Kadının tepkisi kamera olması değil Gizlice kayıt yapılmış. Bakıcısı olan Arkadaşlarımın hepsinin evinde kamera var ama gizli değil. İşyerindeki kameralar da gizli değil.Özel şirketler ofislere koyuyor kamera ya da pc leri kontrol ediyo oyun falan oynuyo mu çalışanlar diye, hayatımız hep kamera dışarı da çıkmasın o zaman, başka yerde al eti senin kemiği benim diye çocuk baktırabiliyosa oraya gitsin
bi kere daha izlemiştim bir problem yoktu benim yanımda nasıl davranıyosa öyleydi ama yapma dediğim şeyi yaptı.bende beni çok takmadigini bildigini okudugunu düşündüm ama yinede içim rahat etmişti.
şüphelenmem gereken bi durum yok gerçekten bebeğim mutlu ve iyi sağlıklı ama yinede ben rahat olamıyorum napabilirim çok savunmasız ve saf hiç koşulsuz emanet edilebilir mi.normal olan kamerayı görsede görmemiş gibi yapması bence
Kadının tepkisi kamera olması değil Gizlice kayıt yapılmış. Bakıcısı olan Arkadaşlarımın hepsinin evinde kamera var ama gizli değil. İşyerindeki kameralar da gizli değil.
Bakıcınin ve ofis çalışanın gizli kamerası arasındaki fark: ofis çalışanın ofisin herhangi bir yerinde giyinmemesi veya iç çamaşırını duzeltmemesidir.Yoo gizli olan çok arkadaşım uyarı alınca öğrendi ikinci uyarı da maaş kesintisi falan demişler
Bakıcınin ve ofis çalışanın gizli kamerası arasındaki fark: ofis çalışanın ofisin herhangi bir yerinde giyinmemesi veya iç çamaşırını duzeltmemesidir.
Eeee zaten bir zahmet evimde soyunup giyinmesin bakıcımız.Bakıcınin ve ofis çalışanın gizli kamerası arasındaki fark: ofis çalışanın ofisin herhangi bir yerinde giyinmemesi veya iç çamaşırını duzeltmemesidir.
aslinda yasak.... eger kisin haberi yoksa...yaptığım doğru değil biliyorum.kim olsa rahatsız olur gizli saklı izlenmekten yada dinlenmekten. şüphelenmem gereken çok ciddi bir durumda yok aslında. ama görmek istedim sadece çocuğun peşinden geziyo mu?çok düşkün olmama rağmen bazen benimde sabrımı taşırıyo acaba bakıcıdada öylemi?tv karşısinda yada video izleterek yemek yediriyo olabilir mi? ve aslında söyleyemediğim daha korkunç şeyler geliyo aklıma. çok güveniyodum aslında bundan dolayı gizli kamera yerleştirdim.çünkü çok güvendiğim için hiç bir kötülük beklemediğim için bazı şeyleri iyiye yoruyo olabilirim.belkide bebeğimi azarlıyo itiyo kakıyo ama ben güvendiğim için haberim olmazsa bunlardan diye korktum. neyse bakıcım kamerayı bulmuş ve artık bakamam böyle bişeynasıl yaparsın diye tepki gosterdi.merak ediyorum hiç yapılamayacak bişeymi bu sizde yapıyomusunuz?ben gerçekten çok pişman oldum
Dışardan gelince pis kıyafetlerle çocuğunuza mi bakıyorsunuz siz? Çocuğumu gözümün önünden ayırmamak için küçükse önünde t shirt değiştiriyorum benEeee zaten bir zahmet evimde soyunup giyinmesin bakıcımız.
Malum onun sayılıyor işyeri di mi?
Ped değiştirmek ya da sütyen askısı için de tuvaleti kullanabilir,oraya koymam kamera.
Benim çocuğum yok.Dışardan gelince pis kıyafetlerle çocuğunuza mi bakıyorsunuz siz? Çocuğumu gözümün önünden ayırmamak için küçükse önünde t shirt değiştiriyorum ben
ben öğretmenim patronumda velilerde
ahlaki açıdanda çok yanlış bişey yaptığımı düşünmuyorum çünkü ben ondan sadece çocukla ilgilenmesini istiyorum ve uyudugunda yemeğini yemesini çocuğun yemegini hazırlamasını etrafı toplamasini istiyorum.bunun en baştan böyle konuştuk ve kabul etti.mahremiyetine girmedim çünkü orası onun çalışma alanı yatak odası yada banyosu değil.bence fazla tepki veriyosunuz.
Dışardan gelince pis kıyafetlerle çocuğunuza mi bakıyorsunuz siz? Çocuğumu gözümün önünden ayırmamak için küçükse önünde t shirt değiştiriyorum ben
Siz yapmazsınız o yapar, ayrıca özel bir telefon konuşması da yapabilir. Her annenin kamera koyma hakkı vardır hatta bunu herkes yapmalıdır ama her bakicinin da mahremiyetine saygı duymak gerekirValla ben çocuğumun önünde soyunup giyinmiyorum başkası da giyinmesin iç çamaşırı düzeltmiyorum, bu kişi tuvalete de gidecek değil mi, çocuk mecbur o zaman da yalnız kalacak aynı şekilde tişörtü de şip şak değiştirebilir, çocuğu park yatağa ya da korumalı bir yere bırakmak koşuluyla
Siz yapmazsınız o yapar, ayrıca özel bir telefon konuşması da yapabilir. Her annenin kamera koyma hakkı vardır hatta bunu herkes yapmalıdır ama her bakicinin da mahremiyetine saygı duymak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?