siz bakıcınızı izlemediniz mi hiç?

Ben de o bakicinin yerinde olsam 1 sn durmazdım, mahkemeye vermese yine iyi. Gizli gizli iş yapıp kadının mahremiyetini izliyor ya da dinliyorsunuz.
Ayrıca bakıcı olsam yine kameralı evde çalışmak isterdim, ama ortaya açıkça konulmuş ve ve hakkinda onceden konuşulmuş kamera.
Bakıcımi 3 yıldır her odadan dinliyor ve izliyorum, o da kamera olmayan yerde soyunuyor ve özel konuşması varsa ordan yapıyor. Aradaki farkı anlayacak kadar akıllı bir kadınmış

Son düzenleme:
Bakıcım olmadı olacagınıda sanmıyorum ama olsaydı mutlaka ızlemek ısterdım. ben annemı bıle gunde kac kere arayarak kontrol edıyorum elın yabancısına hıc ama hıc guvenmem

Özel şirketler ofislere koyuyor kamera ya da pc leri kontrol ediyo oyun falan oynuyo mu çalışanlar diye, hayatımız hep kamera dışarı da çıkmasın o zaman, başka yerde al eti senin kemiği benim diye çocuk baktırabiliyosa oraya gitsin

Kadının tepkisi kamera olması değil Gizlice kayıt yapılmış. Bakıcısı olan Arkadaşlarımın hepsinin evinde kamera var ama gizli değil. İşyerindeki kameralar da gizli değil.

Bu kadar tepki vermesi sizin ona haber vermemenizdir haber verseydiniz eminim hicbir sorun olmayacakti. Dedigim gibi benim kv biliyor onun baktigi cocukta daha 2 yasina girmemis. Bir seferinde huysuzluk yapmis cok hircinlasmis kv kucagina almis oynatmis ama agliyomus saldiriyomus cocuk. Kayinvalidemde kucagindan dusurmus cocuk atmis kendini kafasi sismis o sirada da cocugun annesi izliyomus. Aramis hemen ben gordum cok hircinlasti o kusura bakmayin demis kayinvalideme. Kayinvalidemin bi sucu yok olayda. Daha sonra anlatti bize cocugu dusurdum panik oldum annesi aradi allahtan gormus neler yaptigimi dedi

Kadının tepkisi kamera olması değil Gizlice kayıt yapılmış. Bakıcısı olan Arkadaşlarımın hepsinin evinde kamera var ama gizli değil. İşyerindeki kameralar da gizli değil.

Yoo gizli olan çok arkadaşım uyarı alınca öğrendi ikinci uyarı da maaş kesintisi falan demişler

Yoo gizli olan çok arkadaşım uyarı alınca öğrendi ikinci uyarı da maaş kesintisi falan demişler
Bakıcınin ve ofis çalışanın gizli kamerası arasındaki fark: ofis çalışanın ofisin herhangi bir yerinde giyinmemesi veya iç çamaşırını duzeltmemesidir.

Bakıcınin ve ofis çalışanın gizli kamerası arasındaki fark: ofis çalışanın ofisin herhangi bir yerinde giyinmemesi veya iç çamaşırını duzeltmemesidir.

Niye düzeltmesin ki ofis çalışanı, benim bu arkadaş odada yalnız, soyunmasa da orasını burasını düzelttiği oluyodur, bakıcıda heralde salonun ortasında ya da çocuğun önünde iç çamaşırı düzeltmicektir ya da neden soyunup giyiniyo onu anlamadım, heralde kamera banyoda tuvalette değil, iç çamaşırı düzeltmek diyince aklıma sadece sütyen askısı geliyo dahası bana fazla gelir inşallah başka anlam içermiyodur

Eeee zaten bir zahmet evimde soyunup giyinmesin bakıcımız.
Malum onun sayılıyor işyeri di mi?
Ped değiştirmek ya da sütyen askısı için de tuvaleti kullanabilir,oraya koymam kamera.

kamera koyuyorsanız söyleyeceksiniz. ayıp etmişsiniz.

aslinda yasak.... eger kisin haberi yoksa...

Kızıma annem bakıyor, bakıcı olsaydı ben de kamera koyardım ama gizlemezdim.

Eeee zaten bir zahmet evimde soyunup giyinmesin bakıcımız.
Malum onun sayılıyor işyeri di mi?
Ped değiştirmek ya da sütyen askısı için de tuvaleti kullanabilir,oraya koymam kamera.
Dışardan gelince pis kıyafetlerle çocuğunuza mi bakıyorsunuz siz? Çocuğumu gözümün önünden ayırmamak için küçükse önünde t shirt değiştiriyorum ben

Dışardan gelince pis kıyafetlerle çocuğunuza mi bakıyorsunuz siz? Çocuğumu gözümün önünden ayırmamak için küçükse önünde t shirt değiştiriyorum ben
Benim çocuğum yok.
Banyoda değiştirebilir illa ki tişört değişecekse diye düşündüm.
Tabii eğer göz önünde ayrılmaması gerekiyorsa bilemiyorum.

Evet bu yapılan etiğe de dine de sığmıyorşaşırarak ookuyorum sizleri. Sorun izlemesi değil habersiz izlemesi. Yarın bi gün anasınıfa vereceksiniz orda da izleyemeyeceksiniz. Sadece sorun olursa kurumsal bir yerse gider izlersiniz ya da dava açarsınız. Ben anlamıyorum annesiniz diye ne bu ben her şeyi yaparım nidaları. Kadınlara anne olunca bi haller oluyo zaten yükseldiklerini falab da düşünüyorlar. Demek haklarında da artış olduğunu sanıyorlar. Eşi dinlemek bile mahkemece suçken sizin yaptığınız nasıl suç olmaz kaldı ki bir de etik olur. Umarım öğrencilerinize hakkı anlatırken bu şekil anlatmazsınız

Mahremiyetine girmiş oldunuz şöyle ki; kadın izlendiğini bilmeden belki de telefonda sırlarını bir yakınıyla paylaşacaktı, ne bilim sizin veya başkasının bilmesini istemediği mahrem bir konuyu konuşacaktı veya konuştu vs.. Yaptığınız çok yanlış ve hadsizlik bence. Hiç bir şey sizi mazur ve haklı göstermez. kimsenin özel alanına bu şekilde giremezsiniz.

Valla ben çocuğumun önünde soyunup giyinmiyorum başkası da giyinmesin iç çamaşırı düzeltmiyorum, bu kişi tuvalete de gidecek değil mi, çocuk mecbur o zaman da yalnız kalacak aynı şekilde tişörtü de şip şak değiştirebilir, çocuğu park yatağa ya da korumalı bir yere bırakmak koşuluyla

Siz yapmazsınız o yapar, ayrıca özel bir telefon konuşması da yapabilir. Her annenin kamera koyma hakkı vardır hatta bunu herkes yapmalıdır ama her bakicinin da mahremiyetine saygı duymak gerekir

Siz yapmazsınız o yapar, ayrıca özel bir telefon konuşması da yapabilir. Her annenin kamera koyma hakkı vardır hatta bunu herkes yapmalıdır ama her bakicinin da mahremiyetine saygı duymak gerekir

Bu kişi zaten benim çocuk baktıracaģım biri olamaz, ben çok daha detaylı bir anlaşma yapar yazılı hale de getirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…