez dedi işe başladı.
dehşet örnekler veriliyor.ee bakıcılar yapıyo da ana babalar yapmıyo mu.dedeler yeğenler yapmıyo mu.
malesef ki kötülüğün kimden geleceği belli değil.
herkese karşı uyanık ve dikkatli olmak lazım.
herşey hakkımız olmuyor işte.o zaman ters örnekleri de söylemek gerekir.
patronun gizli kamera ile izlediği gencecik kızları, bu utanç yüzünden intihar eden kızları da söylemek gerekir.
bazen sadece kendi açımızdan olaylara bakıyoruz ve gerçekten karşımızdakine haksızlık ettiğimizin farkına varmıyoruz.
anne ya, her şey hakkı diyor buradaki bazı arkadaşlar.
evlat bu, kimse riske atmasın evladını elbette, ama bunu yapmanın yolları vardır, neden uygun olmayan bir yolu mubah gösterelim ki.
herşey hakkımız olmuyor işte.
daha önce de yazdım şiddet vs. den şüpheleniliyorsa zaten gizli kameraya gerek yok tut yapış yakasına sor açıkca
ee diğer meseleler de konuşularak çözülebilir.yemek tv uyku konusundakiler.
illa gizli kayıda ne gerek var.
kim olsa gizlice izlendiğini öğrense tepki verir.
tabiki takip edeceğiz asla boş bırakmamalıyız.
ama bir bakıcı kadar aile yakınları da yeri geliyor düşman oluyor.
ben bu aile içi taciz olayları sebebi ile asla çocuklarımı ikinci derece hiçkimseyle aynı evde bırakmam mesela.
kişisel haklara saygılı olmak bu kadar zor değil. bakıcını delikten izlemek ya da telefonunu karıştırmakla aynı sey. nasıl olsa benim evim diyemezsin, o evde bir yetişkin yok gibi davranıyor, üstüne bir sey dökülebilir, çocuk küçükse yanında çıkarıverir, bunları da bırakın kadın evde sarkı söylemek isteyebilir kendini yalnız sanıp, ama bunu kimsenin duymamasını ısteyebilir, mahremiyet deyince akla sapıklık geliyor ya ,çok ilginç vallao zaman ters örnekleri de söylemek gerekir.
patronun gizli kamera ile izlediği gencecik kızları, bu utanç yüzünden intihar eden kızları da söylemek gerekir.
bazen sadece kendi açımızdan olaylara bakıyoruz ve gerçekten karşımızdakine haksızlık ettiğimizin farkına varmıyoruz.
anne ya, her şey hakkı diyor buradaki bazı arkadaşlar.
evlat bu, kimse riske atmasın evladını elbette, ama bunu yapmanın yolları vardır, neden uygun olmayan bir yolu mubah gösterelim ki.
Aynen. Bence de bilgilendirilmesi lazım. Şahsen ben de çocuğuna baktığım birinin bana dayakçı muamelesini yapmasını istemezdim.
o çocuğu okula gönderdiğinizde müdürünün sarkıntılık etmeyeceğinin de bir garantisi yok. Kamera tabii ki koyulmalı ama gizli gizli dikizlemek. Bence hoş değil. Ki bence işverenlerin gizli gizli dikizlemesi de hoş değil. Kamera sistemi kurulur ve çalışanlar bilir zaten kamera olduğunu.
Hayır, görmez. O şekilde görüldüğünü düşünen işi kabul etmez. Ancak gizli gizli kamera yerleştirdiğinizde ben sana hiç güvenmiyorum, kesin çocuğumu dövüyorsundur, demiş oluyorsunuz.Bu mantıkla baştan dayakçı muamelesi görmüş olur.
hem açıklayamaz hem de bakıcıyla devam edemez artık.Hayır, görmez. O şekilde görüldüğünü düşünen işi kabul etmez. Ancak gizli gizli kamera yerleştirdiğinizde ben sana hiç güvenmiyorum, kesin çocuğumu dövüyorsundur, demiş oluyorsunuz.
Açık kamera sistemi kurduğunuzda, kamera olduğunu söylediğiniz için durumu açıklama şansınız da oluyor, onun kabul etmeme hakkı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?