siz bakıcınızı izlemediniz mi hiç?

biz nasıl çocuk yetiştirmişiz,şaşırıyorum vallahi.ne kamera,ne bir şey.anneanne,babaanne,dede elinde büyüdü çocuklarımız.kuzenlerimizin çocuklarına baktık,kuzenler bizim çocuklarımıza. hepside,maşallah hem ruh sağlığı hem de
fiziksel olarak,sapasağlam büyüdüler.
bu devirde diyen bir klişeyle başlayayım,genç anneler biraz halkı ama abartmıyor musunuz arkadaşlar.konu sahibide dahil olmak üzere,babaya,anneanneye,babaaanneye bile bırakırken, tereddüt ederim diyenleri anlayamıyorum.kusura bakmayın

Bir konu acarken sadece size hak verenler olmayacagini bilmek bu kadar zor olmasa gerek. Bir rahat birakin artik şu sitenin kadinlarini. Yav he he kanunlari gercekleri soyleyen insanlar sirf mutsuzlugundan soyluyor hıhı. İşinize gelmeyince şu mesaji resmen kopyalayip yapistiriyorsunuz. Farkli yorumlara açik olmayan uyeler o zaman bir zahmet konu acmayiversin

Gayet yapılcak birşey sonuna kadar haklısınız tvde neler neler gösteriliyor hiç üzülmeyin hatta başka bir bakıcı tutacaksanız onuda gözetim altında tutun, bulamayacağı şekilde olsun ama sevgiler

Ben kaç tanesini kovdum sorumsuz,ilgisiz,cahil,vurdumduymaz...ne ararsan var !parayı almayı biliyorlar ama k..çlarini yerinden kaldirmiyorlar.sanirisin dadı hepsi!..

ya burda kanunları tartışmayalım kanunlar hırsızın can güvenliğinide düşünüyo suç diyip duruyosunuzda benim vicdanım rahat kimesenin özeline girdiğimi düşünmüyorum.kreşteki kameraların velilerle paylaşılmamasının sebebi velilerin herşeye müdehale etmek istemesidir.bazı veliler ufak meseleleri bile buyutup okul basıyo küçücük çocuklara hesap sormaya kalkıyo çocukların anlaşmazlığı yüzünden birbirlerine giriyolar ve idareyi öğretmenleride arada bırakabiliyo.yoksa orası öğretmenin mahremi olduğundan değil :)) bana dava açsında iyi bi ceza yiyimde aklım başıma gelsinde mahremiyete saygıyı öğreneyim dilerinde bulunmuşsunuz.bu kadar abartmayın lütfen sanki hepinizin evine kamera koymuşum gibi tepki veriyosunuz valla çok dolmuşsunuz.sizinde bakıcınız gelir gelmez intrneti açarsa ve şarj aletini alıp gelirse ve bi konuda konuşmaya kalktığınızda hemen terslenip kendini övmeye başlarsa yani kendine toz kondurmazsa açıktan kamera dersem yanlış anlar en iyisi gizli yapayım dersiniz belki

Ama başta konuyu hatalıyım diye yazdınız şimdi haklıyım olmuş konunuz

Izleyebilirsiniz ama baştan haber vermeliydiniz

Kadın da artık bakmam demiş ki doğru demiş

Yeni bakıcıya açık sistem kurun olsun bitsin

3 saatmış zaten o kadar da abartmayın sakınan göze çöp batar

Ya bi tutturmuşsunuz bakıcılık ayrı bişeyçocuk emanet ediyoruz ffalan. Madem öyle burda böyle yaznlardan kaçı bakıcının hakkı olan sigortayı yaptı mesela. Bence hiç. Ya da yüzde kaçı bakıcıdab iş istemedi mesela. Bence % 20 ancadır. Işimize gelince nasıl yontuyoruzz kendimize. Kaç kişi asgari ücret veriyor mesela. Vermeyene sorsan burda piyasası böyle der eminim. Işimize gelince çocuk emanet ediyoruz hakkımız deriz ama onların hakkını kaç kişi düşünüyor bu iş ayrı bi iş diye

yo çoğu kreşte sınıflarda kamera yok. Sizin dediğiniz nedenden kaldırılmadı. Mesela kızımın geçen seneki kreşünde müdür demişti" çocuklar öğrermenini çok seviyor-ki öyleydi- sarılıyorlar yere de yatırıyolar hepsi birden bi yerleri de açılabilir bizim izlemeye hakkımız yok diye. Hem güveniyorum diyodunuz birden bakıcınızın kötü huyları çıkıverdi. Merakrediyorum bir veli gelse çocuğumaböyle ddemeyin ya da sınıfta şunu yapmanız hoş değil dese o anne herşeyi diyebilir mi dersiniz yoksa sınıfımda bana kimse karışamaz mı?

="lirik guzel, post: 45572759, member: 48059"]Ben kaç tanesini kovdum sorumsuz,ilgisiz,cahil,vurdumduymaz...ne ararsan var !parayı almayı biliyorlar ama k..çlarini yerinden kaldirmiyorlar.sanirisin dadı hepsi!..
merak ettim kaç tl veriyodunuz?

En doğrusunu yapmışsınız. Sokakta bulmadınız ya çocuğunuzu. El bebek gül bebek büyümesi lazım. Ve kimsenin de tepkisini önemsemeyin. Öz analardan hayır yok bu zamanda, kaldı ki başka bi insana nasıl güvenebilirsiniz ki gözünüzü kapatıp???

Uç saatmiş zaten kısmına katılmıyorum,niyet iyi değilse o uç saat de zor geçer anneye de çocuğa da. Bakıcı olarak çalıştırılıp da hizmetçi muamelesi gören bir bakıcıdan da çocuğa iyi bakmasını beklemek komik olur,eğer anne gerçekten çocuğunu onemsiyorsa bakan kişinin tek görevi çocuk bakmak olmalı,bi zahmet ev işlerini de işten gelince yapacak anne.

Sonuçta kimse çocuğunu sokakta bulmamış haliyle içinin rahatlaması yine çocuğunun ruhsal gelişimi için tedbir amaçlı çekim yapılması neden anormal olsun ki sokaklarda Mobese kameraları var amaç güvenliğin sağlanması iki temel hak söz konusu gizli Çekimle amaçlanan birinin özel hayatın gizliliğini ihlal etmek değil çocuğun ruhsal gelişimini ve geleceğini hatta yaşam Hakkını garantiye almak abdestinden şüphesi olmayan bir kişinin izleniyor olmaktan rahatsızlık duymaması gerektiğini düşünüyorum her temkinli ve çocuğunu düşünen annenin başvurabileceği bir önlem sizinkisi bende aynını yapardım doğrusu

Konu sahibi sen önce bir net ol, hatalı mısın değil misin, basta anlatmadığın detayları eklemissin kendini övmesi sarj aleti şu bu, basta şüphe m yoktu dedin hatalıyım dedin, seni anlatmakta zorlanıyorum açıkçası

Annelerin iç güdüleri öngörüleri pek yanılmaz.. Bence vicdan yapmayın bu kadar.
Bebek bakıcısından huylanmışsanız huylanmışsınız işte, o bir şey yapmasa da siz diken üstnde olacaktınız.
İçinize sinen birini bulun.Mümkünse evine gidip orda görüşün. Ayrıca referans çok önemli çevrenizde iş yerinizde bakıcı tutmuş arkadaşlarınızla görüşün.
Kamerayı nasıl bulabilmiş yeterince gizli değilmiş demek ki.

Bende bebek bakiyorum kamera vatmi bilmiyorum söylemistimde isterseniz koyabilirsiniz neyse demem suki benim kendi çocuğum olsa kesinlikle kan bağim olmayan birine baktirmam bir sey olduğundan demiyorum bebeği gerçekten çokta seviyorum ama su bir gerçek annenin yerini kimse dolduramaz çocuklarini baskasina baktiran anneler ya çalismasin yada kamera koysun ben korum arkadas

kamera güzel, ama gizli olması yanlış. kameranın oldugunu bilip daha özenlı davranırdı zaten
gizli kamera koyan insanların cocugu şiddete veya özensiz bakıma mahkum edilmiştir genelde.
açık açık '' evde kamera var'' dense belkı bunlar olmayacak. bakıcının işine gelmeyecek ve işi kabul etmeyecek.
ne oldugu baştan bellı olacak yani

Şu konuya bin kere gizli kamera yasal değil, suç dendi. Hala gelen yorumlara bak yaa. Kimileri şaka gibi. Okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz, yoksa yasalar umrunuzda değil mi? Keşke hiç çoğalmasanız. Tersine azalarak bitseniz. Kökten çözüm.

ya sen bu kadar zorlama kendini benim için. baya sinir strese girdin bu kadar yakma devreleri bak erkenden çökersin.boşver senin yorumların olmasada yaşayabiliriz
şimdi ablacım sen söyle çocuk baktığın bu evde tek başımayım nasıl olsa deyip kimsenin bilmesini istemediğin mahremin olan şeyleri yapar mısın.yoksa başkasının evindeyim ve burda çocukla ilgilenmem için bana para veriyolar güvenip çocuk emanet ettiler sonuçta diye düşünerek toplum içindeymişsin gibi mi davranırsın.yada sence hangisi doğru?

Niye strese giricem banane, strese giren sensin ki ne dediğin belli değil

Olay hukuku aştı psikolojiye doğru kayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…