İlk çocuğumda babası askere gitti 2 yaşına kadar çalışmadım. Evet şartlar şuan daha iyiymiş. Bebeğiniz sizden uzaklaştımı peki? Daha mı bağlı oldu yoksa..3,5 aylıktı
haftada altı gün günde 11 saat ayrı kaldık
sizin şartlarınız bize göre çok iyi
ilk çocuğunuzda ne kadar kaldınız ki
aslında tecrübelisiniz de
Normalde bende akşam 18:30 da çıkıyorum ama süt izni kullanıcam 1 yaşına kadar saat 17:00 da çıkıcam zaten kendi aracımla gidip geliyorum mesafe en fazla 15 dk. Sizce vicdansız olurmu bu? Siz neler hissetmiştiniz?10 aylikken ise basladim ilk bir ay oglenleri emzirmeye geldim sonra onu da biraktim 8-4 arasi ayri kaliyorduk
Çok şükür muhtaç değilim, aç değilim açıkta değilim ama neden oğlumu 20 kişilik bir sınıfta okutma imkanı yaratabilmek mümkünse 70 kişilik bir sınıfta okuyayım ki.Ben kendi adima her bebegin yeme,icme,giyinme,barinma ihtiyaci ve hakki oldugu kadar doya doya anne kokusu alabilme hakki oldugunu dusunuyorum.Henuz cok kucuk ve savunmasiz,anneyle muthis bir bag ile bagli bir canlinin kim olursa olsun bir baskasi tarafindan bakilmasi bana cok acimasizca geliyor.Üzerinize alinmayin lütfen bu benim fikrim.Tabi Allah kimseyi muhtac etmesin mecbur kalinir ona bir sey diyemem...
Çok şükür muhtaç değilim, aç değilim açıkta değilim ama neden oğlumu 20 kişilik bir sınıfta okutma imkanı yaratabilmek mümkünse 70 kişilik bir sınıfta okuyayım ki.Ben kendi adima her bebegin yeme,icme,giyinme,barinma ihtiyaci ve hakki oldugu kadar doya doya anne kokusu alabilme hakki oldugunu dusunuyorum.Henuz cok kucuk ve savunmasiz,anneyle muthis bir bag ile bagli bir canlinin kim olursa olsun bir baskasi tarafindan bakilmasi bana cok acimasizca geliyor.Üzerinize alinmayin lütfen bu benim fikrim.Tabi Allah kimseyi muhtac etmesin mecbur kalinir ona bir sey diyemem...
İlk çocuğumda babası askere gitti 2 yaşına kadar çalışmadım. Evet şartlar şuan daha iyiymiş. Bebeğiniz sizden uzaklaştımı peki? Daha mı bağlı oldu yoksa..
Normalde bende akşam 18:30 da çıkıyorum ama süt izni kullanıcam 1 yaşına kadar saat 17:00 da çıkıcam zaten kendi aracımla gidip geliyorum mesafe en fazla 15 dk. Sizce vicdansız olurmu bu? Siz neler hissetmiştiniz?
Teşekkür ederimInsan buruk oluyor tabii ki hele agliyorsa sabahları cok zor oluyor. Ama ben gittigimde evde mutlu oldugunu biliyorum, oyun oynuyorlar parka gidiyorlar vs. yani sadece ayrilik ani zor yoksa camlara yapisip da aksama kadar beni biraktigim halde beklemiyor. Kar zarar prensibi gereği benim calismam bizim icin daha iyi. Kendimi daha iyi hissediyorum ona daha faydali olmaya calisiyorum vs.Calisma sartlarim ve karsiliginda aldigim para da onemli. Atiyorum 5te evde olmak yerine aksam 7ye 8e kadar calissam ve bunun karsiliginda aldigim para az olsa herhalde degmezdi diye düşünüyorum. Simdi hic degilse hem kendi gelecegimiz icin hem onun gelecegi icin planlar yapabiliyoruz.
Çok şanslısınız gerçekten bu çok güzel bişeyBen başladığımda Allahın izniyle oğlum 25 aylık olacak annem bakacak 36 aya kadar sonra kreşe gidecek planım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?